dragosh
Veoma poznat
- Poruka
- 11.827
Prve ekonomske izbeglice iz USA i Nemacke
ocekuju se vec pocetkom sledece godine,
rekao mi muta.
rekao mi muta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Britanska praktično više ne postoji. Sve su prodali.

Aston Martin je Ford-ov,Mini i RR su BMW-ov ,Voksal je GM-ov,Land Rover i Jaguar su Tata(INDIJA) , Rover je kineski ,Lotus..tajlandski,Bentli- Volkswagenov
Sad ćemo mi da prebacimo proizvodnju YUGA u ameriku i oporavićemo im privredu..![]()

Prve ekonomske izbeglice iz USA i Nemacke
rekao mi muta.![]()

inace da GM ima zastarelu tehnologiju nije istina. GM ima veoma modernu tehnologiju , i to tehnologiju buducnosti - koga interesuje nek vidi nesto vise o automobilu Chevrolet Volt
Имали су и електромобил са литијум-јонским батеријама домета до 400 км са једним пуњењем и максималном брзином од око 70 миља на сат, али су разни лобисти и интереси стопирали читаву ствар. Има на торентима добар филм о томеzamislite gomilu automobila koji besumno klize putevima i trose 2-4 litra na 100 kilometara.
E tu tehnologiju ima GM - to je tehnologija koja ce spasiti ne samo dzepove ljudi koji ih voze - nego i zivotnu sredinu jer ce DRASTICNO smanjiti emisiju CO2 koji automobili proizvode i na taj nacin ce se smanjiti efekat staklene baste i doprineti ocuvanju zivotne sredine.
I zbog toga bi bilo steta da GM propadne....