Prošlo je 26 godina od prijema BiH u Ujedinjene nacije

Ви сте ископали нам јама први.У 1912 када сте присвојили нашој светој земљи Македонији.Никад неће да опростимо и заборавимо.

Sve je u redu. Nećemo ni mi vama zaboraviti ni užurbano priznanje islamske BiH, radost pri našoj nesreći, davanje vazdušnog prostora za bomardovanje SRJ 1999., priznanje otcepljenja Kosova 2008., ni prvi i drugi svetski rat.

Ovo ne govorim samo u svoje ime nego u ime SVIH Srba. Znamo dobro koja ste gоvna. Nema potrebe za glumom i mimikrijom.

Hahahaha, Bugari i i Srbi se svadjaju oko par hiljada km2 blata i tema od pre 100-200 godina dok obe nacije izumiru sa lica Zemlje punom parom. :hahaha:

Problem je što Bugari patološki mrze Srbe i zavide pošto osećaju da su Srbi narod koji teži slediti svoj put, dok su oni obični beskičmenjaci kako nekad tako i sad. Povinuju se uvek kako vetar duva.

Problem je što Bugari patološki mrze Srbe i zavide pošto osećaju da su Srbi narod koji teži slediti svoj put, dok su oni obični beskičmenjaci kako nekad tako i sad. Povinuju se uvek kako vetar duva.

Barem su bogatiji od nas. :D Malo, ali bogatiji.

I izgubili su manje ljudi u Drugom svetskom ratu, za razliku od nas ''prepametnih''. Nije im losa taktika.

Kako to da si jos uvek ziv, a svaki dan mrzis Amere, Nemce, Engleze.... i se'iris nad civilima koji ginu u teroristickim napadima? Nad obicnim civilima, a ne nad njihovim g*vnarskim vladama.

- - - - - - - - - -

Nije sve u privremenom materijalnom bogatstvu. To svaki iole malo produhovljeniji čovek zna. :)

Super, ajmo svi da se odselimo u Somaliju, tamo su ljudi najduhovniji. :cepanje: Klasicno opravdanje svakog siromaska, krezonje i klosara - nemam pare, al' imam dusu. :roll:

Kako to da si jos uvek ziv, a svaki dan mrzis Amere, Nemce, Engleze.... i se'iris nad civilima koji ginu u teroristickim napadima? Nad obicnim civilima, a ne nad njihovim g*vnarskim vladama.

- - - - - - - - - -

Super, ajmo svi da se odselimo u Somaliju, tamo su ljudi najduhovniji. :cepanje: Klasicno opravdanje svakog siromaska, krezonje i klosara - nemam pare, al' imam dusu. :roll:

Mani me se, leba ti. Sa neonacistima i rasistima ne razmenjujem reči. Tvoje primitivizme idi širi na skupovima istih. Zabole me za tvoje mišljenje.

Odseli se u Somaliju

Evroazijaneru, to se odnosilo na tebe. Rekao si da su materijalno siromasniji ljudi duhovniji.

- - - - - - - - - -

Mani me se, leba ti. Sa neonacistima i rasistima ne razmenjujem reči. Tvoje primitivizme idi širi na skupovima istih. Zabole me za tvoje mišljenje.

Aha, svako ko nije komunista, taj je neonacista.

Hahahaha, Bugari i i Srbi se svadjaju oko par hiljada km2 blata i tema od pre 100-200 godina dok obe nacije izumiru sa lica Zemlje punom parom. :hahaha:

Budale. Glupi su ko Q
Na milioni crnaca, arapa i azijata su vec upali a na desetine miliona drugih marsiraju ka Evropi a ovi mali bogalji od balkanskih naroda ratuju izmedu sebe. Umesto da su se davnih dana izgradile zice 30m vise sa miradorima oko cele Evrope

Evropljani su vec mrtvi. Sve radi velikih korporacija i hazara koji iskoristavaju prirordna bogatstva po drugim kontinentima a na kraju ce evropski narodi biti zavijeni u crno

Back