gru_sekcija
Primećen član
- Poruka
- 563
http://english.aljazeera.net/news/americas/2008/12/200812180839188604.html A Lukašenko bi posuđivao pare od Busha kojeg nitko više ne sluša,amerika je bankrotirala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve svetske auto industrije su u krizi.
Tako i treba ionako su im auta kurtoni .
ovo sto si napisao je glupost.
Za tebe.Americka auta nisu vise ono sto su bila,sve sami plastikaneri koji ni kuhrcu ne vrede(vozio sam,znam)!!!!
koji si to vozio?
ajde da cujemo
Evo ove nedelje najnoviji Dodz----------Kia je za njega zakon a duplo jeftinija.
koji dodge
pa to je jeftinija klasa vozila
ja sam recimo vozio ova luksuznija kao recimo jeep grand cherokee i ekstra sam zadovoljan
Taj Chiroki se proizvodi u Austriji.
ne proizvodi se. barem nije ovaj moj sto sam ja vozio on je uvezen direkt iz amerike
i americki ciroki je 50% jeftiniji nego taj austrijski
ako ne verujes uporedi cene za isto godiste tog auta u nemackoj i americi
americki su 50% jeftiniji.
P.S
Dodz Avenger
Logicno je da su Americka auta jeftinija u Americi,negu u EU .
Taj Chiroki(nov) u Austriji kosta od 50 000 Evra.
nisam vozio , al moja dosadasnja iskustva su pozitivna
evropska vozila su za isti kvalitet u klasi u proseku 50% skuplja
sto je logicno?
po cemu je logicno kad je to auto koji pravi ista firma?
poenta je da evropljani mnopgo naplacuju za ono sto nude tj drugi nude to isto za manje pare....
to uopste nije logicno sobzirom da je standard u americi jako visok. ajde da je to fabrika u kini pa da kazes da je logicno da kineski chiroki bude jeftiniji nego austrijski.
al sobzirom da je fabrika u americi tu nema nikakve logike....
jednostavno evropljani - deru
..................i kvalitetnija![]()
kvalitetnija nisu. toi je samo pricica za glupe i one koji se u automobile ne razumeju uopste.
ja sam vozio i evropska i americka vozila i nema nikakvog opravdanja da recimo jedan golf bude skuplji od recimo jednog ford focusa i za vise 50% . plus je ford udobniji tj golf ima tvrdje vesanje.
@ Tihi, NEPOPEDIVO SUNCE
Nisam vozio, ali JAPANCI SU ZAKON. Narochito Honda Accord.