PROSTITUISANJE ZA OCENU

Samo zelim da se zahvalim onima koji su mi pomagali svojim realnim i iskrenim odgovorima. HVALA VAM.

I da ne zaboravim da pomenem i one koji su me saplitali, odmagali mi i potcenjivali me i poistovecivali me sa mojom temom. Sta cete-tako je i u zivotu a ne samo na ovom forumu-NEKO VAS PODRZAVA, A NEKO UNAZADJUJE...

Ko jednom predje crtu, izgubice dobar deo onog ljudskog u sebi, a tu prazninu ne moze da ispuni nista materijalno.
Ipak nismo svi toliko jaki da mozemo sami protiv sistema izopacenih vrednosti.
Ne treba osudjivati slabe, vec slabost jakih.

pink_girl:
bez uvrede ili neceg drugog - nista pogrdno ne mislim,

Ti i tebi slicni niste profesori da bi ti se dala jedna za DZ ...

Nije valjda da nemas devojku?
ja da se uvredim........ma daj bre..ja i onako nista ne mislim ozbiljno i ovo sam lupiJo cisto radi reda da me ima :lol:
naravoucenije.....zile budalo uci da postanes profesor..ili makar asistenAt :lol:
salim se naranvno....ja ne znam ja klasicno ali video sam riba dolazi na ispit...minic izbacila sise, stikla 20 cm, frizura, sminka....znaci komplet.....ne moze covek da se od nje koncentrise.....:lol:
i najjace bilo kako polozila i onako namestena izlazi sva srecna kroz vrata i spotacinje se za prag i prosipa se po hodniku...e mi smo se pokidali od smeha..bar smo imali neku satisfakciju :D

Zikica:
ja da se uvredim........ma daj bre..ja i onako nista ne mislim ozbiljno i ovo sam lupiJo cisto radi reda da me ima :lol:
naravoucenije.....zile budalo uci da postanes profesor..ili makar asistenAt :lol:
salim se naranvno....ja ne znam ja klasicno ali video sam riba dolazi na ispit...minic izbacila sise, stikla 20 cm, frizura, sminka....znaci komplet.....ne moze covek da se od nje koncentrise.....:lol:
i najjace bilo kako polozila i onako namestena izlazi sva srecna kroz vrata i spotacinje se za prag i prosipa se po hodniku...e mi smo se pokidali od smeha..bar smo imali neku satisfakciju :D

Znaci lepo ste se ismejali "ribi"

Provokativno oblacenje nije problem, mislim jeste ali izgleda da smo naviknuli na to. Problem je sta se desava pre ispita ili posle "polozenog" ispita!

Back