Promjene u ponašanju

Maeeeestro

Aktivan član
Poruka
1.509
Kako korigirati ponašanje?

Ja sutra imam važnu kavu s jednom djevojkom koju ću treći put svijetu, ali prvi put nasamo, no prije dva dana smo započeli energično dopisivanje.

E sad, u toj euforiji...ja sam počeo raditi greške na poslu, frend kaže da izgledam dosta čudno... previše tog mi je smiješno....

Ja sam zbunjen.

Kako biti svoj na tom važnom druženju?

Ja sutra imam važnu kavu s jednom djevojkom koju ću treći put svijetu, ali prvi put nasamo, no prije dva dana smo započeli energično dopisivanje.

E sad, u toj euforiji...ja sam počeo raditi greške na poslu, frend kaže da izgledam dosta čudno... previše tog mi je smiješno....

Ja sam zbunjen.

Odeš do apoteke i tražiš neku drogu za smirenje.

tako što se fokusiraš na zadatak koji obavljaš i ne razmišljaš o ženama. prosto
Ova djevojka je izuzetno zanimljiva, ali malo čak i previše aktivna.....dok sam ja bio na poslu...do gableca..kad sam nekih sat i pol vremena bio bez moba..dakle čak 40 i nesto poruka...vecinom kratkih..ali...vrlo inten
Odeš do apoteke i tražiš neku drogu za smirenje.
Što bih time dobio?

Ova djevojka je izuzetno zanimljiva, ali malo čak i previše aktivna.....dok sam ja bio na poslu...do gableca..kad sam nekih sat i pol vremena bio bez moba..dakle čak 40 i nesto poruka...vecinom kratkih..ali...vrlo intenzivno
ali kakve ti veze imaš sa tim što te ona smara toliko? ti se usresredi na svoje obaveze, pa tek onda se osvrni na to šta piše. nisi ti sa njom u vezi pa da se sada toliko cimaš.

Ja sam zbunjen.

Nema sta zaljubljen si gotovo

Ja sam zbunjen.

Sad,...mal'ko mu dođe bzv. ako te trema radi!
Sve ostalo,...kad si već stigao do trećeg dejta, trebalo bi biti ok.😁

Ja sam zbunjen.

Čim postavljaš takvo pitanje, sigurno nećeš biti "svoj". A to je najglujplje što možeš napraviti.
Razumem euforiju sretanja osobe za koju se zanimaš prvi put uživo, ali jedini je odgovor biti TI koliko ti je god u moći. Znam da to nije hari poter rešenje, ništa magija - ali to je jedino moguće. Jer, budeš li se iz petnih žila trudio da ne budeš "TI", najverovatnije ćeš ispast budala ili neko kome se više nikad ne javlja.

Kako da budeš svoj? Prestani misliti šta ta osoba očekuje kakav si, i jednostavno se ponašaj kako bi inače i uvek.

Čim postavljaš takvo pitanje, sigurno nećeš biti "svoj". A to je najglujplje što možeš napraviti.
Razumem euforiju sretanja osobe za koju se zanimaš prvi put uživo, ali jedini je odgovor biti TI koliko ti je god u moći. Znam da to nije hari poter rešenje, ništa magija - ali to je jedino moguće. Jer, budeš li se iz petnih žila trudio da ne budeš "TI", najverovatnije ćeš ispast budala ili neko kome se više nikad ne javlja.

Kako da budeš svoj? Prestani misliti šta ta osoba očekuje kakav si, i jednostavno se ponašaj kako bi inače i uvek.
A da....na koncu se njoj kao spavalo na toj kavi...dan poslije dopisivanje ipak bilo još dosta dobro, al drugačije, uglavnom, čini se da sam ju precijenio...... uglavnom imao sam dobar doživljaj u tom pisanom komuniciranju zbog njene hiperaktivnosti, sarkazma, satire, povremenog crnog humora, ali .....

A da....na koncu se njoj kao spavalo na toj kavi...dan poslije dopisivanje ipak bilo još dosta dobro, al drugačije, uglavnom, čini se da sam ju precijenio...... uglavnom imao sam dobar doživljaj u tom pisanom komuniciranju zbog njene hiperaktivnosti, sarkazma, satire, povremenog crnog humora, ali .....
Ovo je stari post, ali možda ti bude od pomoći. Pa šta što joj se spavalo? Mrzi me da vrtim temu do početka, ali koliko pamtim, sreo si je posle dopisivanja na netu? I, šta, nisi joj se svideo? Pa šta?

Zašto je to TVOJA krivica? Zašto je njena? Ljudi na netu po pravilu budu skroz drukčiji od ljudi uživo. Ne razumem zašto bi sam sebe podcenjivao i ponižavao. To nije bio dobar spoj, pa? Jel imaš sto godina? Odhebeš jedan pogrešan spoj, i teraš dalje.

Back