Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.416
Opet ti drvis nesto,kakav ucinak,baba sera nije dovoljno sto pere klonju,jel treba da pridrzava cune dok pisaju sta za istu platuU odnosu na učinak mislim da je čak i mnogo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ti drvis nesto,kakav ucinak,baba sera nije dovoljno sto pere klonju,jel treba da pridrzava cune dok pisaju sta za istu platuU odnosu na učinak mislim da je čak i mnogo.
Opet ti drvis nesto,kakav ucinak,baba sera nije dovoljno sto pere klonju,jel treba da pridrzava cune dok pisaju sta za istu platu
O čemu tačno?@fortes tvoje misljenje o situaciji?
Ovo?65000 prosečna, malo mi je neverovatno... u čemu je fora? inflacija ili ipak napredujemo?
Kako niko ne izbacuje podatke kolika je prosečna zarada u privredi koja treba da puni budžet, a ne ukupna sa budžeckim korisnicima koji samo troše.U odnosu na učinak mislim da je čak i mnogo.
Pojma nemam jer nisam bio tamo jedno dvadesetak godina.Kako niko ne izbacuje podatke kolika je prosečna zarada u privredi koja treba da puni budžet, a ne ukupna sa budžeckim korisnicima koji samo troše.
Kako onda možeš da znaš koliki je učinak? Većina zaposlenih u privredi, tu svoju platu pošteno zaradi.Pojma nemam jer nisam bio tamo jedno dvadesetak godina.
Tačno je da neznam sve.Ali imam kontakt sa familijom i žena takođe sa familijom.Dečko je bacio lopatu i neće takav poso da radi hoće samo da voziKako onda možeš da znaš koliki je učinak? Većina zaposlenih u privredi, tu svoju platu pošteno zaradi.
Nije svaki posao vezan za lopatu i lopata nije omiljena alatka. Za vreme socijalizma je važila ona deviza. " Ne možeš ti mene toliko malo platiti, koliko ja mogu malo raditi." Vremena su se promenula a i navike ljudi, ovo se naravno odnosi na zaposlene u privredi koji pune bužet i rade za gazdu.Tačno je da neznam sve.Ali imam kontakt sa familijom i žena takođe sa familijom.Dečko je bacio lopatu i neće takav poso da radi hoće samo da vozi
mašine.Što nema ni vozačku dozvolu za auto nema veze.Imam jako puno iskustva sa našim narodom i nebi hteo da imam posla sa njima.
Kad nešto obećaju piši propalo.
Ima navika a i odvika.Čuo sam još slične stvari.Hteo sa dauzmem čistačicu da počisti stan ali da platim na sat.Ona mi kaže da se to meni ne isplati.Nije svaki posao vezan za lopatu i lopata nije omiljena alatka. Za vreme socijalizma je važila ona deviza. " Ne možeš ti mene toliko malo platiti, koliko ja mogu malo raditi." Vremena su se promenula a i navike ljudi, ovo se naravno odnosi na zaposlene u privredi koji pune bužet i rade za gazdu.
Svuda je problem niskokvalifikovane radne snage, ovde se uvozi iz Kine; Turske ; Indije i drugih zemalja. Naš čovek neće da meša malter i nosi cigle kao i da kopa kanale. Verujem da je svuda manje više isto.Ima navika a i odvika.Čuo sam još slične stvari.Hteo sa dauzmem čistačicu da počisti stan ali da platim na sat.Ona mi kaže da se to meni ne isplati.
Baš sam se zainteresovao zašto se to meni ne isplati.Čistačica mi kaže ja ću ti bukvalno 3 dana čistiti jedan prozor.odmah sam joj rekao sledeće
Kada to primetim platim ti posle 3 sata 5 časa i kod mene si pokladovala poso.
Svuda je problem niskokvalifikovane radne snage, ovde se uvozi iz Kine; Turske ; Indije i drugih zemalja. Naš čovek neće da meša malter i nosi cigle kao i da kopa kanale. Verujem da je svuda manje više isto.
Srbija u zadnjih par godina uvozi radnu snagu i pokazalo se dobro.Zato su Švajcari uzeli stranu radnu snagu.Ne sećam se više ali imaju jedno 150 nacija.Rade i lopatanje ako neznaju drugo.
Davno sam tako nešto predlagao.Pogotovu radnu snagu koja je deficitarna.Srbija u zadnjih par godina uvozi radnu snagu i pokazalo se dobro.
Taj problem se vuče još od 90tih kada smo se kao država raspali. Do sada to nije bilo regulisano zakonski kako treba. Računalo se ko će ovde doći kad odavde svi beže.Davno sam tako nešto predlagao.Pogotovu radnu snagu koja je deficitarna.