- Poruka
- 73
Kako da netko sazna šta je bio u prošlom životu? Da li su snovi na neke nepoznate događaje sečanja na prošli život? Da li je taj prošli život paralelan sa sadašnjim u smislu da također traje u isto vreme sa sadašnjim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slicno kao da pitas da li je proslost paralelna sa sadasnjoscu u smislu da takodje traje u isto vreme kao i sadasnjost. Neki kazu da jeste. Uostalom zasto bi nase vreme bilo privilegovano u odnosu na sva ostala da samo ono postoji?Da li je taj prošli život paralelan sa sadašnjim u smislu da također traje u isto vreme sa sadašnjim.
Koji ucitelj, Predrag Petkovic? Koliko su pouzdani strucnjaci takve vrste?Da biste to uradili najbolje je ako imate duhovnog učitelja koji vas može odvesti tamo u toku vaših snova
Nasmejao si me sa pominjanjem ovog čoveka. Takav ne raste na granama drveća niti se bavi stvarima kojima se bave zvezdočitači, numerolozi, astrolozi ili mnogi medijumi...Slicno kao da pitas da li je proslost paralelna sa sadasnjoscu u smislu da takodje traje u isto vreme kao i sadasnjost. Neki kazu da jeste. Uostalom zasto bi nase vreme bilo privilegovano u odnosu na sva ostala da samo ono postoji?
Medjutim proizilazi zakljucak da je i prethodni deo aktuelnog zivota takodje paralelan sa sadasnjim? Paradoks ili ne?
Koji ucitelj, Predrag Petkovic? Koliko su pouzdani strucnjaci takve vrste?
Sigurno natalne karte imaju neke veze sa proslim zivotima, ako i ne, bar ukazuju na postojanje duse uopste.Nasmejao si me sa pominjanjem ovog čoveka. Takav ne raste na granama drveća niti se bavi stvarima kojima se bave zvezdočitači, numerolozi, astrolozi ili mnogi medijumi...
Navodis Pitagoru koji je izumitelj numerologijeDa si pažljivije čitao video bi da sam rekao da je takav jedan pravi i jedini predstavnik Boga u svim nižim svetovima.
Takav jedan je iz reda učitelja kojem su pripadali Sokrat, Pitagora, Platon, Apolonijus iz Tijane, Kvecalkoatl kojeg su zvali Meksčiki Bog, te Rama kojeg su zvali Bog Hindusa... I naravno jedan od njih je bio i Sveti Pavle.
Postoji nešto što je neophodno znati da bi se o ovim stvarima dovoljno jasno načinila ili uočila važnost i vrednost onoga o čemu govore.Sigurno natalne karte imaju neke veze sa proslim zivotima, ako i ne, bar ukazuju na postojanje duse uopste.
Takodje ukazuju na to kako ljudi imaju razlicite specificne percepcije i da u njima vrlo cesto grese. Mozda je upravo to razlog zasto se horoskopski principi mnogima ne dopadaju
Navodis Pitagoru koji je izumitelj numerologijeSklonost ka astrologiji svih tih navedenih suvisno je i komentarisati
Ima i teorija da je covecanstvo zapravo farma psihicke energije pa se ljudi pate da to ne bi radili neki drugi koji se napajaju njom, na primer tako sto ona curi iz biopolja jer kad covek pati gubi bioenergiju. A floskule o duhovnom izrastanju i celicenju u teskocama sluze da zamagle tu osnovnu istinu.Pa ipak, sve to je kako bi čovek pod svim tim otežavajućim okolnostima bio 'motivisan' da čini dodatne napore kako bi izrastao duhovno, u svojoj svesti i kapacitetu ljubavi.
Voleo bih da pokušaš pratiti moje reči i rečenice onako kako im dajem značenje.Ima i teorija da je covecanstvo .......................
Pa upravo tvoja koncepcija o reinkarnacijama je novijeg porekla, zamisli u 19. veku u Srbiji neko da govori o tome... rekli bi da je lud, sektas, jer nije u duhu pravoslavljaZato što danas mnogi unose u ovaj svet sve ono što po malo, ili malo više, liči na istinu ali nije istina.
Kada neobavešteni ljudi to čitaju njima sve izgleda sluđujuće i ne znaju gde šta da slože u svojoj mentalnoj memoriji.
Poslednjih godina, pored metafizičkih učenja,
Covecanstvo tokom vise hiljada godina nije postiglo nikakav napredak i ostvarilo nikakav cilj sve do renesanse tj. nakon nje. Tek tehnoloske promene su dovele i do promena u svesti i nacinu zivota, ne duhovni faktori.trener jednog sportskog kluba ako želi uspeh u nadmetanju sa drugim klubovima, iuma obavezu da osmisli takve treninge i uslove na treninzima koji će biti nimalo lagani, samo da bi pripremio svakog pojedinca i ceo tim za postavljeni cilj. Mi smo uglavnom tu, da u skladu sa našim dosegnutim stanjem duhovne svesti, ostvarujemo povoljnije ili lošije uslove za život bilo kao jedinka bilo kao zajednica ili celo čovečanstvo.
Reinkarnacija je osnova i bez koje ne bismo mogli ostvarivati duhovni progres na ispravan način. Poznata je bila čak i u Hrišćanstvu sve dok nije iskorenjena iz tih učenja koja je podučavao Isus. Bez da se sada osvrćem na datume kada je izbrisana i zašto reći ću samo jedno a što javnosti takođe nije poznato. Isus je pripreman za njegovu misiju izlaska u javnost i unese malo osveženja i time da ljudima impuls za duhovni progres, prošao je veliko pripremanje od njegove 13-te do 30-te godine. Pripremali su ga baš oni duhovni velikani koji su oduvek postojali na ovoj planeti. Sa time, "oduvek" mislim od početka dolaska čoveka u ovaj fizički svet.Pa upravo tvoja koncepcija o reinkarnacijama je novijeg porekla, zamisli u 19. veku u Srbiji neko da govori o tome... rekli bi da je lud, sektas, jer nije u duhu pravoslavlja
To da ima raznih ucenja i mitologija je prisutno oduvek samo su se ideje manje sirile jer nije bilo stampanih knjiga, casopisa ii interneta. Tako je svaka regija bila izolovana i fokusirana na svoju tradiciju.
Ono sto je karakteristicno za nas svet i po cemu se razlikuje od ostalih je da je u njemu sve obavijeno velom zestoke manipulacije, zavere i lazi i nista se pouzdano ne zna ni o cemu.
Covecanstvo tokom vise hiljada godina nije postiglo nikakav napredak i ostvarilo nikakav cilj sve do renesanse tj. nakon nje. Tek tehnoloske promene su dovele i do promena u svesti i nacinu zivota, ne duhovni faktori.
Cekaj malo, govoris li o planeti ili Evropi? Ucenje o reinkarnaciji nije ilegalno nego oduvek dominira u delovima sveta sa najvise stanovnika, odnosno hinduizmu i budizmu. Ali sta je razlika? Razlika je sto istocnjaci reinkarnaciju ne predstavljaju kao nesto pozitivno za razliku od tvog shvatanja koje spada u nju ejdz.Iako je učenje o reinkarnaciji izbačeno učenje o njoj nije iskorenjeno jer su duhovni velikaniu primorani da se povuku u ilegalu što su i učiili pre oko 5000 godina. U tom periodu malazili su pojedince spremne za ova učenja i njima u tajnosti prenosili znanje. Na taj način je obezbeđivano da uvek na ovoj planeti postoji po jedan predstavnik Boga ali i da pojedinci imaju ova učenja.
Lepo napisano ali nije ni skola kakvu mi znamo bas idealan uvod u zivot, pogotovu ko je shvati ozbiljnoTreba znati da u školi koju immo ovde nikada neće biti onih koji sve znanju jer škola nije ni predviđena da u sebi drži one koji sve znaju jer ona sprema učenike do određeng stadijumaznanja i šalje ih u život da daju doprinos svojim radom, sebi i zajednici. Slično je i na ovoj planeti, Duše koje dosegnu određeni nivo idu u realnost da rade kao ko-kreatori i rade na ozbiljnijim poslovima.
Razlika bi bila u cemu?Reinkarnacija ne postoji. Postoji transmigracija duša, na prvi pogled sličan ali potpuno različit koncept.
Imas poene a imas i zacarani krug, to bi bio old ejdzSvako se rađa i umire samo jednom, nema ponovnog rađanja u skladu sa karmom, kao da se tu skupljaju neki poeni pa napreduje po nivoima, to je sve nju ejdž,
Zasto?Reinkarnacija je metafizički nemoguća
Ne nego pod uticajem popularizacije istocnjackih ideja na zapadu, ne znam odakle vam ta ideja da je Evropa centar svemira i da je ovde sve smisljeno.i zapravo je (onako kako se danas popularno shvata) moderan proizvod pod uticajem teorije evolucije, kao što je i sama teorija evolucije pozitivistički izdanak ili izokrenuto antičko i srednjevekovno učenje o hijerarhijskoj strukturi bića.
Hajdemo još jednom ali polako. Ako uzmem koji primer to ne znači da to sve ide idealno onako kako bismo hteli mi iz svojih humanih stanja svesti. Neophodno je da sagledamo da su u sami život utkani određeni duhovni zakoni koji su primarni tokom našeg boravka ovde i ne samo u ovom svetu već u svim svetovima.Cekaj malo, govoris li o planeti ili Evropi? Ucenje o reinkarnaciji nije ilegalno nego oduvek dominira u delovima sveta sa najvise stanovnika, odnosno hinduizmu i budizmu. Ali sta je razlika? Razlika je sto istocnjaci reinkarnaciju ne predstavljaju kao nesto pozitivno za razliku od tvog shvatanja koje spada u nju ejdz.
Budisti kazu zivot je patnja i reinkarnacija nastavak toga, a da bi se izaslo iz zacaranog kruga treba odbaciti zelje itd. Oni cak u svojoj knjizi mrtvih imaju neka uputstva ili rituale na temu kako da pokojnik ne upadne ponovo u ciklus radjanja i smrti.
Lepo napisano ali nije ni skola kakvu mi znamo bas idealan uvod u zivot, pogotovu ko je shvati ozbiljnoZnas kako djaci uvek pitaju a kad ce im trebati u zivotu to sto se uci... pa realno nikad... Zatim da li neko ko je zavrsio tezak fakultet ili bio streber u gimnaziji vise koristi drustvu i ima uspesniju karijeru od majstora? Ne nego obrnuto. E sad ako je bas inzenjer onda je koristan ali ono sto je korisno za drustvo ne mora biti i za pojedinca... sve je relativno...
Samim tim ti ne mozes imati predstavu koliko je "skola na ovoj planeti" korisna ili beskorisna. To moze biti i zamka, mozda po samoj svojoj prirodi kao sto smatraju pomenuti hinduizam i budizam, a mozda i usled degeneracije sistema i uplitanja negativnih sila kao sto smatra teorija zavere.
Reinkarnacija ne postoji. Postoji transmigracija duša, na prvi pogled sličan ali potpuno različit koncept.
Mnogi nešto načuju ili pročitaju pa upletu svoju logiku i na kraju počnu čak i podučavati ili objašnjavati. Da istina bude još teža, danas imamo na hiljade ljudi koji se bave regresoterapijom i o tome izveštavaju bilo preko videa, bilo preko knjiga a da populacija šira, ne želi potrošiti ni malo vremena i nešto sasluša. Mimo toga, već nekoliko decenija to više nije nikakva tajna jer postoje jasna kazivanja ali i učenja kako i sam/a iskustveno otkriti tu istinu. Ipak, najlakše je iznositi svoje nedovršeno sazrevanje saznanja.Reinkarnacija je metafizički nemoguća i zapravo je (onako kako se danas popularno shvata) moderan proizvod pod uticajem teorije evolucije, kao što je i sama teorija evolucije pozitivistički izdanak ili izokrenuto antičko i srednjevekovno učenje o hijerarhijskoj strukturi bića.
Razlika je da biće ne može imati više od jednog života u ovom svetu. Svako se rađa i umire samo jednom, nema ponovnog rađanja u skladu sa karmom, kao da se tu skupljaju neki poeni pa napreduje po nivoima, to je sve nju ejdž, već biće nastavlja jednu te istu egzistenciju ali na drugoj ravni postojanja. Ovo bih možda mogao i bolje da objasnim nekkm drugom prilikom.
Netacno.Budisti kazu zivot je patnja i reinkarnacija nastavak toga, a da bi se izaslo iz zacaranog kruga treba odbaciti zelje itd
Koji je dokaz da to nije proizvod tvoje fikcije. Imas na drugim temama progresoterapije ljudi koji su se navodno projektovali u svoje buduce zivote i opisali sta ce se desavati u buducnosti. Cisto sumnjam da su im prorocanstva tacna. Samim tim slicno moze vaziti i za regresoterpaije (obicno se svi vracaju u stereotipna razdoblja istorije, poznate zemlje i okruzenja...)Moja istraživanja su tekla u Kanadi i knjiga je bilo u izobilju iz svih područja ove planete i iz svih učenja, filozofija i religija.
Dobijao sam lična iskustva izvan tela, podizan sam usred vasione i podizan sam na više svetove ali sam i u ovom svetu vođen da čitam određene knjige koje bi mi polako govorile nešto bliže i određenije. Ima više načina da otkrijete po nešto da se tiče nekog ranijeg života, mRecimo da ste jako zainteresovani za neku zemlju, ljude i običaje ili religiju iz određene zamlje. Možda posetom te zemlje ili određenih mesta osetite da vam je mnogo toga poznato a ne znate odakle i kako.
Pomenuo sam regresoterapije zato što o tome ima na youtubu sa čime ljudi mogu biti upoznati. Pouzdano znam da Michael Newton, jedan od ranijih ili prvih regresoterapeta jeste imao odličan pristup i rezultate jer je proveravao dobivene prošle živote od ljudi koje je hipnotisao...Koji je dokaz da to nije proizvod tvoje fikcije. Imas na drugim temama progresoterapije ljudi koji su se navodno projektovali u svoje buduce zivote i opisali sta ce se desavati u buducnosti. Cisto sumnjam da su im prorocanstva tacna. Samim tim slicno moze vaziti i za regresoterpaije (obicno se svi vracaju u stereotipna razdoblja istorije, poznate zemlje i okruzenja...)