pronađeni mačići UPOMOĆ

• Začetnik teme Začetnik teme Z Mis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kajo ako treba još uvek frontline u spreju protiv buva za mače samo kaži, daću ti da se poslužiš. I ja sam ga jedva našla pre mesec I po za moje male lepotane koje sam donela iz dvorišta.Ustvari oni nisu ni imali buve ali je majka koju sam takođe uzela imala I pošto su sisali samo je smeo sprej da se koristi. Problem je bio što svi imaju sa rokom koji ističe za nedelju dana a skup preparat, elem nemoj davati pare za sprej jer mi je preostalo.

Imam macu staru 3-4 nedelje otprilike, danas sam je uzela. Veterinar mi je rekao da na svaka tri sata dajem 10ml toplog mleka. sada je jela i zaspala. Sutra je vodim na pregled. Ako imate nesto slicno, u vezi ishrane ili necega u vezi malih maca slobodno mi recite :) zanimaju me i druga misljenja.

Zdravo
mozete li mi pomoci da udomim malog macorcica oko 3 meseca je star sto pre moram da ga udomim

da li je bolje da pisem na podforumu oglasa, s obzirom da ga ne prodajem vec bih samo nasla nekog voljnog da ga udomi, ja sam u Bg, mogu da dam broj u inbox
Hvala

Komsijinu macku su zgazila kola i ona mi je ostavila 5-6 macica. Ja ih hranim i pojim, ali me brine to sto su prljavi.
Jos ne znaju da se lizu, cak sam i pokusao da ih okupam ali ne ide. Pracakaju se, hladno je i beze. Sta da radim i ima li im spasa? Bojim se da se od prljavstine ne razbole i uginu.

Back