Prošetala "Povorka različitosti"

eremita:
Има наравно и оних који су рођени као хомосексуалци - али они су мањина.....већину педера чине они који су као деца или адолесценти долазили у неке ситуације које су их НАВЕЛЕ да скрену ... потруди се да се о томе мало боље информишеш, нарочито о маторим педерима који приводе децу... многи се отргну, али многи заувек залутају..... није то све тако просто као што изгледа..... 8-)
I ne dobih odgovor na ključno pitanje.

svetolik trpkovic:
Pa na onom snimku koji je prikazan milon puta se jasno vidi da je Kandicka prava napadnuta od strane mitingasa da su je vredjali ,gurali,vukli i nasrtali na nju cim se pojavila te je stoga ona sa punim pravom oslobodjena optuzbe jer se njeno ponasanje podvodi pod samoodbranu .Kada neko prijavi skup na nekom mestu to mu ne daje za pravo da ucesnici tog skupa napadaju druge ljude bilo o kome da se radi .

Мајке ти, а јеси ли ти један од оних који је подржавао чувене Слобине "контрамитинге" ? Који ћеш мој тамо где ти није место? Случајна пролазница, мај еес...

Архангел:
А нису бејби - ПДВ, сумњиве приватизације, буџетска потрошња, права радника, криминал, корупција, еколошка катастрофа у српским градовима и рекама...
'ебеш га, од толике количине радијације - шта си очекивао?
upravo se o tome radi i posle se mi čudimo što nam se to dešava, prolaze u narodu vesti ko je bio na ***** paradi, koja pevaljka nema gaća i jel Čedina žena roknula silikone u usnu.
A toliko životnih problema na koje možemo uticati. Ne ide ova Srbija kako treba :cry:

svetolik trpkovic:
Pa na onom snimku koji je prikazan milon puta se jasno vidi da je Kandicka prava napadnuta od strane mitingasa da su je vredjali ,gurali,vukli i nasrtali na nju cim se pojavila te je stoga ona sa punim pravom oslobodjena optuzbe jer se njeno ponasanje podvodi pod samoodbranu .Kada neko prijavi skup na nekom mestu to mu ne daje za pravo da ucesnici tog skupa napadaju druge ljude bilo o kome da se radi .
To je samoodbrana koliko i ovaj incident sa pederima: ako neko na uredno prijavljeni skup dodje sa jasnom namerom da provocira, vredja i fizicki se obracunava sa neistomisljenicima, samo potpuna dileja moze takvo ponasanje da okarakterise kao 'samoodbranu'. Na onome sto sam ja video, NIKO nije udario kakicku (a da jeste tesko da bi se ikada vise digla), nego je ona prva udarila ni krivog ni duznog coveka.
KAKVA samoodbrana?!

A to sto je fizicki slabija je ne oslobadja odgovornosti (sem ako se eventualno ne pozove na neuracunljivost, to bi mozda [dodatno] ubedilo sudije).

eremita:
Има наравно и оних који су рођени као хомосексуалци - али они су мањина.....већину педера чине они који су као деца или адолесценти долазили у неке ситуације које су их НАВЕЛЕ да скрену ... потруди се да се о томе мало боље информишеш, нарочито о маторим педерима који приводе децу... многи се отргну, али многи заувек залутају..... није то све тако просто као што изгледа..... 8-)

prvo, mislim da ovo nije tacno....

a ako je tacno, sta cemo sa kucnim vaspitanjem? znaci da je kriv roditelj, a ne taj matori ******...
kao kada su u pitanju narkomani...roditeljima je kriv diler, a svoju ulogu u toj propasti potpuno zaboravljaju....

Архангел:
Мајке ти, а јеси ли ти један од оних који је подржавао чувене Слобине "контрамитинге" ? Који ћеш мој тамо где ти није место? Случајна пролазница, мај еес...
Kakve veze imaju ti kontramitinzi sa ovim slucajem ako neko prijavi skup on mora da se pobrine da sve na njemu prodje u redu ili da policija to odradi ,a nikako ne smeju ucesnici skupa da napadaju gradjane po ulici iz bilo kog razloga da je Kandicka dosla tamo oni nemaju zakonsko pravo da je napadnu i ukoliko se to desi ona ima puno pravo da se brani .Kada bi svako mogao samostalno da se razrazucnava sa onim ko mu nije simpatican ili ga njegova pojava prvocia na sta bi onda licila drzava ? :???:

eremita:
Еј........не буди безобразан..... моје стрпљење има свој крај.......заиста си безобразан........ :evil:

Потпуно тачно, Џери, али то може да схвати само онај који је имао прилике да у животу буде макар месец дана у средини у којој балије или Шиптари чине већину... драстична разлика. С обзиром да су љиге и кукавице, чим су у мањини мањи су од маковог зрна, тако да би сваког од њих пожелео за кућног пријатеља... али оног тренутка када се испотиха намноже и лаганица протерају већинско становништво, онда показују своје наказно лице..

А шта теби није јасно... Само да те потсетим да је још краљ Александар потписао са Ататурком споразум да се багра шиптарске сели у Турску - али тај иако потписан споразум НИЈЕ заживео..... можда можемо да га реактивирамо...

mrzi me da dalje trazim

svetolik trpkovic:
Kakve veze imaju ti kontramitinzi sa ovim slucajem ako neko prijavi skup on mora da se pobrine da sve na njemu prodje u redu ili da policija to odradi ,a nikako ne smeju ucesnici skupa da napadaju gradjane po ulici iz bilo kog razloga da je Kandicka dosla tamo oni nemaju zakonsko pravo da je napadnu i ukoliko se to desi ona ima puno pravo da se brani .Kada bi svako mogao samostalno da se razrazucnava sa onim ko mu nije simpatican ili ga njegova pojava prvocia na sta bi onda licila drzava ? :???:

Комшија, ти или си глув (слеп) или ти ноге смрде...
ЛДП држи митинг код Милетића, а Вучић дође "случајно" да "види шта раде" ???
Па, немој ми рећи да не би било сранја...

Капираш?

Архангел:

Капираш?

Eto vidiš da samo extremi prave s*anja, šta će Vučić na mitingu LDP? :lol: :lol:

Salvantis:
To je samoodbrana koliko i ovaj incident sa pederima: ako neko na uredno prijavljeni skup dodje sa jasnom namerom da provocira, vredja i fizicki se obracunava sa neistomisljenicima, samo potpuna dileja moze takvo ponasanje da okarakterise kao 'samoodbranu'. Na onome sto sam ja video, NIKO nije udario kakicku (a da jeste tesko da bi se ikada vise digla), nego je ona prva udarila ni krivog ni duznog coveka.
KAKVA samoodbrana?!

A to sto je fizicki slabija je ne oslobadja odgovornosti (sem ako se eventualno ne pozove na neuracunljivost, to bi mozda [dodatno] ubedilo sudije).
Pa po tebi ispada da su oni mirno demonstrirali svojim poslom i niko nije ni obracao paznju na Kandicku nego je ona iz cista mira dosla i osamarila coveka koji je nije ni pogledao.Nece biti da je tako bilo nisam rekao da su je udarali ali su je gurali ,zaletali se na nju i vukli je a mozda bi je i udarali jer su ih jos neki ljudi drzali mislim sta bi ti uradio da ti dodje neko na ulici i to ti radi ?
A za ovo sa pederima i nije okaraktarisano kao samodbrana vec kao napad posto su ti mladici iz parka poceli da nasrcu na njih i nanose im fizicke povrede a da ih ovi za razliku od Kandickinog slucaja stvarno nisu ni pogledali a kamoli gurali ,vukli i nasrtali na njih .

Архангел:

Капираш?[/QUOTE
Pa bilo bi sranja verovatno mada ne verujem da su ovi tako ratoborni al sve jedno u tome se ogleda snaga pravne drzave da ne sme da dodje do sranja i ako ipak dodje da se moraju kazniti pocinitelji krivicnih ili prekrsajnih dela a ne da se kaze "hebiga ovi se ne vole i jedni druge prvociraju pa je opravdano da se krljaju medjusobno" isto tako bi i Vucic imao prava da se brani od LDPovaca ukoliko bi ga napali .

svetolik trpkovic:
Pa po tebi ispada da su oni mirno demonstrirali svojim poslom i niko nije ni obracao paznju na Kandicku nego je ona iz cista mira dosla i osamarila coveka koji je nije ni pogledao.Nece biti da je tako bilo nisam rekao da su je udarali ali su je gurali ,zaletali se na nju i vukli je a mozda bi je i udarali jer su ih jos neki ljudi drzali mislim sta bi ti uradio da ti dodje neko na ulici i to ti radi ?
'Mozda bi je i udarili'?! MOZDA bi je i silovali....hm, ipak ne :D
A ona njih nije 'mozda' udarila, vec jasno i bez ikakve sumnje (cak se i ponosi time).

Ti ocigledno mesas neke stvari: sta bi ti uradio da pravis rodjendansku zurku, a dodje neka budala i krene da te vredja, provocira, i na kraju ti osamari devojku (?!), a sud sve to proglasi 'samoodbranom'.

Prakticno je nemoguce naci bilo kakvu sustinsku razliku izmedju ovih situacija, sem sto se neko za napad kaznjava, a neko ne.
I sto su ovoj drzavi ****** ocigledno vazniji od izbeglica...

svetolik trpkovic:
Kada bi svako mogao samostalno da se razrazucnava sa onim ko mu nije simpatican ili ga njegova pojava prvocia na sta bi onda licila drzava ? :???:
Pa ne moze svako, mogu samo osvedocene psihopate kao sto je kakicka, ona i slicni su ocigledno van zakona i domasaja pravosudja...
I onda na sta nam drzava lici?

svetolik trpkovic:
Архангел:

Капираш?[/QUOTE
Pa bilo bi sranja verovatno mada ne verujem da su ovi tako ratoborni al sve jedno u tome se ogleda snaga pravne drzave da ne sme da dodje do sranja i ako ipak dodje da se moraju kazniti pocinitelji krivicnih ili prekrsajnih dela a ne da se kaze "hebiga ovi se ne vole i jedni druge prvociraju pa je opravdano da se krljaju medjusobno" isto tako bi i Vucic imao prava da se brani od LDPovaca ukoliko bi ga napali .

Луд или ти ноге смрде?

О чему трабуњаш?
Који ћеш мој тамо где СИГУРНО ниси пожељан, ОСИМ АКО НАМЕРНО не желиш некога да провоцираш?
То је поента, не кажњавање, бла-бла-трућ...

Pa javni skup na trgu republike nije moja rodjendanska zurka i kada prijavis javni skup na istom to ti ne daje pravo da od trga pravis privatan posed i da sprecavas druge da dolaze mada kao sto rekoh koliko sam ja video kandicka je napadniuta cim se pojavila na trgu bez da je prvocirala sto je mozda bila njena namera to ja ne znam al koliko sam video nije ih vredjala vec je njih isprvocirala samanjena pojava sto im kao sto rekoh ne daje za pravo da je napadaju barem se tako vidi na snimku a dal ima tu jos necega to ne mogu da tvrdim.

Архангел:

Капираш?
Ne bi bilo sranja, a fizicki na njega sigurno ne bi nasrnuli. To su individue, a ne klonovi od vadikala koji se u masi osete mocnim, kucke
joj

Архангел:
svetolik trpkovic:
Луд или ти ноге смрде?

О чему трабуњаш?
Који ћеш мој тамо где СИГУРНО ниси пожељан, ОСИМ АКО НАМЕРНО не желиш некога да провоцираш?
То је поента, не кажњавање, бла-бла-трућ...

Свето,

уместо одговора, унепристојићу се, па ћу се самоцитирати...

Back