Propala stwar...

mnogo ste mi pamtni
samo tako nastavite, u skorije vreme necete nista osecati, a za par godina
bre sjeb,acete se psihicki
znam da svako to vise voli,ucenje nocu, i studenti se tako zajebu,al ne valja to
ja kada imam neki test ili odg. sutradan, ja bih pre legla ranije da budem odmorna za to(pa cu se snaci nekako, setiti necega, bar da ne dobijem negativnu) nego strebati do 2

није мени цим да легнем рецимо у 10, али не постоји теоретска шанса да ја заспем пре 12.....значи ја бих 2 сата белјеао у кревету, окретао се и једноставно губио време, а ујутру бих поново био сломњен

Elle nisi ni ti mnogo pametnija od nas!! Svako ima svoj nacin i metodu ucenja a to slusanje na casu a kuci da nista ne pogledas pali samo u osnovnoj!!Sad bih ti opsirnije odgovorio ali mi je linija pukla na prethodnom postu koji je bio ogroman i nisam uspeo da ga posaljem a sad me mrzi da kucam!!

u je
nemoj da dovodis u pitanje moju inteligenciju:mrgreen:
a znaci mrzi te
salim se
ne moras opsirnije, shvatila sam poentu
jbga, sta da ti kazem, rekla sam samo ono sto je bolje, zdravije
mada se i ja toga ne pridrzavam u potpunosti
radije cu u ovo doba raditi nesto opustajuce nego uciti, i ustati sutradan malo ranije
makar da napisem neke puskice ili slicno, ako se bas bas ne spremim ne dodjem na cas

није мени цим да легнем рецимо у 10, али не постоји теоретска шанса да ја заспем пре 12.....значи ја бих 2 сата белјеао у кревету, окретао се и једноставно губио време, а ујутру бих поново био сломњен

pa normalno, ni meni nije lako, pa se naviknes
nekoliko puta ujutro uzastopno rano ustajes, toliko da ne mozes da izdrzis do 22h trecu noc, itd. naviknes se posle nedelju-dve
pa onda ponovo poremetis ritam i nista od toga:neutral:

ali nema nista boljeg od lepog i urednog sna
em si raspolozeniji sutradan, sveziji, lepsi

al smo se mi udaljili od teme, sta nas briga, kad ionako autorka teme se ne cini suvise ozbiljna da bi diskutovala o tom njenom problemu

morao sam da dam odgovor na temu .... ebo me onaj ko me natera da čitam dječurliju ... :(

što se tiče učenja na času, ja sam prvu godinu srednje završio kao najbolji u odeljenju. Vrlo dobar :lol:

Nikad, ali znači nikad kod kuće nisam otvorio neku knjigu da učim ili čitam. Ako je neki zanimljiv predmet bio slušao sam i neverovatno lako zapamtio. Ako je neki koji je smarao, ili nisam dolazio na časove ili sam bario neku ženskadiju ( čisto da mi prođe vreme )

a ti mlada damo koja si postavila temu, uzmi godišnji odmor :lol:

pođi negde van grada, kupi sebi nešto, upoznaj nekoga ... ***, šta da ti radim :D

Isto kao i kod mene samo sto ja ne mogu ni da zaspim u 12 moram da ostanem do 2!! A ujutru dobro doruckujem i popijem jednu kafu i kao da sam 13 sati spavao a ne 7-8 sati!!

al smo se mi udaljili od teme, sta nas briga, kad ionako autorka teme se ne cini suvise ozbiljna da bi diskutovala o tom njenom problemu[/QUOTE]

autorka teme prati odgowore i mudro cuti hehehe:mrgreen::mrgreen: pa nisam ja 24 sata na forumu pa da samo kuckam,dolazim swakodnewno i chitam shta mi predlazete,ok sam sad,malo bolje,juche sam sela i naterala se da uchim,malo po malo i michem se sa nule...u neku ruku na mene su uticali i pojedini saweti koje sam dobila owde;);)

morao sam da dam odgovor na temu .... ebo me onaj ko me natera da čitam dječurliju ... :(

što se tiče učenja na času, ja sam prvu godinu srednje završio kao najbolji u odeljenju. Vrlo dobar :lol:

Nikad, ali znači nikad kod kuće nisam otvorio neku knjigu da učim ili čitam. Ako je neki zanimljiv predmet bio slušao sam i neverovatno lako zapamtio. Ako je neki koji je smarao, ili nisam dolazio na časove ili sam bario neku ženskadiju ( čisto da mi prođe vreme )

a ti mlada damo koja si postavila temu, uzmi godišnji odmor :lol:

pođi negde van grada, kupi sebi nešto, upoznaj nekoga ... ***, šta da ti radim :D

hwala awetinjo na predlozima,otishla bih negde na godishnji ali nema josh uwek raspusta a ne mogu da izostajem iz shkole nazalost8-) ne morash nishta da mi radish,dowoljno je shto uchestwujesh na temi,znam ja kako cu i shta cu sama;);) pozz

Svako ima svoj nacin i metodu ucenja a to slusanje na casu a kuci da nista ne pogledas pali samo u osnovnoj!!
Pali burazeru to i u srednjoj, evo ja tako izvlačim odličan i četvrtu. Pritom svi kod mene u odeljenju kukaju kako je škola teška.
Inače, samo vi učite noću, spavajte tri sata i zalivajte se kafama, do dvadesete ima da budete kao reš pečeni. :roll:

e owako..wec nekih mesec dana ne mogu da se sastawim sama sa sobom..u shkoli su mi ocene ok,imam 2 ili 3 jedinice ali nisu chiste i mogu ih lako isprawiti samo da sednem i nabubam..problem je shto 3 nedelje ne mogu da se nateram da sednem i uchim jednostawno e mogu...trudim se,pokushawam,krenem da chitam ali mi misli odlete negde drugde..a to negde drugde je uglawnom ka nekom drugom tj ka jednom dechku koji me je powredio i od kako sam raskinula sa njim nisam wishe ista..s obzirom da on nije prwi koji me je prewario,samu sebe mrzim shto sam naiwna i shto se olako zaljubim..imam osecaj da me mnoge ortakinje ne shwataju iako se super slazemo i sa njima mogu o swemu da pricham,u poslednje wreme nijedna da me saslusha nego kad istorokaju ono shto imaju a ja treba njima da se izjadam,jednostawno ne slushaju i okrenu temu..pritom su tu i roditelji sa kojima swe cheshce ulazim u konflikte (pogotovo sa majkom) jer ne uchim ili zbog nekih drugih sitnica ali oni jednostawno ne kapiraju da mi je naishao takaw period kada bih samo spawala i plakala da mi bude lakshe..zaprawo ne bih wolela da mi odgowarate na fazon "procice swe to,pubertetske bubice i sl" samo da mi kazete bar shta da radim,da se potrudim oko shkole,zaborawim momke,shta?thanks unapred

:arrow::arrow::arrow:idk,meni lete misli prema novim odvalam koje moram odma da zapisem na strebni 100,a kad zapisem sve bisere,i iskrabam strebni 100,odem da jedem neki slatkis i tek onda mogu da se koncentrisem:mrgreen::mrgreen:

al smo se mi udaljili od teme, sta nas briga, kad ionako autorka teme se ne cini suvise ozbiljna da bi diskutovala o tom njenom problemu

autorka teme prati odgowore i mudro cuti hehehe:mrgreen::mrgreen: pa nisam ja 24 sata na forumu pa da samo kuckam,dolazim swakodnewno i chitam shta mi predlazete,ok sam sad,malo bolje,juche sam sela i naterala se da uchim,malo po malo i michem se sa nule...u neku ruku na mene su uticali i pojedini saweti koje sam dobila owde;);)[/QUOTE]

Ok,ako ti je problem sto stalno mislis na decka,a kazes da te je povredio:?:onda pokusaj da ga zaboravis,a pitaj kako da ga zaboravish:?:e to moras na svoj nacin,pa ces da vidis kad se smoris i ne budes imala o kome da razmisljas,:arrow:kako ce da gori stolica...

ja u srednjoj brate uspevam taj sistem
al malo kompleksnije
lepim ispod klupe jednom stranom selotejpa, zalepim sa unutrashnje strane duksa...itd. :D
to je chitava nauka
moja ortakinja je uradila NEMOGUC sistem!
Uradila je neshto sa kosom, da joj bude 3x veca od glave, onda je napravila malene kikice i stavila male ceduljice na njih, i sakrila ih ostatkom kose. Na kontrolnom bi zabacila kosu unapred, kike bi joj pale blizu ochiju(inache pokrivene gomilom kose), gde je mogla da prochita

Na kraju krajeva, ispadne ti lakše da učiš nego da se zajbvš praveći takve podsetnike. Kako ćete bre na fakultetu celu knjigu da naučite? Ne, ne, nemojte da mi kažete da ćete tada sesti i naučiti, jer sa ovakvim fazonima nećete imati radne navike za učenje.

Na kraju krajeva, ispadne ti lakše da učiš nego da se zajbvš praveći takve podsetnike. Kako ćete bre na fakultetu celu knjigu da naučite? Ne, ne, nemojte da mi kažete da ćete tada sesti i naučiti, jer sa ovakvim fazonima nećete imati radne navike za učenje.

ja u zivotu knjigu uzela nisam
al imam dobre veze,mogu i filolosku upisati ako ocu.

a to na fakultetu me boli ****** ima jos do toga

ja u zivotu knjigu uzela nisam
al imam dobre veze,mogu i filolosku upisati ako ocu.

a to na fakultetu me boli ****** ima jos do toga

и ти са везама упишеш школу и тамо се осећаш ко индијанац, врло вероватно окинеш годину, ако не умешаш везе и шта онда? нећеш цео живот имати леђа, мораћеш једном и ти да се ознојиш, а кад тај дан дође шта онда???

Back