Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
pink_girl:tekst je zanimljiv samo ne znam sta si ovim hteo da kazes???
Da si izabrala najbolji i najviše odgovarajući nadimak sebi.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pink_girl:tekst je zanimljiv samo ne znam sta si ovim hteo da kazes???
Tuzni_patak:Da si izabrala najbolji i najviše odgovarajući nadimak sebi.....
Excommunicated:Ne nego da pripadas "Pink" (ne)kulturi... Geeez, zar je to tesko razumeti?
whitenicky:@pink samo da te pozdravim .......nadam se da cesh uspeti u svom seminarskom radu .......
devojke danas svoje telo prodaju za male pare , ali lakse im je to nego da se muche ucenjem
Zikica:da bre kakav je to nacin daju se matorim konjinama kojima ne moz da se digne da bi prosle dalje umesto nama koji ne trazimo nista![]()
![]()
Deki139:Ko jednom predje crtu, izgubice dobar deo onog ljudskog u sebi, a tu prazninu ne moze da ispuni nista materijalno.
Ipak nismo svi toliko jaki da mozemo sami protiv sistema izopacenih vrednosti.
Ne treba osudjivati slabe, vec slabost jakih.
ja da se uvredim........ma daj bre..ja i onako nista ne mislim ozbiljno i ovo sam lupiJo cisto radi reda da me imapink_girl:bez uvrede ili neceg drugog - nista pogrdno ne mislim,
Ti i tebi slicni niste profesori da bi ti se dala jedna za DZ ...
Nije valjda da nemas devojku?
Zikica:ja da se uvredim........ma daj bre..ja i onako nista ne mislim ozbiljno i ovo sam lupiJo cisto radi reda da me ima
naravoucenije.....zile budalo uci da postanes profesor..ili makar asistenAt![]()
salim se naranvno....ja ne znam ja klasicno ali video sam riba dolazi na ispit...minic izbacila sise, stikla 20 cm, frizura, sminka....znaci komplet.....ne moze covek da se od nje koncentrise.....
i najjace bilo kako polozila i onako namestena izlazi sva srecna kroz vrata i spotacinje se za prag i prosipa se po hodniku...e mi smo se pokidali od smeha..bar smo imali neku satisfakciju![]()