Propast Hrvatske : Demografi kažu da smo pali ispod 4 milijuna ljudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde vidjeti ćemo. Ali po mojim proračunima vi ćete u postotku pasti više nego mi. Naravno sve zavisi hoće li vaš Vučić lažirati podatake.
Србија је изгубила је око 10% становништва од 1991 године, а ви сте изгубили 10% само за последњих 10 година.

Da si ti sreo ustašu ikada u životu, ne bi tako pisao. ;)
Ти себе не сматраш усташом, јер си видео да има твојих сународника који су екстремније усташе од тебе.

Међутим, твоја прича се 100% уклапа у усташки наратив.

kao sto sam i napisao realni broj je 3.5 miliona

и то је превише, када видимо пописе из времена ау, када је хурвата било мање него и словенаца (мање од милион), то је њихов реалан број, без свих оних насилно похурваћених несрећника

Србија је изгубила је око 10% становништва од 1991 године, а ви сте изгубили 10% само за последњих 10 година.

Ти себе не сматраш усташом, јер си видео да има твојих сународника који су екстремније усташе од тебе.

Међутим, твоја прича се 100% уклапа у усташки наратив.
Može li ta računica i podaci po kojoj je Srbija izgubila 10% stanovništva od 1991.?

Zvanično ste zabranjeni, ali većina vašeg naroda mrzi Srbe i veliča ustaštvo. Četnici nažalost postoje i oni jesu sramota za srpski narod.
Većina Hrvata ne mrzi Srbe, niti voli, niti veliča ustaše. Ustaše su sramota za hrvatski narod. Mnogo Srba i svi moji prijatelji Srbi su bili u Hrvatskoj vojsci i sudjelovali u Oluji.

Bila jednom jedna Slavonija​

Posao dobivaju samo oni s odgovarajućim stranačkim iskaznicama. Tako je bilo, tako je sada, a tako će, nažalost, biti i dalje. Političari problem kod masovnog iseljavanja vide u svemu, osim u sebi.

https://www.vecernji.hr/vijesti/bila-jednom-jedna-slavonija-1555610

Gotovo. Motaj kablove. Hrvatska kao nezavisna drzava je propao projekat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back