Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Једноставно, Нови Светски поредак је исцрпео САД. Светски моћници више не видсе перспективу у САД и одлазе на нове територије.
Америка је ислужена к***а
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Светски моћници више не видсе перспективу у САД и одлазе на нове територије.
Вероватно. Али, зар то, заправо, мења суштину?Једноставно, Нови Светски поредак је исцрпео САД. Светски моћници више не видсе перспективу у САД и одлазе на нове територије.
pa nije dzamija al je spomenik islamske arhitekture konjino neodgojena ,da si manje duvao lepak iza skole ,a vise bio na casu ne bi se ovako brukao :-|
Вероватно. Али, зар то, заправо, мења суштину?
Увек ће бити неки "велики", "силеџија", и неки "мали", који трпи.
Promene se ubrzavaju... Nije nemoguce da se nesto i relativno brzo gododi.. tipa 5-10 godina...
Krah berze 1929. je bio izazvan... nije dosao sam po sebi. Mnogi ljudi i manje banke koriste pozajmljeni novac za trenutno poslovanje. Iznad njih su velike banke... U pogodnom trenutku su velike banke odbile da pozajmljuju i momentalno su trazile naplatu... a manje banke od gradjana... Rezultat: veliki su bili jos mocniji kroz par godina.
Nisam ekonomista, ali toliko sam razumeo kad su pricali.
Onaj je Japanac na Jenu koliko mi se cini.
Uf al ce biti lepo kad nasa istocna braca zavladaju, ne pitaj!
Trazili smo zajedno svetlost vostoka
Imala je jace ruke nego ja![]()
Новац будућности:
![]()
5000 Рубљи
![]()
10000 Јена
![]()
100 Јуана
![]()
Симбол Јуана
Sto jes, jes kad se setim tih dana kad je Klara Suman bila najpopularnija istojiska licnost svih vremena u Srbalja ,nijedna domaca kraljica ili umetnica joj nije bila ni do kolena ,koliko smo Klaru voleli ,onako smrujuce plava pozadina ,a ima i klavir :-DОни зелембаћи сви наисти калуп, ојри такође смешни... мада је марка ипак била марка
А ове лепе шарене новчанице![]()
U svakom slučaju dolar loše stoji...i to se oseća svuda.