Prošla je trećina godine!

I šta kažete, 1/3 2022. godine je prošla... Da li ste svesni toga, da li vam je vreme brzo proletelo, da li leti...?
Pitanje za Nobela. Nekad mi se čini da sam već mrtav jer ovo je nemoguće.
Sad shvatam pokojnu babu kada je pravila planove za 5 godina unapred, vreme proleti.

Ima jedno smešno poređenje, serija "Lud, zbunjen, normalan" kad Izet (pokojni Mustafa Nadarević) sedi na wc šolji i odjednom mu "sine ideja":
"Život je kao toalet papir, što ga manje ostalo, brže se okreće", haha, pa moguće da ima i do toga, ako si 40+ sigurno imaš taj osećaj da "vreme leti".

10-togodišnjaku ne leti. Njemu je 1 godina desetina života, šta je nama koja godina ± ?
;)

Kad se setim 23, 24, ... 27, 28 godina, idemo pun gas, svuda me je bilo, žurke, opijanje, ludovanje, smejanje do iznemoglosti..
A sad.. pre neki dan napunih 33. Vreme baš leti.
Ništa se nije mnogo promenilo, samo se ponekad zamislim odakle mi snaga i volja. I kako u ovim godinama nakon alkoholisanja i 3 sata sna izguram dan na poslu.

Meni je ovo baš nenormalno postalo, ne samo meni, nego i ljude oko sebe slušam kako ne veruju gde već 5 meseci ode.
I to komentarišu ljudi različitih dobi...

Nekako mi se čini da se sve nenormalno ubrzalo s pojavom korone, evo već 2+ godine živimo u tom nekom anksioznom vremenu, nekoj nepredvidivosti, i sve jedva čekamo da se nešto vrati u normalu, a ono sve nenormalnije...
I što više čekamo, to vreme brže prolazi...

Meni je ovo baš nenormalno postalo, ne samo meni, nego i ljude oko sebe slušam kako ne veruju gde već 5 meseci ode.
I to komentarišu ljudi različitih dobi...

Nekako mi se čini da se sve nenormalno ubrzalo s pojavom korone, evo već 2+ godine živimo u tom nekom anksioznom vremenu, nekoj nepredvidivosti, i sve jedva čekamo da se nešto vrati u normalu, a ono sve nenormalnije...
I što više čekamo, to vreme brže prolazi...
I meni se čini.

Ovako prolazi sada mladost (slika govori više od reči...)
Juriš maksimalno, vidiš i doživiš minimalno.

Prilozi

• FB_IMG_16514567875905384.jpg
    FB_IMG_16514567875905384.jpg
    157,5 KB · Pregleda: 2

Back