Promiskuitetan jel je to kompliment ili uvreda?

Poruka
4.292
Stvarno vise sta se dogadja danas u svetu u vezi promiskuitetnosti? Eno nema ko nije nesto sa strane. Na TV prikazuju tv serije latino i svakakve druge gde su promiskuitetne zene pozitivni likovi i onda kad dozive zbog toga maltretiranje od njihovih bracnih drugova one su onda mucenice a ovi muzevi su negativni likovi. Ili recimo u crnoj hronici ostecena strana se proglasava samo ona koja je u besu uradila strasne stvari a zena ili muskarac koji su varali su mucenici pacenici i nizasta nisu krivi!! Ja ne kazem, naravno da sam protiv svakog vida torture ali ipak mislim da se treba pisati i prikazivati stvari u takvom tonu da se osudi i strana koja je prevarila, to jest koja je ucinila preljubu sto je i prouzrokovalo ostala desavanja koja su naravno za svaku osudu ali za osudu je i promiskuitetnost.

Stvarno vise sta se dogadja danas u svetu u vezi promiskuitetnosti? Eno nema ko nije nesto sa strane. Na TV prikazuju tv serije latino i svakakve druge gde su promiskuitetne zene pozitivni likovi i onda kad dozive zbog toga maltretiranje od njihovih bracnih drugova one su onda mucenice a ovi muzevi su negativni likovi. Ili recimo u crnoj hronici ostecena strana se proglasava samo ona koja je u besu uradila strasne stvari a zena ili muskarac koji su varali su mucenici pacenici i nizasta nisu krivi!! Ja ne kazem, naravno da sam protiv svakog vida torture ali ipak mislim da se treba pisati i prikazivati stvari u takvom tonu da se osudi i strana koja je prevarila, to jest koja je ucinila preljubu sto je i prouzrokovalo ostala desavanja koja su naravno za svaku osudu ali za osudu je i promiskuitetnost.

promiskuitet je negativna stvar. nesto tu u glavi nije kako treba. nevezano za pol

Grof je zavrsio VELIKUUUUU skolu zato Dee poslusaj

Slušaj ovamo !
I pamti - ko može.
Ko nije siguran, neka spremi blok i plajvaz......

Koreni promiskuiteta su u detinjstvu.
U pitanju su emotivne traume.
Kod osobe, sklone promiskuitetu, može se zaključiti
da je rasla i stasavala bez pune roditeljske ljubavi i nežnosti, što implicira na
nesrećne brakove, koji su rano pucali.

Čovek (žena) sklon promiskuitetu grčevito i halapljivo traži ljubav
u koju suštinski ne veruje i koju objektivno ne prepoznaje.

Nije folirant !
Zabavan je, injteligentan, duhovit, izraziti kavaljer
U vezi je iskren, predaje se bez ostatka, ali nakon izvesnog vremena oseti
teskobu,zasićenost, koje počinju da opterećuju i guše
.
Poput krupnih grabljivaca već merka neku novu srnu (srndaća).

Njima upravljaju teški kompleksi, u suštini su opterećeni i nesrećni......!

Poslednja izmena:

Back