Proslost

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Sinoc sam se videla sa mojom bivsom najboljom drugaricom Marijom. Isle smo na pice. Ispricala mi je svasta o sebi, a i ja sam njoj. Nismo se dugo videle, posto je ona nasla decka, nekog tipa iz Rusije, koji je preduzimac i ima neku kompaniju za naftu. Otisli su da zive u Monako. Gledala sam njihove slike sa Bermuda i Kajmana. Bas joj je super. Svratila je ovde da vidi nas, njenu porodicu. Razmislja o udaji, ali on ima neke probleme s razvodom, tako da to jos stoji. Ipak, malo me je iznenadio njen komentar.
Ja sam joj ispricala da sam pocela da zivi s deckom i da se nadam da ce se to krunisati brakom, jer ga ne bih pustala u moj stan, ako ne mislim ozbiljno i, naravno ako on ne misli ozbiljno. Ona je rekla da joj je drago sto sam uspela "da sredim zivot, s obzirom na moju proslost".
Ja sam bila zatecena. Kakva je to moja proslost? Ona je rekla da sam isla sa svim i svakim, razvedenim, ozenjenim (sto nije istina), da sam jurila za lovatorima, i jos mnogo drugih stvari, koje ne zelim da pomisnjem. Bilo mi ej cudno da mi to moja "najbolja" drugarica, tako kaze. Ali, sada mi vise nece biti najbolja.
Onda sam se pitala: Sta to znaci proslost? Zasto osudjivati nekoga zbog necega sto se dogodilo? Sta je tu ruzno tragati za pravom ljubavlju? Zasto je proslost toliko vazna kada je sadasnjost lepa? :heart:

Opa , jel si ti to preboleo onu........ bivsu? ^^ :zper:

Cica :heart: ce da ti pomogne u tome... :zcepanje:

Pa realno, ja sam kriv i nemam pravo nista vise da trazim od nje. Davno sam ja nju preboleo, a sve ono pre je vise bila neka griza savesti, realno.
Mada mi je jako draga i bas bih voleo da je vidim, iako je i to kretenizam.

Cica je u svojoj sopstvenoj ligi i bez premca trol na LJIS-u !!! :)

Pa realno, ja sam kriv i nemam pravo nista vise da trazim od nje. Davno sam ja nju preboleo, a sve ono pre je vise bila neka griza savesti, realno.
Mada mi je jako draga i bas bih voleo da je vidim, iako je i to kretenizam.

Cica je u svojoj sopstvenoj ligi i bez premca trol na LJIS-u !!! :)

Dobra je Cica .... Samo joj ne valja sto se stalno nesto vredja ^ hihihihi :lol:

Back