Prosirene vene!

Young_blood

Poznat
Poruka
7.391
Jao,ljudi pomagajte...!Sinoć,posle kupanja,na desnoj nozi sam videla vene!Tačnije,jednu malo deblju i zeleniju.A na drugoj nozi se nije tako videla vena.Što znači da se na desnoj nozi-proširila!Kupam se dugo i sa toplom vodom.Da nije zbog toga?Da sad počenm da se tuširak hladom vodom???Pa,čoveče,imam tek 14 godina a već proširene vene!Šta će biti kasnije???

Jao,ljudi pomagajte...!Sinoć,posle kupanja,na desnoj nozi sam videla vene!Tačnije,jednu malo deblju i zeleniju.A na drugoj nozi se nije tako videla vena.Što znači da se na desnoj nozi-proširila!Kupam se dugo i sa toplom vodom.Da nije zbog toga?Da sad počenm da se tuširak hladom vodom???Pa,čoveče,imam tek 14 godina a već proširene vene!Šta će biti kasnije???

Draga, isuvise si mlada da bi imala prosirene vene..
To sto opisujes lici na fiziolosku varijaciju..tj nisu potpuno iste debljine vene na obe noge ili ruke..
Sto se tusiranja tice..Voda malo toplija od telesne temerature je najbolja, negde do 38 C

На жалост, генетика је чудо.
Моја мајка је имала први тромбофлебитис са 15 година што значи да су јој вене са 14 биле већ увелико проширене. :(
Лош материјал, шта рећи.

Наравно, код Форумашице може заиста да буде чиста хиперемија због вруће воде и дугог туширања.

На жалост, генетика је чудо.
Моја мајка је имала први тромбофлебитис са 15 година што значи да су јој вене са 14 биле већ увелико проширене. :(
Лош материјал, шта рећи.

Наравно, код Форумашице може заиста да буде чиста хиперемија због вруће воде и дугог туширања.
A da li mogu da se smanje vene ako se budem kupala sa mlakom vodom i krace?

Најбоље би било да се туширал млаком водом, то је најбоље и за кожу. ;)
Е сад, да ли ти стварно имаш проширене вене или не, тешко је рећи.
Мислим да је Тенеја управу. :)

Back