PRONADJOH TE

Ne tragajuci za srecom,ja je pronadjoh u tebi,andjele:heart:

Sada tragam za tobom i pronalazim ljubav.trazim ljubav,pronalazim tebe.Iscekujem radost,darujes mi ushicenje.Ceznem, a ti me opijas.
I nista vise nije vazno,osim nas...nista nema takav sjaj kao moje oci kad te zamisljam...niko nema takav osmeh kao ja kad se setim da postojis,da me volis i osecas...
Potrazi me...pogledaj u ogledalo...videces moj odraz...jer Ti si Ja...jer ja sam TI...

Potrazi me...naci ces me pod prstima dok dodirujes zice pomalo rastimane gitare!
Naci ces me u slucajnoj prolaznici na ulici,koja ce ti darovati osmeh...

A...ja...vidim i osecam te svud oko sebe...cujem te...dodirujem te...opijas me,zbog tebe sam snena i zanesena,zbog tebe moj osmeh zraci...zbog tebe...ma,sve je samo zbog tebe...

P.S:do neba i rikverc:heart:

Lutajuci svetom,i trazeci nesto jako veliko...,naidjemo na nesto
samo naizgled malo i nebitno,a zivotno vazno i neophodno....
...serendipity.....samo kad znas znacenje reci PUT...jer bez puta
za Serendip nema ni serendipity-ja...a on ti cesto zna otkriti...CUDA...
;)

Da ne ostavljam komentare za svaki tekst pojedinacno reci cu ti da lepo pises, na lep nacin pokazujes osecanja i uspevas samo malo da nagovestis neko tvoje sutra, tacnije tvoju slutnju ili nadu za sutra.
Ne volim poeziju, nisam romanticna ali na forumu sam jos samo na jednom blogu osim tvog uspela da se zainteresujem za napisano.
Nastavi pisati, umes to da radis!

Da ne ostavljam komentare za svaki tekst pojedinacno reci cu ti da lepo pises, na lep nacin pokazujes osecanja i uspevas samo malo da nagovestis neko tvoje sutra, tacnije tvoju slutnju ili nadu za sutra.
Ne volim poeziju, nisam romanticna ali na forumu sam jos samo na jednom blogu osim tvog uspela da se zainteresujem za napisano.
Nastavi pisati, umes to da radis!

Back