Prostački vokabular

Poruka
13.721
Mislim da ste svi do sada primetili pitoreskne izraze pogotovo u vrućim istok-zapad i lokalno-političkim i sličnim rasravama koji su toliko gadni da ne kažem krajnje neukusni, da mi lepo vaspitanje ne dozvoljava ni da ih citiram, ali računam da znate na šta tačno mislim.

Kakav vam je stav o tome? Bogatstvo jezika? Sloboda izražavanja? Kulturni milje? Kreativno izlaganje neslaganja sa sagovornikom? Nedostatak konzumacije lepe literature?

Mislim da ste svi do sada primetili pitoreskne izraze pogotovo u vrućim istok-zapad i lokalno-političkim i sličnim rasravama koji su toliko gadni da ne kažem krajnje neukusni, da mi lepo vaspitanje ne dozvoljava ni da ih citiram, ali računam da znate na šta tačno mislim.

Kakav vam je stav o tome? Bogatstvo jezika? Sloboda izražavanja? Kulturni milje? Kreativno izlaganje neslaganja sa sagovornikom? Nedostatak konzumacije lepe literature?
Odraz sadržaja duše

nisam nikad uspeo da povežem pojam duše sa tim konkretnim vokabularom, a ti si to ispalio kao da je to sasvim normalna stvar za neku dušu. I kad ti iskreno kažem da sam šokiran time, i tu mi ne verujes. Što li sam i pisao pitanje? Bolje da sam drzao jezik za zubima.
Doooobro bre

Zar ne misliš da svi biramo reči po tome kakvi smo?

Sa ljudima ljudski, sa olosem oloski.

Back