Prica ide ovako: sretne na autobuskoj stanici finog izgleda i doterana gospodja brata i njegovog druga.
Pocne da prica sa drugom i kaze da je ona majka nekog manekena rece ime-poznatog, da joj je sin bio tezak narkoman i da je ona to znala da ce biti i da ga je izvukla, i kaze drugu mali nemoj da pusis imaces problema sa glasnim zicama, bratu kaze da ce oko Nove godine imati saobracajnu nesrecu i da se pazi, a ako vam nesto treba ja sam tu i tu i mozete slobodno da dodjete!
Naravno oni nisu to shvatili ozbiljno, ali....
Kad je proslo mesec dana od tada drug se razboli i ustanove mu polipe na glasnim zicama, i tada se brat uzenta, kaze milio je do Nove godine kad god sedne za volan!
2. januara, uvece pozove ga drustvo da dodje u neki kafic, on krene, malo se opusti i posto je neki drug malo vise popio on krenuo sa njim i da ga odveze.
Vracajuci se krene malo brze, u jednom momentu auto prokliza i on pocne da se tumba, posto nije bio vezan bi jos gore, a auto sleti u jarak, 2km od puta.
On se nekako izvuce, popne se uz brdo i posto je bila noc, niko nije hteo da stane, on je 3 km trcao do kuce sa neverovatnim bolovima. Dodje kuci i sedne uz pec, majka mu da sok i kaze uzmi, a on nije mogao da se pomeri jer je imao napso prsljen....
Ja licno ne verujem u te bake i proroke, al eto, ima i ovakvih prica...