Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozdrav.Da li zalite za necim sto niste uradili u proslosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da dosta toga sto mi sad postaje bitno kad je kasnoPozdrav.Da li zalite za necim sto niste uradili u proslosti?
Naravno. Za neke stvari je kasno.Pozdrav.Da li zalite za necim sto niste uradili u proslosti?
Da.Pozdrav.Da li zalite za necim sto niste uradili u proslosti?
Koliko imas godina?Naravno. Za neke stvari je kasno.
Nije kasno nikad dok si zivZalim sto nisam otisao na selo
To je tajna.Koliko imas godina?
Dobro..nemoj tako kasno.Pa covjek od 80 ima planove neke..znas da smo ovdje samo jednom..povratka nema.To je tajna.
Zaista ti govorim, za neke stvari je kasno jer nisu više u mojoj moći da ih menjam.Dobro..nemoj tako kasno.Pa covjek od 80 ima planove neke..znas da smo ovdje samo jednom..povratka nema.
Nista onda..sudbina tako bila.Zaista ti govorim, za neke stvari je kasno jer nisu više u mojoj moći da ih menjam.
Ne verujem u sudbinu jer to podrazumeva odsustvo kontrole nad sopstvenim životom. Ako je nešto predodređeno da se desi, nebitno je šta ću uraditi jer će neko reći: Takva je sudbina. E pa nije, ja pišem svoju knjigu života.Nista onda..sudbina tako bila.
Kod mene obrnuto...sa vremenom sve više toga mi postaje nebitno i još se čudim i nmg da se načudim šta mi je trebalo u životu da se nerviram toliko....Pa da dosta toga sto mi sad postaje bitno kad je kasno
To ti misliš...sto puta da se vratiš na jedan događaj, sto puta bi video kako mu je ishod isti...na sto različitih načina.Ne verujem u sudbinu jer to podrazumeva odsustvo kontrole nad sopstvenim životom. Ako je nešto predodređeno da se desi, nebitno je šta ću uraditi jer će neko reći: Takva je sudbina. E pa nije, ja pišem svoju knjigu života.
Dakle, ti nemaš kontrolu nad svojim životom i apsolutno je nebitno koji izbor napravio, on vodi ka nečemu što je već predodređeno da tako bude.To ti misliš...sto puta da se vratiš na jedan događaj, sto puta bi video kako mu je ishod isti...na sto različitih načina.
Ali ok, poštujem tvoj stav.
Znam koliko neverovatno zvuči ali da.Dakle, ti nemaš kontrolu nad svojim životom i apsolutno je nebitno koji izbor napravio, on vodi ka nečemu što je već predodređeno da tako bude.
Ako ja uzmem lopticu u jednu ruku, sakrijem je, promešam čas u jednu, čas u drugu ruku, pokažem ti obe šake zatvorene i kažem biraj.Znam koliko neverovatno zvuči ali da.
Ja barem mislim da imamo "izbor", neko i to negira.
To ti je ono: "E, mogao sam...ovo/ono"
Nisi, da si mogao, ti bi uradio.
Očajnički pokušavati nešto i neće.
Opustiš se, kažeš "Boli me kratz" i odjednom se neka vrata otvore.
Što se kaže "Ne opiri se".
i ne toliko, jer sta je bilo bilo je sta nije bilo biti nece i idemo daljePozdrav.Da li zalite za necim sto niste uradili u proslosti?
Da li si se ikada susreo sa predmetom "Verovatnoća i statistika/ verovatnoća slučajnog događaja"?Ako ja uzmem lopticu u jednu ruku, sakrijem je, promešam čas u jednu, čas u drugu ruku, pokažem ti obe šake zatvorene i kažem biraj.
Da li je tvoj izbor već predodređen da se desi ili si ti preuzeo kontrolu nad životom i odabrao?
Upravo. Ne kaze se uzalud da dok covek planira zvezde mu se smeju.To ti misliš...sto puta da se vratiš na jedan događaj, sto puta bi video kako mu je ishod isti...na sto različitih načina.
Ali ok, poštujem tvoj stav.
Na mene je ogroman uticaj ostavio H. Dž. Vels.Upravo. Ne kaze se uzalud da dok covek planira zvezde mu se smeju.
Ne zalim, sve se događa s razlogom. Ponekad je propustena prilika zapravo nešto najbolje sto nam se u tom trenutku moglo dogodit. Iako mi toga nismo svijesni.Pozdrav.Da li zalite za necim sto niste uradili u proslosti?
Upravo, hvala Bogu, jos nikad mi se nista lose nije desilo a da vreme nije pokazalo da je za nesto bilo dobro.Ne zalim, sve se događa s razlogom. Ponekad je propustena prilika zapravo nešto najbolje sto nam se u tom trenutku moglo dogodit. Iako mi toga nismo svijesni.
Ne.Pozdrav.Da li zalite za necim sto niste uradili u proslosti?