- Poruka
- 9.647
ово ти је тотално без везеkao sto je Nemacka napala Poljsku u II svetskom ratu, i kao sto je Nemacka vrsila zlocine i planski genocid nad Jevrejima, tako je Srbija uradila sa Hrvatima i bosanskim muslimanima. .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ово ти је тотално без везеkao sto je Nemacka napala Poljsku u II svetskom ratu, i kao sto je Nemacka vrsila zlocine i planski genocid nad Jevrejima, tako je Srbija uradila sa Hrvatima i bosanskim muslimanima. .
"Na RTS-u"'?ЈЕСТЕ било је све на РТСу ....питај на ПП ДраГо70 и он је гледао и први отворио тему
ако идемо тако далеко имам неке Немце у баш даљој родбини али то је ......много далекоNisam mislila da kriju, vec da mozda ne znas bas svakog 25-koleno ili tako nekog rodjaka. Ako znas, ok, mogu da prihvatim, samo kazem da je u vecini slucajeva u porodicama postojao poneko (obicno preko bracne veze) ko je pripadnik drugog naroda.
каква је то препрекаOnda moram da te razocaram, udata sam. Eto, vis' da moze lepo da se razgovara (i o privatnim stvarima!) kada se ne ulece u vredjanje.
"Na RTS-u"'?A, ako je na RTS-u, da, da, verujem mu, baš.
![]()
I, da "pitam..." " on gled'o..."
![]()
ne kažem da si izmislio, ali, ipak je to iz "treće ruke". Jednostavno - ne verujem da NIKO od ovdašnjih političara nije bio u Jasenovcu. (Eto, za Bratunac smo dokazali da Tadić - jeste bio).гости су били три историчара из Хрватске и два из Србије иди на сајт РТС па погледај емисија КЉУЧ.... ја нисам измислио ....
ne kažem da si izmislio, ali, ipak je to iz "treće ruke". Jednostavno - ne verujem da NIKO od ovdašnjih političara nije bio u Jasenovcu. (Eto, za Bratunac smo dokazali da Tadić - jeste bio).
Totalno je bezveze sto si ti moju recenicu izvukao iz konteksta. Pogledaj sta sam napisala. Da te podsetim, to nije nedajboze moj stav, vec kako se u "spolja" gleda na nasu situaciju.ово ти је тотално без везе![]()
PS-Moj otac je dete iz mesanog braka. On se jos od sedamdesetih izjasnjavao kao Srbin. Moja majka nije dete iz mesanog braka. Mislim da bi se i danas izjasnjavala kao Jugoslovenka da sad krene popis. Hocu da kazem da je cesta pojava dece iz mesanih brakova ili mesanog porekla da budu nacionalnije opredeljeni. Kao Jugosloveni su se izjasnjavali mnogi naivni i deca partizana, koji su stvarno verovali da smo bratski narod.
U sushtini, Jugoslovenima su se izjashnjavali oni koji su Jugoslaviju dozhivljavali kao svoju zemlju. A kome bi bilo lakshe i prirodnije da dozhivljava Jugoslaviju kao svoju zemlju ako ne nekom ko je iz meshanog braka?
Ali naravno da ima svakakvih sluchajeva.
Ali ova pojava nacionalizma kod dece iz mesanih brakova je logican i cesto se desava, odd vajkada sto se kaze.
Tadić jeste bio u Bratuncu, za Božić 2006, to znam sigurno, i nemoj više da se o tome raspravljamo.Тадић није био у Братунцу ..тамо је био Веља,Воја Коштуница и Сандра Рашковић Ивић а он је био у Сребре+ици.
Била је емисија и о томе на РТСу пре пар година![]()
Tadić jeste bio u Bratuncu, za Božić 2006, to znam sigurno, i nemoj više da se o tome raspravljamo.
Zvezdica
Дулић каже да је југословен..а има и попис погледај
Срби 82,86%
Мађари 3,91%
Бошњаци1,82%
Роми 1,44%
Југословени1,08%
остали 9,79%
http://sr.wikipedia.org/wiki/Србија....BE.D0.B3.D1.80.D0.B0.D1.84.D0.B8.D1.98.D0.B0
Ma nemoj. "Nije rekao..."о том догађају тамо нико ништа није рекао ни реч
ако ти кажеш у реду
Ma nemoj. "Nije rekao..."
Evo ti:
http://www.veselinovic.org/mwc/default.asp?c=302500&g=20060904171258&lng=lat&hs1=0
I da više ne iznosite ovde neistine. Posle se bunite kad vam čovek nešto kaže...
Ovo dosta dobro sumira ono o cemu sam govorila
"Thousands of people converge this morning on the mining town of Srebrenica in the hills of eastern Bosnia to commemorate the worst act of genocide in Europe since the Second World War: the cold-blooded killing of nearly 8,000 Bosnian Muslims by the army of the Bosnian Serbs."
Eto sta se "spolja" misli o ratu u bivsoj Jugoslaviji.
то знам
Srijem velikoj Hrvatskoj !
Ajte srbi , ajte radikali . Brze malo .
Dupli standardi...
Srebrenica-genocid. Oluja-"domobraska" akcija.
Kroasani kad slave pokolj i ciscenje Srba su patiote. Srbi koji spomenu nasa stradanja patiJote i sovinisti.
Nas predsednik se izvinjava. Predsednik kroasanski slavi.
Kroasani priznaju Kosmet. Kroasani ne priznaju Krajnu.
itd.
Majku vam Americku sta nam usadiste u mozak, da je sve to normalno...![]()
![]()