nikoneko
Ističe se
- Poruka
- 2.479
Ако ти се живот састоји од бриге за филмовима и то поготову оних идиотских холивудских,онда *ебеш такав живот.
da više mi se sviđa zapad od fcking istoka ,pa i internet su izmislili ameri što ga se ne odreknete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако ти се живот састоји од бриге за филмовима и то поготову оних идиотских холивудских,онда *ебеш такав живот.
Pa posle kažu kako "reputacija" ima smisla ...
Da parafraziramo :Ili ce biti da moderator ( citaj Lacibg) banuje samo svoje politicke neistomisljenike?
eto upravo na primeru amerike i engleske mozemo da vidimo sta se desava kad neka drzava trosi mnogo vise nego sto proizvodi. pre ili kasnije to mora da pukne sa veoma bolnim posledicama po drzavu i celokupnu ekonomiju.
stim sto te posledice po ameriku i nisu tako strasne jer su oni preko svoje valute dolar uspeli posledice da izvezu i na ostale drzave pre svega na drzave EU Kinu Rusiju i Japan tako da i one plate deo njihove stete. Sto se tice Srbije ona je u jos goroj situaciji od Amerike jer je pokrivenost uvoza izvozom izuzetno niska, javna potrosnja je ogromna, drzava iskljucivo opstaje i budzet krpi zahvaljujuci zaduzivanjem u inostranstvu. Sobzirom da su najjace svetske finansijske ustanove prakticno pukle, kredita ce biti sve manje i manje i sposobnost Srbije da se zaduzuje u inostranstvu i tako pegla sopstvene minuse dijametralno pada.
Sa ovakvom situacijom u svetu Srbija ima 2 mogucnosti - da drasticno smanji birokratski aparat i javnu potrosnju ili da tera dok ne propadne i bankrotira. Prva mera je izuzetno nepopularna jer vecina naroda ne vidi dalje od sutra i ne shvata logiku takvih poteza i u slucaju da vlast tako nesto uradi spasice srpsku ekonomiju ali ce izgubiti glasove.
Sobzirom da se jedva nekako odrzavaju na vlasti, i da je populizam jako bitna stavka njihove politike upravo iz tog razloga, cenim da ce se u Srbiji desiti varijanta broj 2.
Vlast ce nastaviti da se zaduzuje sve dotle dok se taj balon ne preduva i ne pukne . Stim sto ce posledice kod nas biti 100 puta gore jer smo mi izolovana ekonomska jedinica, i dinar nije za razliku od dolara glavna svetska valuta.
Sve u svemu smatram da su u Srbiji recesija i velika ekonomska kriza neizbezni. A to uostalom potvrdjuju i desavanja na srpskoj berzi tj katastrofalan pad svih indeksa berze od skoro godinu dana....
Iraklije,imaš li neku noviju vest koja se bavi tom tematikom,ova ti je stara bar 3-4 god. ?
Problem je sto nasi politicari, ne shvataju da je stara vec 3-4 godine.
I sad kad neko kaze Cmarkowcu da je glup ko q.... dobice ban kao shooter_10 danas,a za iste reci koje izgovori Tihi nikom nista.
Da li se to Tihiju oprasta na glupost ili je nesto drugo u pitanju?
Ili ce biti da moderator ( citaj Lacibg) banuje samo svoje politicke neistomisljenike?
Ala sta u ovoj zemlji vise ima da propadne...:headbang:
Ахахахааааааааааа......... а пази данас сам хтео да дам репутацију Тихом, али ми је шлогирани "софтвер" рек'о да не могу него да треба да дам репутацију другим корисницима... ииииииии ја сам давао разним другим корисницима за које сам мислиЈо да имају добар пост или тему - и увек сам између тих давања хтео да дам Тихом репутацију а шлогирани "софтвер" ми је исто одговарао ... и на крају када сам опет хтео Тихом да покушам да дам поен за бонбону - шлогирани "софтвер" ми је одговорио ДА САМ У ПОСЛЕДЊА 24 ЧАСА ДАО МлОГО РЕПУТАЦИЈА И ДА НЕ МОЖЕ...ето... а ово је могла да смисли само једна једина особа од свих бројних корисника чије име нећу да помињем због баксузлука... али само та особа има ту дијагнозу....
![]()
Evo, meni se ceo dan događa da tebi ne mogu da dam poene (jer moram prvo nekom drugom)Već sam ti rekla da će to da se desi kada daš previše reputacija i već sam ti objasnila da ćeš moći da mu daš reputaciju, ako ne danas ili sutra onda -prekosutra ili već kad... i ja sam mu dala reputaciju umesto tebe prema tome - ne kukajtkacio:
Nije čudno što Srbija propada kada ove patriote nikada ne paze na času![]()
Koješta. Niti su pukle the USA niti UK. Drma ih kriza, ali još su oni daleko od toga da puknu.
Mi imamo veliki deficit ali izvoz nam je ipak porastao, ulaže se u proizvodnju, javnu potrošnju ćemo smanjiti, Rusi će nam udeliti energente za džabaka i nema zime. Postaćemo balkanska Švajcarska.