- Poruka
- 8.435
...pricaj u svoje ime sinko!?
Ja nisam Spaho![]()
Хамдија?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam Spaho![]()
Ja nisam Spaho![]()
Problem jeste u moralnoj degradaciji srbbbskog poslanika kao coveka i kao onoga koji predstavlja narod u Skupstini.
Pa ne moze bre on, Boga mu poljubim da glumi jedno a u stvarnosti je susta suprotnost!!
A posebno je problem sto ne vidite u ovome nikakav problem, to me zabrinjava kao duhovnika i kao coveka!?
A jos me zacudilo sto je on muslimanske vere, a ne drzi se zakona Muhamedova da ne pije alkohol i ne juri zene po kafanama?!![]()
To sumnjam.To sto se dogodilo je sitnica prema onome sto se dogadja otkad Spaho vedri i oblaci po SRS.
A glavni razlog za njegovo poslanicko mesto je sto je trebao(ili jos uvek treba) da svedoci u korist Seselja u Hagu, jer je licno bio prisutan kada je isti posetio zvornicku bolnicu, te delio cigarete srbima I muslimanima u njoj.
A razlog zbog kojeg je Spaho bio tamo je cisto lopovske prirode(bilo svega u izobilju nadohvat ruke)
Inace je takodje poznat po tome sto na sednicama opstinskog odbora svoje stranke ume glasno i javno da opsuje majku srpsku svojim partijskim kolegama, bez ikakvih posledica.
Ima se tu jos mnogo toga reci, sto se tice njegove kriminalne proslosti,ali je sasvim deplasirano, jer radikali zajedno sa njim uskoro idu na smetliste istorije.
A onda ce opet uskoro biti ponovo onaj isti Cule(dzukelica, od miloste), sa jednom malom razlikom sto ce strogo izbegavati mracne prolaze.
Nadam se ne doveka.
Ja nisam Spaho![]()
To sumnjam.
Nisi razumeo pojam karme...![]()
Mafijaški mediji su tvoji,dragaИДИИИИИИИИИИИ! ТИ ЧЕШ МЕ ОБЈАСНИШ!
Нема ту никакве карме ...............само СПИНОВАЊЕ од стране оних "твојих" "мафијашких медија"!
На жалост, ти си у крајљу руку у праву,
јер ретко ко уме и може да се одупре утицају мас. медија,
тако да ће крајљи резуктат да буде .............лоша, негативна , карма!![]()
A ti ne bi da si na njegovom mestu?Vucibatina pijana