promocije

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.748

da li "padate" na promocije.

da li jedete po prodavnicama kad nude, da li uzimate neke proizvode zato sto su nesto povoljniji..da li vas je promoter ubedio da uzmete njihov proizvod umesto onog koji ste planirali?
da li ste nekad uzeli nesto neplanirano samo zato sto vas je zavela promoterka umiljatog glasica? :mrgreen:

da li postoji pritajena diskriminacija polova u tom poslu..zasto muskaraca skoro i da nema medju promoterima?

Padam. Dosta para sam pukao na nepotrebene svari zbog toga što su bile na akciji. Te stvari će se naravno kad tad iskoristiti ali npr pošto ja volim afteršejvove, dezadoranse,briajče... imam toga za najmanje dve naredne godine

Jok ne padam,štaviše:evil: kad počnu da smaraju bla.bla,bla...dok izgovori šta oce treba joj pola sata, a ko bre ima vreme za bacanje:mrgreen: ta ko da u staru kazem fala:manikir:

Jok ne padam,štaviše:evil: kad počnu da smaraju bla.bla,bla...dok izgovori šta oce treba joj pola sata, a ko bre ima vreme za bacanje:mrgreen: ta ko da u staru kazem fala:manikir:

a ono..nisi gucnula kaficu, pojela slajs pecenice ili kolutic kulencica?
pila sokic dok se setas hipermarketom?

:)

imam za sve moje vec poznate firme i samo pratim koliko usavrsavajuci tehnologiju iznalaze jos bolje produkte.

sto se tice lekarija i kozmetike, znam da su dobra genet.podloga i zdrav zivot kljuc lepote. sve drugo je samo akcenat na to ili samo pusta maska.

na klopu ne padam..sem ako promoter nije badža koji šarmira..onda ga učtivo saslušam i kažem da ću od sada uvek kod njega da kupujem ;)

padam na kozmetiku.mada toga ima malo..uvek ti uvale da kupiš 3-4 stvarčice pa kao dobijaš to nešto za dž....žensko me ne može ubediti, nikako :)

da li "padate" na promocije.

da li jedete po prodavnicama kad nude, da li uzimate neke proizvode zato sto su nesto povoljniji..da li vas je promoter ubedio da uzmete njihov proizvod umesto onog koji ste planirali?
da li ste nekad uzeli nesto neplanirano samo zato sto vas je zavela promoterka umiljatog glasica? :mrgreen:

da li postoji pritajena diskriminacija polova u tom poslu..zasto muskaraca skoro i da nema medju promoterima?

otkad sam sazno da dosta promoterki ima polne bolesti nista im iz ruku ne uzimam.

padam ako mi digitron pokaze da je stvarno jeftinije u tom momentu, inace jok
ne jedem po promocijama ne volim ta smaranja nutkanja uvlacenja, cak ni dobrovoljno ne prilazim njihovim specijalnim standovima, nego samo ako me bas interesuje neki proizvod pridjem rafu na kome on inace stoji pa kad mi iskoci promoterka ako se ispostvai da je povoljno uzmem...
juce sam prvi put uzela od promoterke nesto i to zato sto mi je dosla ko kec na deset, promovisali somersbi na onoj vrucini delili case za dz, vala bas joj fala povratila me :lol:

ja u tempu sopingiram sa slusalicama od pm3, pa sirote taman krenu ka meni ja ih samo pogledam i skrenem pogled pa moraju ko popisane da jure dalje :lol:
najbolja odbrana slusalice ;)

Back