Prošlo je 26 godina od prijema BiH u Ujedinjene nacije

23%

:hahaha:

dodik_covic_epa.jpg

ako je srpski ono sranje iz Hercegovine onda da menjamo odmah

ja sam došo ovde da podjebavam tako da nećete moći da me zeznete

istocnohercegovacki dijalekt ijekavskog izgovora koji je standard srpskog se govori u bosanskoj Krajni,Hercegovini,istocnoj Bosni,Crnoj Gori ,Raskoj oblasti,istocnohercegovackim dijelektom ijekaviskog izgovora je govorio i Vuk Karazdic

Dijalekti-%C5%A0tokavskog-nare%C4%8Dja.svg

- - - - - - - - - -

BIH ne postoji. Ne slusas sta prica Dodik :rumenko:

Nema BiH nikad je nije ni bilo

sjebe nazivaju Srbi a nas Srbijanci
da ne bude da su uzjeli hrvatski vade se na komercijalnu narodnu pjesmu iz Srbije
očito posvje nedovoljan rzlog nazivati Srbe iz Srbije Srbijancima no podmuklo se dosjetili da nije uzeto od Hrvata

JEL STE SE IZNERVIRALI?
Ključa krv?
idemo do TILTOVANJA kad se posegne za BANOVINOM :lol:

Битанго опет зезаш честити плебс! :D

turska konekcija

Није бре турска конекција.Румунија је добила велико проширење,а Југославија и Чехословачка су створени од Француза и Британаца да стопирају ревизионизму код Немаца,Мађара и Бугара после ПСР.Зато и много Бугари су се радовали када се распала Југославија.

Poslednja izmena:
Није бре турска конекција.Румунија је добила велико проширење,а Југославија и Чехословачка су створени од Француза и Британаца да стопирају ревизионизму код Немаца,Мађара и Бугара после ПСР.Зато и много Бугари су се радовали када се распала Југославија.

Ima jedna stara srpska izreka:
"Ko drugome jamu kopa sam u nju pada"

Probaj da razumeš njenu poruku i prenesi je tvojim sunarodnicima. Trebaće vam.

Ima jedna stara srpska izreka:
"Ko drugome jamu kopa sam u nju pada"

Probaj da razumeš njenu poruku i prenesi je tvojim sunarodnicima. Trebaće vam.

Ви сте ископали нам јама први.У 1912 када сте присвојили нашој светој земљи Македонији.Никад неће да опростимо и заборавимо.

Back