Ledzer
Domaćin
- Poruka
- 3.615
Ma, ne, sasvim su ok, mešaju telo i sokove sa svim i svakim..
da preporučiš svakom mladom čeljadetu..
Pa bas zbog njihove krajnje nesrecne situacije,moglo bi malo vise obzira

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, ne, sasvim su ok, mešaju telo i sokove sa svim i svakim..
da preporučiš svakom mladom čeljadetu..
Pa bas zbog njihove krajnje nesrecne situacije,moglo bi malo vise obzira![]()
Ne razumem, šta treba sad da im se šlihtam i kažem: Da, vaš život je bajka?
Sadizam?Ako ih mrze sto ih ***u?![]()
Zašto ih mrziš toliko? I one su ljudi.
Kako moze da ti se gadi na ljudsko bice ?
Sve zavisi sta je ljudsko bice. Nema svaki covek karakteristike ljudskog bica. Ja imam neki limit. Gade mi se prostituke, narkomani, neradnici. Sve sto gazi preko sebe i svoje casti, sto nema kicmu ( figurativno ) mi se gadi![]()
Znači ti koji bi na tako sadistički način mogao da se iživljavaš nad nekome ko to radi, ko zna zbog čega (možda pod prinudom, možda dobrovoljno, neću sad da ulazim u detalje) si ljudsko biće a one to nisu?! Ma beži bre...![]()
Sve zavisi sta je ljudsko bice. Nema svaki covek karakteristike ljudskog bica. Ja imam neki limit. Gade mi se prostituke, narkomani, neradnici. Sve sto gazi preko sebe i svoje casti, sto nema kicmu ( figurativno ) mi se gadi![]()
Ja ne kazem da ne treba da ti se gadi na pr. sex sa prostitutkom ali da ih ne smatras ljudskim bicima nemas pravo jer stepen moralne dekadencije nema veze sa ontologijom![]()
Nisam rekao sadisticki, samo da je odvalimo od ku.rca. Niko je nebi tukaoTo sto zelim sa deset ortaka da poebem kurvetinu nije sadizam
![]()
I dalje mislim da sam u pravu, ali mislim i da si ti u pravu. Kada smo kod ontologije, to je filozofska disciplina, sto znaci da je svaki filozof ( kao i sve u filozofiji) tumaci na drugi nacin. Ti ja samo ovde dva filozofa i tumacimo gore pomenuto na svoje nacine
![]()