prosjaci na nbg-u

E... da pazite sta sam zapazio. Jednom su na nekoj terasi sedeli neki momci i cigancic im prisao sto svira harmoniku kao dajte koji dinar taj fazon. Da napomenem da je terasa bila puna. Momak dade 200 kinti i pokaza na neke devojke nedaleko od njih :) kaze idi njima sviraj tamo.. :) :) :) Cela terasa znaci smeh do suza :) :)

Nije li jaka fora :)

imas milion ljudi koji deluju kao narkosi a nisu.....
Sad se setih
:hahaha: Goran ushao u apoteku...bio prehladjen (vrlo bitan detalj zbog izgleda,podochnjaci i ostali prateci efekti) i hteo da kupi fervex....
ispred njega neki chovek kupio kutiju fervexa i Goran kaze dacete mi tri komada...misleci na kesice fervexa,a apotekarka mu daje tri shprica i tri igle :eek:
on stao gleda je i pochinje da se smeje i kaze ne to nego tri kesice fervexa,a ona kaze " jao izvini,obichno narkosi dodju i kazu toliko i toliko komada..."

ima jedna baba blizu mog posla. stalno prosi. sad samo prođem....
ranije, godinama ranije sam ostavljala kintu....ali, jednom sam imala 2 kifle i dadoh joj jednu, a ne dadoh pare.
kako je počela da me psuje...od tada - ne dam, bre takvima.

ima jedna baba blizu mog posla. stalno prosi. sad samo prođem....
ranije, godinama ranije sam ostavljala kintu....ali, jednom sam imala 2 kifle i dadoh joj jednu, a ne dadoh pare.
kako je počela da me psuje...od tada - ne dam, bre takvima.

Takvi prose za nekog drugog.
Ja sam nekom dedici ostavio kokice, zahvaljivao mi se, al mislim da su mu pare bile drazhe, iako je prichao da je bio gladan...

ma strasno video sam ih kod crkve i na raskrsnici treceg bulevara sada milutina milankovica i omladinskih brigada i delta sity,to je samo iskoriscavanje dece i maloletnih osoba to treba sakcionisati.

A jel vam se desava da vas tako zaustavi neki narkos na ulici? Jel vas strah da ne bude agresivan? Sta kazete? date mu ili bezite ili ga bijete ili oterate u tri lepe ili sta?

da, mene stalno zaustavljaju takvi likovi, verovatno mi pise na celu da imam razumevanja... ne bojim se, ako mi se svidja kako izgleda, dam pare (neku sicu)... nekad dam i ako mi se ne svidja...

Back