Pronadjeni tragovi nestale civilizacije ispod leda Antarktika

A teorije zavere su opste poznata stvar, neko se i ovde potrudi da ih smesti pod Zabavu,
Pa jesu, sve su dosle iz Amerike... Dobrodosli u Ameriku, zemlju teorija zavere... :lol:
To je problem sa autoritarnim rezimom koji ne moze da se promeni jer se na izborima glasa za samo dve partije od kojih obe vode istu politiku...
Inace mislim da je ovo jedini ovakav, "americki pdf" na regionalnim forumima...

Poslednja izmena:
:confused:
Pa jesu, sve su dosle iz Amerike... Dobrodosli u Ameriku, zemlju teorija zavere... :lol:
To je problem sa autoritarnim rezimom koji ne moze da se promeni jer se na izborima glasa za samo dve partije od kojih obe vode istu politiku...
Inace mislim da je ovo jedini ovakav, "americki pdf" na regionalnim forumima...
Cek,ti pricas o Americi ili zemlji u kojoj trenutno zivis,kao i ja?:D Iako trenutno odmaram na jahti,tu blizu Kariba.:)
Vidim da mi zelis od srca njihov pasos. Hvala ti mnogo na tome!:D Trudim se iz petnih zila da ih ubedim da mi daju jedan,
ali narko-bosovima ne daju.:( Izgleda da odbijam da se uklopim u njihove zle planove, pa mi uskracuju biznis u svojoj obecanoj zemlji.;)
Nekom je zivot majka,nekom maceha,stas...:confused: Jedino da me targetiraju svojim visokim frekvencijama,pa da odapnem...ali ne vidim sto bi?
Trujem ceo svet sa mnogo realnijim i opipljivijim djubretom koje te ubije mnogo ranije od bilo kojih artificijelnih zracenja, mozda je u tome caka,
ubijam im biracko telo na koje moraju da bacaju kes da bi pobedila jedna od te dve stranke,koje mu dodju iste,kako ti kazes.;) mora onda da ipak
precutno radim za njih!?:eek: Ima da im trazim kesha,mamicu im! :evil: Neema ni kod babe za dzabe.:) Zasad se samo relaksiram u prirodi,more,otvorena pucina,
sta me boli k...ina.:mrgreen: Od svih talasa, okeanski otvaraju sav mir,sve vidike.Uostalom,lako mi je jahtom u bilo koji deo sveta.;):) Cak sam i sa Milom brat,
zavrsavam mu s Amerima preko reda kad ga zovu da ga pamprce, pa mi da luku da se usidrim, a onda lako Ferarijem do Srbijice mile moje grude.:zaljubljena:
Gde na grani rastu gude....:D Ocas ih zberemo s drveca pa opicimo rostilj. Lepa nam je zemlja, lepa priroda, samo je hajvani jos ne cuvaju od djubreta.
Ali pored prirode drazi su mi nasi ljudi. Najdraze mi njih videti, ismejem se s vremena na vreme ko covek s njima, takvih kreativnih stvari koje nas covek
prica neces cuti nigde u svetu. Cak i pored toga,mi smo posebna zemlja.;)

Prva naučna iskopavanja ruševina iz drevne zamrznute civilizacije Antarktika zakopane pod 3,5 kilometarskim ledom počela su ranije ovog meseca, kako se tvrdi To je uključivalo civilizaciju "Pre adamita" s izduženim lobanjama, visokih oko 3,5 metra.
Predadamitska civilizacija, barem dio njenoga sedišta na Antarktiku bila je zamrznuta zbog katastrofalnog događaja do kog je došlo pre otprilike 12.000 godina.
https://zanimljivostidana.com/zanim...-drevni-grad-i-vanzemaljska-civilizacija.html
Smatra se da je Antarktik ulaz u izgubljenu “Arijsku domovinu Tule”. U antičkoj Grčkoj verovalo se da je Tula udaljeno mesto koje se nalazilo izvan “granica poznatog sveta”. http://www.balkanspress.com/index.p...tragaju-za-ulazom-u-unutrasnjost-zemlje-video

Poslednja izmena:
...Konflikt je Rat Vrsta, između Evadamskog roda i 'Zmijskog' [drakonijanskog] roda.
(Napomena: Kontaktirani Moris Doril tvrdi da je saznao od ljudi s kojima se susreo, a koji su došli iz podzemaljskih 'Agarti' kolonija ispod Severne Amerike i Azije, da su ovi džinovi vrlo bliski s rasom preSkandinavskih Nordijaca, koji su ostali moćna i značajno razvijena civilizacija, čiji ostaci sada leže ispod peska u antičkom predelu pustinje Gobi u Aziji. Dorilu je rečeno da su i džinovi i plavokosi narod zajedno vodili praistorijski rat protiv Antarktičke rase reptiloida, koje su uspeli da oteraju s površine planete tokom antičkog konflikta. - Branton)

Poslednja izmena:

Back