Pronašao otetog sina posle 24 godine, njihov prvi susret je rasplakao celu naciju!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.547
BBC; D.K.

Kinez Guo Gangtang ponovo se sastao sa svojim sinom nakon dvadesetčetvorogodišnje potrage tokom koje je na motociklu prešao više od 500.000 kilometara širom zemlje.

531707_2644295-hdfakj-ls_f.jpg

Gangtangov sin je otet pre 24 godine ispred porodične kuće u provinciji Šandong, a otelo ga je dvoje krijumčara ljudima.

Otmica njegovog sina poslužila je kao motiv za film iz 2015. godine u kojem glavnu ulogu tumači zvezda Hongkonga Endi Lau.

Otmice dece su veliki problem u Kini, gde godišnje bude oteto nekoliko hiljada mališana.

Ministarstvo za javnu bezbednost saopštilo je da je policija oteto dete pronašla pomoću DNK analize. Dvoje osumnjičenih za otmicu su kasnije pronađeni i uhapšeni.

Žena, koja je sa osumnjičenim muškarcem u vreme otmice bila u vezi, videla je dečaka dok se sam igrao ispred porodične kuće i odvela ga na autobusku stanicu. Tu ju je čekao njen tadašnji partner.

Gangtangov sin je otet 1997. godine, a on ga je tražio vozeći motocikl u više od 20 provincija širom Kine. Lepio je plakate sa fotografijama svog sina i potrošio svu ušteđevinu. Spavao je ispod mostova i prosio kada je ostao bez novca.

Tražeći sina postao je istaknuti član kineske organizacije za traženje nestale dece i do sada je pomogao u rešavanju sedam slučajeva.

Poslednja izmena:
Какво је то мучење за родитеља. Да ти неко узме дете и да не знаш 24 године да ли је жив уопште, ,а ако и јесте, шта се догодило са њим. Тај стални притисак, агонија. Још човек сав новац уложио, ,спавао испод мостова и просио. Свака част на посвећености. Заслужио је да га пронађе у тако великој земљи.

Видео не могу гледати, ,то ми је све превише стресно.

Te otmicare a i one koje kupuju otetu decu javno vesati ili streljati.
Мала је то казна. Боље нешто што је права агонија, неко јавно мучење, сакаћење. Као пример осталим дебилима шта ће их задесити.

Мала је то казна. Боље нешто што је права агонија, неко јавно мучење, сакаћење. Као пример осталим дебилима шта ће их задесити.
Nazalost ta kazna nikad nije dobra, zato I tamo gde kada ukrades pa ode ruka isti koji jujr izgubio nastavi da krade. Kada uklonis takvu jedinki dao si primer da neces nista tolerisati. Samo prosirio pa lepo ja na egzekucija onog koji je oteo dete, pomicnika, vozaca kola ako ga je bilo, osobe koja je ugovorila prodaju pa osobe koja je uzela novac I predala otmicarima I kupce otetog deteta bez pardona.

Nazalost ta kazna nikad nije dobra, zato I tamo gde kada ukrades pa ode ruka isti koji jujr izgubio nastavi da krade. Kada uklonis takvu jedinki dao si primer da neces nista tolerisati. Samo prosirio pa lepo ja na egzekucija onog koji je oteo dete, pomicnika, vozaca kola ako ga je bilo, osobe koja je ugovorila prodaju pa osobe koja je uzela novac I predala otmicarima I kupce otetog deteta bez pardona.
Ма слажем се ја да треба ликвидирати, само не одмах, него сакаћење, па смрт. Да виде људи да није смрт метак у чело и готово, без бола.

Какво је то мучење за родитеља. Да ти неко узме дете и да не знаш 24 године да ли је жив уопште, ,а ако и јесте, шта се догодило са њим. Тај стални притисак, агонија. Још човек сав новац уложио, ,спавао испод мостова и просио. Свака част на посвећености. Заслужио је да га пронађе у тако великој земљи.

Видео не могу гледати, ,то ми је све превише стресно.
Kad si dobrica kao jedan moj drug sa neta...preslikani ste karakterno...volim

Pisao je dnevnik svaki dan i obraćao se sinu. Evo jedan isečak

"23. januar , Petak, sunčano

Zen, napustio si kuću pre više od četiri meseca. Tata je još nije našao i veoma sam tužan. Zen, izgleda da nećeš biti kući za ovogodišnji prolećni festival. Sine, srce me boli ovih dana. Da li misliš na mamu i tatu? Naćićemo te sine, bez obzira na sve. Reci mi gde si sada i tata će da te nađe."

Pisao je dnevnik svaki dan i obraćao se sinu. Evo jedan isečak

"23. januar , Petak, sunčano

Zen, napustio si kuću pre više od četiri meseca. Tata je još nije našao i veoma sam tužan. Zen, izgleda da nećeš biti kući za ovogodišnji prolećni festival. Sine, srce me boli ovih dana. Da li misliš na mamu i tatu? Naćićemo te sine, bez obzira na sve. Reci mi gde si sada i tata će da te nađe."
Kako je to tuzna istina...tolike godine izgubljenih zagrljaja

Back