Propolis.

Danas sam zvao pčelara što mi je prodao propolis i on mi je ovo kazao.
Mogu dnevno i do 30 kapi ali 20-25 je u normali jer to preporučuje:
imam ja i njihovu kutiju i tu piše do 25 kapi.
Ja sam ipak po vašem savetu prekinuo da pijem dalje i hvala svima danas nisam imao napade kao juče.

E baš je toliko stručan. :roll: Da mi je znati da li je testiran u Institutu za javno zdravlje 'Batut'.

Analizu izvršio institut za higijenu zavoda za preventivnu medecinu VMA,Beograd ,tako piše na kutiji zato nisam ni sumnjao kada sam počeo sa upotrebom ali evo dva dana ne upotrebljavam i bolje mi je .

Institut za higijenu zavoda za preventivnu medicinu VMA ? :pljus:

E sad molim objašnjenje od Bele ili Viteza koji institut je jači ovaj za higijenu zavoda za preventivnu medicinu VMA ili Institut za javno zdravlje 'Batut'?

'Batut' je ekspertska, referentna institucija koja daje smernice za rad svim drugim institutima za javno zdravlje u Srbiji.
Institut za higijenu VMA je akreditovana ustanova, tako da vrsi te analize u skladu sa odredjenim standardima.
Tako da iako je verovatno IHVMA 'ispod' 'Batuta' njegove analize bi trebalo da su validne.

Samo da prijavim evo 10 dana ne uzimam propolis i meni je gušenje prestalo.Bio sam i ovde na jednoj analizi i ustanovili su samo od propolisa sam imao to gušenje .Svima se zahvaljujem na pomoći.:hvala:

Back