- Poruka
- 98.699
Otvaram temu umesto Zauz 

Ovo treba slaviti![]()
Zasto nemamo proslavu medjunarodnog dana zenskog orgazma?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo treba slaviti![]()
Zasto nemamo proslavu medjunarodnog dana zenskog orgazma?![]()
Још једна тема која ће се претворити у глупирање. Предлажем катанац.
ma nije moguce![]()
ma Zauz ce, samo da vecera i dolazi![]()
ne vuci je za jezik sad ce oplete
jel a nije zabranjeno da se otvara tema o drugima?
sad ce supernodlica da ti zatvoti temu![]()
Nisam čito tekst, al ja svaki put slavim ženski orgazam više nego svoj. Moj orgazam nema nikakvu vrednost, misim pošto nije nešto previše sofisticirano. Ja to ionako mogu kad oću. Uostalom za mene se podrazumeva da mi bilo šta il ne treba ili da imam dovoljno u životu.
Moj orgazam vredi jedino uz ženski orgazam. Odnosno, meni je najbitniji ženski orgazam u tom nekom aktu kopulacije. Ne, misim realno, ne zaebavam se, ozbiljno velim.
Kad žensko svrši, ja mogu i da izdrkam u žbun dok se vraćam kuči. Tolko je meni nekako milo. Nako ponosan sam i to, uzbudžen.
Женски оргазам је вид ђавољег воскушенија и напасти које у данашње дне промовишу глобалне и либералистичке силе мрака и обезбожења.
Уместо да се за такво напастно чинодејствовање примењују преподобне епитимије уз благослов вишњих сила, а на угодност обожене крепости, ви заблудели предлажете некакве сотонске празнике неблаговерја.
Господ нека вам је у помоћи.
Nisam čito tekst, al ja svaki put slavim ženski orgazam više nego svoj. Moj orgazam nema nikakvu vrednost, misim pošto nije nešto previše sofisticirano. Ja to ionako mogu kad oću. Uostalom za mene se podrazumeva da mi bilo šta il ne treba ili da imam dovoljno u životu.
Moj orgazam vredi jedino uz ženski orgazam. Odnosno, meni je najbitniji ženski orgazam u tom nekom aktu kopulacije. Ne, misim realno, ne zaebavam se, ozbiljno velim.
Kad žensko svrši, ja mogu i da izdrkam u žbun dok se vraćam kuči. Tolko je meni nekako milo. Nako ponosan sam i to, uzbudžen.
Jok, nego ću u živu ogradu ispred ulaza pred komšijama.samo nemoj po parkicima to da radis![]()
Pa ne, najbolje da sad presudim sebi. Svako ima svrhu u životu, okej, jedan je Ajštajn ili naš Tesla. Ebiga taka mi se tura zalomila, ko da nisam pokušo da izmislim nešto pametno.nista pateticnije nisam procito
bljuvotina
iseci vene gajtanom od pegle bro