Prorocica

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Svaka veza ima neki svoj tok. Pocetak, sredinu i, nazalost, kraj, koji moze biti i na srecu, ako je brak. Uvek sam u stanju da prepoznam kako ce veza teci i kakve poklone cu dobiti. Da li vi mozete da predvidite tok vase veze? Ili tok tudjih veza? Da li ja imam prorocanski dar?

Poslednja izmena od moderatora:
Uvideo sam da mi se veze i vezice odvijaju na isti nacin, kao po nekom obrascu, zahvaljujuci mojim manama koje se redovno ispoljavaju. Trudim se da budem bolji, konstruktivniji, fleksibilniji, da mi se ne ponavlja isti scenario.

Svaka veza ima neki svoj tok. Pocetak, sredinu i, nazalost, kraj, koji moze biti i na srecu, ako je brak. Uvek sam u stanju da prepoznam kako ce veza teci i kakve poklone cu dobiti.
Da li vi mozete da predvidite tok vase veze?da.mozda ne..
Ili tok tudjih veza? da mozda ne...
Da li ja imam prorocanski dar? svakako da imas,boze kakvo pitanje:lol:
zar je moguce post od jedne recenice?:lol:
:worth:

d li cu da nadjem zrtvu ove godine u vidu markatnog gluvonemog adonisa?:lol:
da li se upustati u posao sa rodjama?
kako raskinuti sa nutelom?:lol:
i kako da se osisam ove zime dal da sisam siske posto malo zatvaraju:D

Svaka veza ima neki svoj tok. Pocetak, sredinu i, nazalost, kraj, koji moze biti i na srecu, ako je brak. Uvek sam u stanju da prepoznam kako ce veza teci i kakve poklone cu dobiti. Da li vi mozete da predvidite tok vase veze? Ili tok tudjih veza? Da li ja imam prorocanski dar?
sve pogadjam u centar tacno ko pikado<3

Imas ( taj dar) za druge, ali nikako za sebe i to te yebe;)

To je svrha dara :aha: Da pomogne drugima ili da vidis nesto sto ce se dogoditi

- - - - - - - - - -

Dobra sam i dobicu nesto od njega.

Obacavam :per:

- - - - - - - - - -

i Zelim te naucim kako da Automatski Blogujes :lol: mazis se i blog postovi se sami objavljuju :rotf: sa unikatnim sadrzajem tako da ces biti najaca na Google ali stvarno :malav: sa mojom metodom :rumenko:

Не, ти имаш зацртано оно што не ваља.

Све има свој ток у животу, почетак, средину и крај. Живот није предмет, нити чврста материја са којом се манипулише без да се начини нажао некоме, беду, недај Боже...

У животу, где је рођење почетак средине, средина одвијање, а крај је само имигинација која се обнавља, продужава...

Почетак односа са неким у љубави, средина, ток кроз одвијање везе, брака, је конкретност живота, где упознају реалности са којима се треба суочавати и током везе да би трајала, да би се љубав одвијала...

Бежати од одговорности, на први животни проблем који се појави током успостављања неке везе са супротним полом, је бежање од самих себе, због слабости од суочавања са реалношћу... :)

Крај, крај је онда када се људи одвајају од земаљског живота... :)

Evo ja cu da pokusam da shvatim.:lol:

To se zove iskustvo, a ne vidovnjastvo. Vec prodjes neke stvari sa nekim ljudima, i onda iz iskustva donosis zakljucke kad se nadjes u slicnoj ili istoj situaciji.

Zao mi je sto ovde nemate pravi uvod pa da shvatite o cemu je tema.

Разумем добро, али нисам у том фазону, превише сам "приземљен", опрости, зато сам отишао у крајњост. :)

Романтичност, љубвв, то је тема коју желиш да разрадиш... :heart::D

Mislim da si vrlo rijetka sretnica koja već na početku veze može napraviti dobru kalkulaciju...mislim, pokloni su vrlo važni, zar ne?

Back