"Prosipanje"

Jeste li se nekada "prosuli " sa bajsa?
Kako je to izgledalo?
U par rečenica.....
sada je :hahaha1: , ali nije bilo naivno
vozio ja pre ihaaa kada je mlađi bio mali , na dečje sedište ispred mene , ne kao sada ona sedišta pozadi , kada mali odjedanput stavi nogicu u žbice točka , pa se okrenuli prema napred , u trenu uspeo sam da ga zagrlim i uzmem u zagrljaj da bi ga zaštitio , on prošao samo sa par ogrebotina , a ja , e ja ,,,,

U vise navrata ali jednom se secam da sam vozio bas brzo i posto nije bilo automonila iza mene, a ni u suprotnom pravcu, i tako ti ja naglo skrenem na raskrsnici i izgubim kontrolu i pocnem da klizam ogulivsi levu nogu skroz na skroz.

Bio sam osnovna skola, osmi razred ali sam se zestoko ogulio.

Ja sam ne tako davno , ko moron..Ušla mi je neka kutijetina u špice i izgubim kontrolu..
Pa u puno...pred autom ..I pred gomilom ljudi ..
I ležim ko ćup na desnoj strani , onako zbunjena -mogu mislit facu-
Ljudi me dizu. mislili su da mi je pozlilo .
.Ništa , onako izudarana , odgurah ja bajs kući , usput psujem i gunđam
..Bila sam sutradan u svim bojama ..
A fazon što sam u korpi imala stvari iz marketa ..I jaja..
Nijedno jaje se nije razbilo.

Ja sam u srednjoj putovao bajsom 45 minuta do skole i morao sam i zimi po ledu. Padao sam usred saobracaja xD
Cudi me da me nije auto odvalio. Ali fora padnem, podignem se, padnem, podignem se i opet padnem koliko je klizavo. I odustanem i prebacim se na trotoar.

Nije radila kocnica pa sam kocio djonom na prednju gumu. Islo je to meni dobro sve dok tocak nije uhvatio patiku, zablokirao tocak u sekundi i lansirao me na celo. I dan danas posle 20 tak godina imam oziljak.

Desilo se da duks okacen na volan se spetlja u spice pa lansiranje.
Jedom prilikom mi kokoska uletela u spice pa lansiranje
Desilo se da mi je prednji tocak zaglavio u resetku na ulici pa lansiranje
Ovo pisem samo situacije kada sam se lansirao na glavu. Za obicno prosipanje bi mi trebalo podosta vremena da napisem sto se mogu setiti :)

Šta ti je ,,,Još i frizuru da pokvarim ...

moja drugarcica nije shtedela na kacigi kazhe platila je 80 eura
i tako dok je jedno jutro bajsom krenula na posao naleti na mrvu leda prosula se i pala je na glavu , kaciga je pukla
kazhe da je nije imala na glavi bila bi katastrofa

znachi ebesh frizuru

nije uopshte smijeshno ebo vas patak

moja drugarcica nije shtedela na kacigi kazhe platila je 80 eura
i tako dok je jedno jutro bajsom krenula na posao naleti na mrvu leda prosula se i pala je na glavu , kaciga je pukla
kazhe da je nije imala na glavi bila bi katastrofa

znachi ebesh frizuru
Ja ne padam na glavu..
Dupe mi je teže, pa prevagne...

nije uopshte smijeshno ebo vas patak
:rotf: :rotf:

Back