''Propao od sramote u zemlju!!!''

Ja ne tvrdim da je cist............ ali sigurna sam da je vise cist i da je vise pozitivnog nego negativnog uradio.

Pobegao........od koga?? od forumasa, javnog mjenja..........:hahaha:

To rade nesposobni, a on mi ne lici na takvog!

Прочитај,
за почетак, коментар једне његове раднице,
да би ти било јасније да ли је имао од кога да побегне?!

"Ovaj divan dečko je pretio zaposenoj da je će je fizički izbaciti sa posla. Vikao je na nju i rekao da je luda, zato što se bori za svoja prava. U to vreme zaposlena je imala oko 15.000 din platu."

Прочитај,
за почетак, коментар једне његове раднице,
да би ти било јасније да ли је имао од кога да побегне?!

"Ovaj divan dečko je pretio zaposenoj da je će je fizički izbaciti sa posla. Vikao je na nju i rekao da je luda, zato što se bori za svoja prava. U to vreme zaposlena je imala oko 15.000 din platu."

Ma da............... radinici su uvek fini, dobri i posteni...........a direktori uvek stoka, tiranini, lopovi.........

Meni se od takvog razmisljanja povraca.

Ma da............... radinici su uvek fini, dobri i posteni...........a direktori uvek stoka, tiranini, lopovi.........

Радници не баратају парама, него директори!

Ево још мало о том "невином" директору:

"Malo je poznato da je Krišto, malo pre nego što se zaposlio u “Državnoj lutriji Srbije”, u julu 2004. “za marketing” od tadašnjeg direktora “Lutrije” Franca Žerjava dobio 50.000 evra! u firmu “instalira” svoje jurišnike Stanimira Miljkovića, Petra Šulajića, Vladu Kurira i Mališu Hristodula. Kako se ispostavilo, njihov posao bio je da prisluškuju zaposlene.

Inače, Krišto je svoje kadrove kasnije prebacio na aerodrom. Takođe, sistem isplate basnoslovnih otpremnina bivšim direktorima usvaja najpre u “Lutriji”, da bi ga kasnije primenio na aerodromu. Tako je bivšem direktoru “Lutrije Beograda” isplatio 10.000 evra otpremnine da bi zataškao pražnjenje inače punih lutrijskih fondova i kupovine 200 mašina za uplatu lotoa.

Krišto je, tvrde službenici “Lutrije”, dva puta nedeljno putovao u London, i to isključivo “Pink avio-taksijem”, čiji start je 12.000 dinara. Često je “službeno” leteo u Dubrovnik (na kafu), kao i u Dubai...
"

http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-30-11-2008/muvacina-i-u-lutriji

pa on je zakonski cist..tu platu i dodaatak mu je odobrio upravni odbor...u kom su sedeli i predstavnici i drugih stranaka..tako da ovi shokirani su vrlo dobro znali sta se na aerodromu desava...nervira me samo sto se prave toliko iznenadjeni

Upravo.
Samo da dopunim: u upavnom odboru ne sede samo predstavnici stranaka u vlasti - obzirom da je UO još uvek nepromenjen od prošlog saziva tamo je i predstavnik npr. DSS-a, koji je sada opozicija.
Prošle nedelje su novinari o tome pitali Aligrudića, kad je završio sa pljuvačinom - prvo se spetljao, pa izvalio kako, eto, on nema pojma o tome i tek sad čuje za to prvi put, ali proveriće :roll: Ma kako da ne.
Jedino dobro što može da izađe od svega ovoga je da se poveća pritisak na uspostavljanju kontrole i transparentnosti u JP, mada sumnjam.
U državi u kojoj su plate u JP proglašene za poslovnu tajnu (NIS)......ma :dash:

Jeste stoka znam par ljudi sa aerodroma i svi kazu za doticnog da je smece.
Sve ih je prebacivao na omladinsku zadrugu a neke otpustio. Naravno ta fora sa omladinskom je takodje kradja. Ukinuo im je prevoz koji su uvek imali ..takodje i menzu..dao je nekom privatniku verovatno nekom svom prijatelju....ali zato sebi nije ukinuo prevoz i trosio je milione po restoranima.

..uvek neka patka za narod da sakriju vece...kao i onaj janjusevic...valjda se tako preziva..?

:lol: Janjusevic ne samo da nije propao u zemlju, vec je pazario kucu na Dedinju...prvi ulaz do OEBSa, a sve sa Bozom Prelevicem...i to im nije dosta vec otvorise i 2 ulicice samo za sebe...ne znam kako im dadose imena...valjda neka demoNkratska:lol:

Moram da se raspitam ovih dana , moguce da je i Kristo tu negde u dilu,,,:cool::klap:

Back