Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Dakle, sta mislite? Podrzavate legalnu prostituciju ili ne? Normalan posao kao svaki drugi ili ne? Osudjujete li prostitutke ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne osudjujem nikoga a sve mi jedno dal ce legalizovati..ne padam na price da ce imati socijalno i kao redovni pregledi..to je vise da drzava uzme kesh
Kao prvo nemamo pravo da osudjujemo, jer mnoge su naterane da to rade (da li bukvalno od strane makroa, ili ih je nuzda da prezive, hrane decu itd.). E sad, mozemo diskutovati o tome da li postoji uvek drugo resenje, ali tu je onda i onaj argument "sto da rintam, cistim itd. za neku mizernu kintu, kada za jednu noc mogu uzeti toliko i toliko vise?".
Nije svejedno da li ce legalizovati. Ovde gde ja zivim imas preko 2.000 zenskih i oko 60 muskih registrovanig radnika u prostituciji. Bez tih pregleda ne smeju da rade, a moraju jednom nedeljno da idu na pregled. A jos jedna stvar: zar nije bolje da covek, koji ima potrebu ode kod prostitutke i olaksa se, bez razmisljanja o tome da li ce ga neko uhapsiti ili mu naplatiti kaznu, nego da spopadne i siluje nekog?
Dakle, sta mislite? Podrzavate legalnu prostituciju ili ne? Normalan posao kao svaki drugi ili ne? Osudjujete li prostitutke ili ne?
Pa ok sve to stoji..ali onda mi se cini da bi se svako time bavio..ja bih uvezo prvi neke ruskinje i moldavke i realno bih uzimo cifru manje od ostalih![]()
zanimljivo je i unosno samo ono što je zabranjeno
mnoge prostitutke su dovedene iz drugih zemalja, odmah im uzmu pasos, zatvore ih u neku kucu, mogu da izadju do frizera i sl. samo uz pratnju. niko ih ne pita da li na nesto pristaju ili ne, bivaju maltretirane, prebijene. a kome se mogu obratiti? nisam bas sigurna da je to bio njihov izbor.
Ako nemas losu savest zbog trgovine ljudima - o.k. Za mene to ne dolazi u obzir.
Mnogi tako i rade, kako si ti opisao. Samo sto je to dovelo do toga da te "usluge", za koje se pre placalo 150-200 EUR danas kod "jeftinih" Rumunki, Madjarica, Ukrajinki kostaju 30 EUR (pricam o cenama ovde gde ja zivim). A trebas tim radnicama obezbediti i stan i hranu itd., pa ti vidi.![]()
niti podržavam - niti ne podržavam,niti osuđujem - niti ne osuđujem..
ako neko hoće i voli time da se bavi,onda je, u svakom slučaju, bolje da sve to bude legalno..
možda bi se tako smanjila i trgovina ljudima..
zanimljivo je i unosno samo ono što je zabranjeno
u ovim nasim ex-yu drzavama nema reda ni sistema nigdje, pa je nerealno ocekivati da se krene od prostitucije. toliko je poslova na crno i to je samo jedan u nizu. e tamo gdje drzava ima kontrolu nad poslovima, profitima, realno je da i prostitucija bude dio toga. imam druga u spaniji ciji je restoran u blizini kvarta gdje se okupljaju prostitutke. i on je bjesan jer placa raznorazne namete drzavi a njihov posao niko ne kontrolise.
prostitucije je uvijek bilo i bice. mnoge prostitutke su dovedene iz drugih zemalja, odmah im uzmu pasos, zatvore ih u neku kucu, mogu da izadju do frizera i sl. samo uz pratnju. niko ih ne pita da li na nesto pristaju ili ne, bivaju maltretirane, prebijene. a kome se mogu obratiti? nisam bas sigurna da je to bio njihov izbor.
Ako se legaliza bice mnogo vise prostituisanja, ovako ima bas malo.
Bravo braco..prosecno je 90din placen sat ko nas..pa ti vidi
Licno mislim da treba da se legalizuje jer ta pojava je u Srbiji veoma rasprostranjena i prakticno je postala normalna stvar .Naravno da sada ako gledamo striktno moralni aspekt ,takve pojave treba stigmatizovati medjutim opet je to daleko postenije i otvorenije nego da se stvara slika laznog morala , licemerja i laznog osudjivanja dok sa druge strane veliki broj devojaka takvim stvarima se bavi latentno kroz razlicite vidove sponzorstva .Jednostavno je nemoguce takve pojave spreciti , pogotovo u Srbiji gde je anarhija i ne postoji nikakav sistem vrednosti zato je bolje legalizovati i uvesti sve to u neke kontrolisane tokove
U Beogradu? Ti si puko. Prosecno je 50 eura matori, zbog ogromnih troskova u vidu rizika, nelegalnosti i slicno. Legalizacijom bi se cene smajile ali ne na taj nivo, jer i dalje ne bi bimali toliko konkurenciju radnika. A uostalom moja firma bi smanjila cenu do najvece moguce tacke-sve zavisi od stava drzave kakve takse bi uvela.
I? Dobro ili lose?
@ malo zvocalo: i ovde gde je legalizovana prostitucija imas naravno i dalje onih koje su promorane i rade "na crno".
U Beogradu? Ti si puko. Prosecno je 50 eura matori, zbog ogromnih troskova u vidu rizika, nelegalnosti i slicno. Legalizacijom bi se cene smajile ali ne na taj nivo, jer i dalje ne bi bimali toliko konkurenciju radnika. A uostalom moja firma bi smanjila cenu do najvece moguce tacke-sve zavisi od stava drzave kakve takse bi uvela.
Ma ne za sex nego za posten poso![]()