markons82
Elita
- Poruka
- 21.271
Cudno... Ne smeta ti kada odes na rucak a njih 30 ti duva u lice....Ne pusim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cudno... Ne smeta ti kada odes na rucak a njih 30 ti duva u lice....Ne pusim
Sumnjam da bi se to ikad kod nas desiloNe ukoliko se sprovede kroz zakon da onda placa penale u iznosu 4god plate toj trudnici + recimo neku kaznu u drzavnu kasu.
Smeta ali sta mogu. Mada retko i boravim u drustvu pusaca.Cudno... Ne smeta ti kada odes na rucak a njih 30 ti duva u lice....
Pa kada si u restoranu/kaficu udises taj dim pa makar bila I jedina za svojim stolom.Smeta ali sta mogu. Mada retko i boravim u drustvu pusaca.
Smeta mi samo kad ide direktno u mene. Pusenje je na nekim mestima i zabranjeno. Samo nikakve zabrane ne vrede sve dok je u drustvu nesto kul i pozeljno.Pa kada si u restoranu/kaficu udises taj dim pa makar bila I jedina za svojim stolom.
Meni eto vidis smeta kada izadjem nakon pola sata - sat kao dimljena sunka...Smeta mi samo kad ide direktno u mene. Pusenje je na nekim mestima i zabranjeno. Samo nikakve zabrane ne vrede sve dok je u drustvu nesto kul i pozeljno.
U tom slucaju da, ili kad bi se kaznjavalo i bacanje smeca po ulici. Ali mislim da to kod nas nikad nece zaziveti.Meni eto vidis smeta kada izadjem nakon pola sata - sat kao dimljena sunka...
Naravno da vrede, lupas po.dzepu, izvuces iz dzepa 10k dinara pa da Vidis, a lokale sa 1m+
Pa kaznjava se ako te vidi komunalna policija...U tom slucaju da, ili kad bi se kaznjavalo i bacanje smeca po ulici. Ali mislim da to kod nas nikad nece zaziveti.
Tamo seru po njima za ogromne svote a ovde se " druze" sa Palmom za minimalmnu platu. Pa ti vidi ko je bolje prosao...Nek zaradi koliko hoce samo kazem da ima vaznijih stvari kojima treba da se bavimo. A mislim da vecina i ne zaradjuje nekoliko hiljada evra, to samo ove po rijalitijima i voditeljke, pevacice.
Evo poslednjih dana je na tviteru popularna prica o porta potty u Dubaiju, i sad njima treba neko da zavidi?
Smeta mi samo kad ide direktno u mene. Pusenje je na nekim mestima i zabranjeno. Samo nikakve zabrane ne vrede sve dok je u drustvu nesto kul i pozeljno.
a kad kazes da treba obrazovati na vreme , uvesti seksualno vaspitanje u skolePa kad pitate muskarce danas, oni ne vide razliku izmedju zena i prostitutki...sponzoruse su raj kompromisa...s tobom je lojalna je dok imas para da podmiris troskove zivota i stanovanja i automobila i rodice ti dece vise od jednog manje od 5...
Vrlo dobar dil....bez czvonkanja, bez svadjanja, sve se zna sta je u dilu...
Zabludele ili pokondirene zene ipak ne treba kazniti tako ostro i pretvoriti ih na duze vreme u prostitutke...a vrlo se lako moze uciniti ta profesija primamljiva za sve zene....uz malo psiholoskog trenda, a zene prate trend...nema stigmi, i eto ti u par godina uobicajenog ponasanja....
Druga je stvar da li zele da se to zna...90% studentkinja je bilo prostitutke, bar tri puta u toku studiranja, premijera....
Uzasno veliki procenat....ali i muskima i zenskima je lakse da misle da je jedva 10% studentkinja bilo prostitutke neko vreme, tih tri puta..
Kad sam pricao da 65% devojaka u BG ima HPV , bilo je paranoik...ruganje.
Medjutim, nisam ni ja svemoguc....onda je izasla medicinska studija gde je procenat otisao na 70% pa na 75% i onda , ali samo zbog zena i mogucih kancera , je pocela akcija....
Da je ostalo samo na negativi simptoma kod muskaraca i zena, 100% populacije bi bilo HPV....
I to ti skoro dodje hvaljenje...pa sta, sve devojke imaju hpv...ja sam tako mislila..
Slicna prica je i oko seksa....sve zene rade oralac, ja tako mislim (ona tako misli) sve zene lizu cm.ar....(to je u trendu)...
Tu se nista ne moze dobiti...(jok ima bar 100 boljki koje se dobijaju , raznih crvica i glistica, koje posle prolaze kroz celije kao kroz maslac).
Ili opklade koju sam dobio , da ne treba posle guze gurati u vaginu...a seks majstorice , prosecne nabedjene devojke , to ne samo da nisu znale nego su stalno i radile...
Vrlo lako je unistiti tkivo drustva , bar ono zdravo...a divlje tkivo je zilavo, a puno problema...(divlji krvni sudovi prave tromb ugruske stalno, nemaju blag krvotok, imaju kovitlace, zastoje)
Bre ne znam sta da ti kazem, ja mislim da Srbi mrze i inteligenciju i znanje, a vole vestinu...a kad kazes da treba obrazovati na vreme , uvesti seksualno vaspitanje u skole
odmah naidjes na osudu * cistunaca*
Mislis, kao sto je danas " gde je meni plata sto cuvam decu i usisavam?", sutra ce biti " gde je meni plata sto dajem?"Zabludele ili pokondirene zene ipak ne treba kazniti tako ostro i pretvoriti ih na duze vreme u prostitutke...a vrlo se lako moze uciniti ta profesija primamljiva za sve zene....uz malo psiholoskog trenda, a zene prate trend...nema stigmi, i eto ti u par godina uobicajenog ponasanja....
Sto da izmisljamo kad vec postoji izreka..Mislis, kao sto je danas " gde je meni plata sto cuvam decu i usisavam?", sutra ce biti " gde je meni plata sto dajem?"
Први и по малолетничкој нежељеној трудноћи.Mi smo valjda prvi u Evropi po broju zena koje puse, znaci to nije nesto na sta treba da budemo ponosni ali nije ni tolika tragedija. Legalizacija prostitucije bi verovatno zacementirala nasu reputaciju evropskog Tajlanda.
I po abortusu smo verovatno u vrhu u odnosu na broj stanovnika.Први и по малолетничкој нежељеној трудноћи.
Zenska uvek sakrije od momka da se time bavi...a nije fer.....Najstariji zanat na Svetu konacno treba legalizovati. Od toga bi svi ucesnici imali koristi kao i drustvo u kome zivimo.