Prostitutke

d1:
goodboy:
Vi se raspricaste,a niko da mi odgovori na pitanje.
Zna li neko neku iz BG-a,ali stvarno dobru?A za onu iz Novog sada ostavi mi broj,pa da vidim da li je toliko dobra.
a jel zna neko gde mogu da kupim po kile heroina i dve M-sesnestice....

ilegalno....

ako neko i odgovori javno na ovo pitanje (ime, adresa, telefon i slicno), odgovor ce mu biti obrisan a tema zakljucana
Ja bih mogao da ti zavrsim za M-16 mada su one lose,koche mnogo.Mislim da imaju ovu novu verziju M4A1 i komplet oprema za nju. :) Samo ako znas da rukujes? :)

zavodljiva1976:
Shizi:
Mislim da bi se i posle 20 god. braka razvela od muza kad bi saznala da je bio s nekom iz picinog parka! :roll:

:arrow: I ja bih,ali ne zato sto me je prevario,nego zato STO ME JE PREVARIO SA NEKOM KURAVOM IZ PICINOG PARKA :!: :!: :!: :!:
I ja se slazem sa obe. Radije bi mu oprostila neku normalnu devojku u koju se zaljubio (o.k. mozda je bolja od mene) nego neku kurvu! To bi znacilo da kod mene ne nalazi dovoljno zadovoljstva po mora da trazi nesto drugo

U,kako vi fino lazete,sad bi kao napravile razliku izmedju prve komsinice i kurave,jel?Da te prevari sa komsinicom ti bi oprostila,bi malo sutra,tad bi rekla bolje sa nekom kuravom nego sa ovom sto je gledam svaki dan...

AllPacino:
U,kako vi fino lazete,sad bi kao napravile razliku izmedju prve komsinice i kurave,jel?Da te prevari sa komsinicom ti bi oprostila,bi malo sutra,tad bi rekla bolje sa nekom kuravom nego sa ovom sto je gledam svaki dan...

:roll: Uopste nisi shvatio poentu...nije mi bitno sa kojom bi me prevario,svaku bih gledala kao kuravu...ali ta bi morala da bude bolje od mene....(mada mi ni onda ne bi bilo pravo sto me je prevario :? )E,tek bih mu onda skinula kapu i rekla :"Bravo,majstore :!: Svaka ti cast.."
:arrow: U suprotnom bih ga PLJUNULA... 8)

zavodljiva1976:
AllPacino:

:roll: Uopste nisi shvatio poentu...nije mi bitno sa kojom bi me prevario,svaku bih gledala kao kuravu...ali ta bi morala da bude bolje od mene....(mada mi ni onda ne bi bilo pravo sto me je prevario :? )E,tek bih mu onda skinula kapu i rekla :"Bravo,majstore :!: Svaka ti cast.."
:arrow: U suprotnom bih ga PLJUNULA... 8)
Ajde da ti verujemo 8)

begunac:
chokolada:
divlja-u-srcu:
Ja sam za legalizaciju prostitucije!
ZIVELE JAVNE KUCE! :P
I ja sam! :wink:
Pravo je cudo.....da se nasa drzava odrekla tog masnog kolaca.....odnosno poreza,koji bi javne kuce donosile....

drzava jos ne moze da to legalizuje, jer bi morala da da besplatno zdravstveno osiguranje prostitutkama ( u zemljama gde je legalno, one moraju na obavezne preglede jednom mesecno), a ko bi onda lecio milione i milione njihovih bolesti besplatno???
nase zdravstvo to jos nije u stanju :evil:

goodboy:
Pa znam ja otprilike,nego me zanima da li jos neko ide kod jeftinih.Cuo sam da ima i za 10 eura kod ekonomskog fakulteta.
Mene zanima nesto drugo.Kako da razlikujem kurvu od obicne devojke kod ekon.fakulteta(picin park)?
U koliko uvece pocinju da rade?Otprilike.
Čoveče dobri,slučajno studiram na tom fakultetu... Nema ih puno,"rade" i preko dana,a Što se tiče prepoznavanja,i slep čovek bi ih prepoznao,ne liče ni na šta,sve preko 4 banke,klasična kurvanjska garderoba...uglavnom,ne bih ih ni štapom dotak'o! Ma orah iz ruke da im ne uzmeš! A tek likovi koji im prilaze... Pa to je strašno! :lol:

hanibal77:
mene bi uvredilo da me prevari s nekom iz picinog parka jer one su stvarno dno.ali s nekom lepom i da stavi kondom to menja stvar.preko toga se lakse prelazi

a daaaajte ljudi sta se folirate?kako da ti bude lakse ako bi te prevario(pu pu pu)sa nekom manekenkom...jest,bilo bi ti lako,da skocish sa zgrade bi bilo :roll: a ovako mozesh da se smejesh,da ga izogovarash...

Back