Proporcije

Увек ми лепше изгледа буца од анорексичарке.

Заправо, не волим екстреме, али ако је или-или, онда овако.

sve je to stvar ukusa.ruzno je i kad si previse mrsav i kad si previse debeo,samo je valjda ono prvo zdravije
ja volim da vidim zene sa oblinama,pre nego one strkljaste kao grisini
al za sebe bih uvek izabrala da budem tanka,koliko god to stetilo izgledu lica

Sto se zdravlja tice, to je samo jedan od parametara. Drugar zamalo nije umro od viska holesterola, a idealne je visine-tezine, ali ono, cigare, losa hrana, alkohol, stres....
Estetski, zavisi mnogo od gradje, nekome lepse stoji par kila viska, nekome lepse stoji par kila manjka - vrlo je individualno.

Ako zanemarimo idealne mere, sta mislite da je za zenu bolje..da ima visak ili manjak kila? da je punija ili mrsavija?

i sa estetske i sa zdravstvene strane.

Боље ми је да имам вишак. Ако упоредим са својом идеалном килажом, када сам у плусу нпр 5 кг то ми је у границама нормале и изгледам коректно, а да одем у минус 5 изгледала би као притка и болешљиво. Све зависи од грађе, општег здравственог стања итд, тако да за остале жене не знам шта је боље.

Savršene ženske grudi
Istraživanja pokazala: Ovako izgledaju savršene ženske grudi u mašti muškaraca
Poznati medicinski stručnjak Patrik Maluči pojavio se na Međunarodnom simpozijumu za ženske grudi gde je izneo svoja istraživanja do koih je došao uz pomoć računarskog programa.
Plastični hirurg je iscrtao na grudima jednu liniju u visini bradavica, a druge dve na gornjem i donjem rubu grudi, i upravo pomoću njih odredio šta je presudno u lepoti grudi.

___slika.jpg

Kako piše „Dejli mejl“, Patrik je upotrebio 100 fotografija golih grudi objavljenih u britanskom časopisu San, a svaka od dama sa slike je morala da ima prirodne dojke.
Na osnovu fotografija, kao i mera, britanski estetski hirurg je zaključio sledeće: grudi su lepe kada je 45% volumena iznad linije koja je u ravni sa bradavicama, a 55% ispod.
Takođe, bradavice bi kod savršenih grudi trebalo da streme malo ka gore – pod uglom od 45%, dok veličina zapravo nimalo nije važna.

Poslednja izmena:
Ja sam pre par godina bila užasno smršala ne na devojacku kilazu ali 5 kg više od toga
I izgledala sam grozno
Moji su rekli da nikako ne smem toliko da smrsam izgledam bolesno
Sa godinama se dobijaju i kilice neko vise neko manje
To mi je bila razlika 110 koja važi za idealnu
E pa ljudima se ne svidja

Back