Prošlost

TinkerBellx

Iskusan
Banovan
Poruka
5.197
Zaintrigirao me danas jedan razgovor.
Dakle, njih dvoje se znaju neko vrijeme, veza funkcionira, počinju živjeti zajedno, dođe i beba. Ona tek tada slučajno, od treće strane, sazna da je on već bio u braku, odnosno da on iza sebe ima dva braka koja joj je prešutio.
Zanima me vaše mišljenje, zašto bi muškarac to prešutio ženi koju navodno voli i s kojom stvara porodicu?

Mene zanima ta treca strana... Posto pretpostavljam da je veza, zajednicki zivot, beba trajalo neko vreme, matematicki minimum godinu i po dana, a ona niotkoga i nigde nije cula za ta dva njegova prethodna braka....

Zasto se treca strana uopste mesala? Ili je pretpostavljala da ova zna, ali opet mi cudno kako dva sraka sakrijes... Mada moguce ako nije bilo dece i ko zna gde su sada bivse zene... Mozda iz tog razloga nije hteo da joj kaze - jer nije imalo sta da se kaze...

Mene zanima ta treca strana... Posto pretpostavljam da je veza, zajednicki zivot, beba trajalo neko vreme, matematicki minimum godinu i po dana, a ona niotkoga i nigde nije cula za ta dva njegova prethodna braka....

Zasto se treca strana uopste mesala? Ili je pretpostavljala da ova zna, ali opet mi cudno kako dva sraka sakrijes... Mada moguce ako nije bilo dece i ko zna gde su sada bivse zene... Mozda iz tog razloga nije hteo da joj kaze - jer nije imalo sta da se kaze...
to nije razlog da ipak ne obelodani postojanje bivših

Saznala slučajno, od njegovih roditelja koji su vjerovatno mislili sa ona zna.

ne znam zasto ljudi precutkuju proslost pogotov tako nesto, ne mora on da detaljise i analizira bivse brakove, al da se kaze je po meni normalna stvar
normalnog i zrelog bica

Dakle, njih dvoje se znaju neko vrijeme, veza funkcionira, počinju živjeti zajedno, dođe i beba. Ona tek tada slučajno, od treće strane, sazna da je on već bio u braku, odnosno da on iza sebe ima dva braka koja joj je prešutio.
Zanima me vaše mišljenje, zašto bi muškarac to prešutio ženi koju navodno voli i s kojom stvara porodicu?

au, pa nije to ne znam ni ja sta da se treba precutati
malo je bezveze

...prošlost je nebivstvovanje
i može samo da naškodi
a ne kazivanje osobi sa kojim hoće u Budućnost
je nesigurnost tj. još nezrelost za razumijevanje
...razlog je uvijek lako naći...
...nema prepreka za istinske i korektne veze...
...veze iz razumijevanja istih ili sličnih pogleda...
...sve ostalo je podlijeganje sistemu rekla-kazala
i crvu one 'Stare zmije'...

mene više zanima kako je ona reagovala :)

Ona je cijeli svoj, inače dobro organizirani život, okrenula da bi bila sa njim, jer se radilo o vezi na daljinu. Koliko čujem, prešla je preko toga ili samo tako izgleda.

- - - - - - - - - -

ne znam zasto ljudi precutkuju proslost pogotov tako nesto, ne mora on da detaljise i analizira bivse brakove, al da se kaze je po meni normalna stvar
normalnog i zrelog bica

Tako je. Prošlost je dio nas.

- - - - - - - - - -

mozda je ona njemu govorila kako nikad ne bi mogla biti s nekim ko je vec imao brak...i on tupan precutao

Ne, mislim da nije jer nisu klinci već ljudi u ozbiljnim godinama kad je već one "bez prošlosti" vrlo teško naći.

Odma bi se razvela !

au, pa nije to ne znam ni ja sta da se treba precutati
malo je bezveze

Pa mislim, to je nešto što sigurno nije mogao sakrivati cijelog života.

- - - - - - - - - -

...prošlost je nebivstvovanje
i može samo da naškodi
a ne kazivanje osobi sa kojim hoće u Budućnost
je nesigurnost tj. još nezrelost za razumijevanje
...razlog je uvijek lako naći...
...nema prepreka za istinske i korektne veze...
...veze iz razumijevanja istih ili sličnih pogleda...
...sve ostalo je podlijeganje sistemu rekla-kazala
i crvu one 'Stare zmije'...

Slažem se, ali šta sa onim crvom sumnje koji bi kod mene, da sam na njenom mjestu, uvijek pod upitnik stavljao sve što mi kaže?

- - - - - - - - - -

Odma bi se razvela !

Ne bi tražila opravdanje, razloge zašto je to uradio? Ipak smo žene, vidimo ono čega nema. ;)

Back