CiCoLiNo
Poznat
- Poruka
- 7.479
Nea ti si prorok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nea ti si prorok?
on je apostol/svetaca ti si prorok?
ma vidim ja da smo svi mi manje vise u istim cipelama/sandalamaon je apostol/svetac
11. И рече им: Вама је дано да знате тајне царства Божјег, а онима напољу све у причама бива;
26. Тајну која је била сакривена од постања света и нараштаја, а сад се јави светима Његовим,
tako da mi koji smo napolju mi nagađamo kroz priču a on direktnu liniju ima
šta ćeš logika ba
nismo, zavisi u koji si timma vidim ja da smo svi mi manje vise u istim cipelama/sandalama
Svetac možeš biti i ti...ali samo u Božjim očima, ne mojim...za mene si brat ako se držiš Božanskih načela...i svi smo međusobno braća a Bogu sveti...Jer sam kaže ''budite sveti''...on je apostol/svetac
11. И рече им: Вама је дано да знате тајне царства Божјег, а онима напољу све у причама бива;
26. Тајну која је била сакривена од постања света и нараштаја, а сад се јави светима Његовим,
tako da mi koji smo napolju mi nagađamo kroz priču a on direktnu liniju ima
šta ćeš logika ba
Isus kaže i budite kao Otac al ne znači da ti je dato da znaš. tvoje je da stremiš ka savršenstvu a ne da ti otkrivaš tajne carstva nebeskogSvetac možeš biti i ti...ali samo u Božjim očima, ne mojim...za mene si brat ako se držiš Božanskih načela...i svi smo međusobno braća a Bogu sveti...Jer sam kaže ''budite sveti''...
Dakle, svetac nije titula koju ljudi daju, to je veoma pogrešno, svetac je Onaj ko drži Duhovnu higijenu...i kao takvi, jesmo sveti Bogu jer smo u duhovnom bratskom jedinstvu...
Ne želim da otkrivam. Želim da znam otkriveno.Isus kaže i budite kao Otac al ne znači da ti je dato da znaš. tvoje je da stremiš ka savršenstvu a ne da ti otkrivaš tajne carstva nebeskog
da je otkriveno svi bi znali kako je tamo i jednako pričali.Ne želim da otkrivam. Želim da znam otkriveno.