Prosidba :)

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.715
Kako su vas zaprosile vase "jace polovine" ili vi njih?
Da li je bilo nekih neobicnih situacija?
Da li vas je nekad zaprosila potpuno nepoznata osoba ili neko s kim uopste niste bili u vezi?
I tako dalje,i tako blize.🙂

On je ziveo u Sidneju posle faksa i ima drugare tamo. Prica je bila kao idemo kod Zacka na vikend, da spakujem mali kofer i kao da ga posetimo.
Cekamo taksi da dodje i on pocinje da panici, ja reko koji ti je djavo iskuliraj se idemo kod coveka sta se gubis ( on se ustvari brinuo da ne zakasnimo na termin za penjanje)
Izbaci nas taksi u gradu i on kaze, pre nego sto odemo kod njega imam iznenadjrnjr- penjemo se na most.
Ja bas srecna jer mi je to bila zelja na listi za Sidnej.
Tamo cela procedura, ne smes nista da nosis sa sobom da ti ne ispadne na sabobracaj ispod, daju ti skafander da obuces, daju ti vezicu za naocare, vezu te za konstrukciju mosta.planinarskim vezom i kreces sa turom.
Peli smo se jedno sat, dva i na.vrhu mosta me zaprosio :D
Prsten je imao vezan za.zglob, krio ga sa rukavom.
Naravno ja u plac,.ljudi tapsu, slikaju nas.i.krecrmo.dole.
Cak mi je jedna zena i cestitala na srpskom, dele sertifikate kad sidjes i ona je izgleda primetila moje prezime.
Posle smo otisili na najlepsi hotel u kom sam bila na pogledom na most i luku.
Zacka nisam ni upoznala:lol:

On je ziveo u Sidneju posle faksa i ima drugare tamo. Prica je bila kao idemo kod Zacka na vikend, da spakujem mali kofer i kao da ga posetimo.
Cekamo taksi da dodje i on pocinje da panici, ja reko koji ti je djavo iskuliraj se idemo kod coveka sta se gubis ( on se ustvari brinuo da ne zakasnimo na termin za penjanje)
Izbaci nas taksi u gradu i on kaze, pre nego sto odemo kod njega imam iznenadjrnjr- penjemo se na most.
Ja bas srecna jer mi je to bila zelja na listi za Sidnej.
Tamo cela procedura, ne smes nista da nosis sa sobom da ti ne ispadne na sabobracaj ispod, daju ti skafander da obuces, daju ti vezicu za naocare, vezu te za konstrukciju mosta.planinarskim vezom i kreces sa turom.
Peli smo se jedno sat, dva i na.vrhu mosta me zaprosio :D
Prsten je imao vezan za.zglob, krio ga sa rukavom.
Naravno ja u plac,.ljudi tapsu, slikaju nas.i.krecrmo.dole.
Cak mi je jedna zena i cestitala na srpskom, dele sertifikate kad sidjes i ona je izgleda primetila moje prezime.
Posle smo otisili na najlepsi hotel u kom sam bila na pogledom na most i luku.
Zacka nisam ni upoznala:lol:
Nisam nikad ni cula da se moze penjati na taj most. Baš romantična i interesantna priča.🙂
Ali nije za one koji imaju strah od visine,kao npr.ja.
Umrla bih živa.😃

Ja sam bio teatralan što se tiče tog ...brte... prošenja...daj jedan evro lol ..fooj... nakon god da a veze, bio sam strašno zaljubljen i sve..i verovatno sam je usput 100 puta zasmejavao i zabavljao na taj račun...tako da..kad je kasnije došlo vreme za brak, po našem mišljenju i stavovima, rekli smo samo ..e,.a kad ćemo da zakažemo i zakazali smo kod matičara i venčali se. U mesecu avgustu, a ne neki ko što prave u decembru svadbe da mi se zalede yaya..

Mene žmu zaprosio prstenom od kašike, u HN, ja rekla da, grom opalio u trafo stanicu, pola grada ostalo bez struje :lol:
Koje godine je to bilo?🙂
Ja sam se jednom isla sama iz grada,preko nekog sumarka kod hotela Plaza u Hn i odjednom nestade struje u cijelom gradu.
Odjednom je bilo mracno ko u rogu,sto kazu.Ni zvijezda,ni mjeseca.
Nikad nisam iskusila takvu pomrcinu,bilo je tako mracno da bukvalno nisam mogla da se orjentisem gdje sam.A ispred mene neke stepenice.Jedva sam dobauljala do smjestaja.

Koje godine je to bilo?🙂
Ja sam se jednom isla sama iz grada,preko nekog sumarka kod hotela Plaza u Hn i odjednom nestade struje u cijelom gradu.
Odjednom je bilo mracno ko u rogu,sto kazu.Ni zvijezda,ni mjeseca.
Nikad nisam iskusila takvu pomrcinu,bilo je tako mracno da bukvalno nisam mogla da se orjentisem gdje sam.A ispred mene neke stepenice.Jedva sam dobauljala do smjestaja.
2011, kraj jula :)))

Back