Proslost

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam bio sa jednom forumasicom koja je imala minimum 100 bacaje, kontam bilo je tu i mnogo vise, bas je raskantana bila, ali nema veze, fino smo se druzili :))
a ova druga je rekla cestitam 11-ti si. :))))
ja se ne sjecam broja :mrgreen:

Аха, ја разумела прошлост у смислу бивших партнера.

Искрено, не бих волела да ми је партнер била шта од чега наведеног.

Нарочито не да је имао проблем са алкохолом и неприхватањем одговорности.

Јер, такве особе су по дифолту лабилне и на њих се не можеш ослонити, а свакоме је у браку у неком тренутку ослонац потребан.
znaci imao je-proslost.ne mora da znaci sad da je labilan i da ne mozes da se oslonis na njega

i dobro, sad recimo saznaš da je bio narkoman, da se lečio pa vraćao, lečio pa vraćao, zbog droge obijao lokale, pravio sranjja...jel bi ga zajebala ?
a ovamo je kao uzoran otac, super suprug, misim sve bajno...al opet ti kao obrazovana žena podsvesno znaš da je potreban jedan trenutak da se tome vrati

Danas, pauza za rucak...sjedim na rucku sa dvojicom kolega. Slusam diskusiju...

Jedan je misljenja da je bitno znati sve o proslosti svoje druge polovine...ovaj drugi konstatuje kako ga to ne interesuje i da mu je svejedno.
Ja onako sjedim i slusam. Iskreno, nikada nisam cackao po proslosti mojih partnerki, djevojaka i sl...ali sam trenutno pod utiscima te diskusije.

Sta vi mislite o tome...???

...tema je kao i sve prenesena ili inspirisana nekim dogadjajem :)...

Тешка тема.

Meni je normalno da pricas o svojojproslosti jer ako si se promenio onda nemas sta da krijes,al nije normalno pricati o proslosti ako je ta prixa podstaknuta necijom ljubomorom ili drugim fiksevima..

- - - - - - - - - -

E i neko treba da vas voli i prihvata od pocetka do kraja,pa je prikrivanje iz straha pokazatelj nesigurnosti itd..

- - - - - - - - - -

A s dr str imate i nesigutnost kad je ispitivac ljubomorko...Takve treba terati dalje..

Danas, pauza za rucak...sjedim na rucku sa dvojicom kolega. Slusam diskusiju...

Jedan je misljenja da je bitno znati sve o proslosti svoje druge polovine...ovaj drugi konstatuje kako ga to ne interesuje i da mu je svejedno.
Ja onako sjedim i slusam. Iskreno, nikada nisam cackao po proslosti mojih partnerki, djevojaka i sl...ali sam trenutno pod utiscima te diskusije.

Sta vi mislite o tome...???

...tema je kao i sve prenesena ili inspirisana nekim dogadjajem :)...

mislimo da nas ne zanima koliko quraza ljubimo celivajuci je
ako je volis ebe ti se dal se ebala sa vukovima i medvedima

i dobro, sad recimo saznaš da je bio narkoman, da se lečio pa vraćao, lečio pa vraćao, zbog droge obijao lokale, pravio sranjja...jel bi ga zajebala ?
a ovamo je kao uzoran otac, super suprug, misim sve bajno...al opet ti kao obrazovana žena podsvesno znaš da je potreban jedan trenutak da se tome vrati

Ако сам била довољно глупа да не схватим на време, чекала бих да се врати томе, а онда бих га исте секунде оставила.

Постоји шанса од отприлике 3 промила да се не врати.

Кад сам већ појела гованце, да га изедем до краја.

Back