Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt9620292/
Kako vam se čini film? Meni se veoma dopao kada sam gledao pre nekoliko meseci. Ima uvod, razradu i zaključak. Utisci?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog drugarice, da. Želi da je osveti. Mnogo je jeziv film jer ne znam šta će se desiti u bilo kom momentu filma. Prepun je događaja koji mogu da eskaliraju na bizaran način i nikad ne znam šta će sledeće da uradi. Moram pogledati opet.sa jedne strane tezak ali sa druge malo i cudan jer ispada da ona to radi zbog drugarice a ne zbog sebe ako se dobro secam filma.
druga stvar bi bilo da se to njoj desilo i da je to bila osveta... tad ima i logike
ali odlicna prica gde treba staviti prst na celo.
Dobro, jeste da se malo gura fragment feminizma, ali to nije strašno. Ipak kod njih na kampusima ima silovanja. Neću uperiti prst ka ženama koje luduju, napiju se pa ih iskoriste loši muškarci. Ne možemo kriviti žrtvu za delo zločinca.сасвим солидан филмић, мало више феминизма за мој укус, али ипак изнад просека
па ако ти се свиђа тематика женске освете, има много таквих филмова из ере експлоатације - нпр Госпођа .45, Зову Је Једноока, од новијих нпр Пљујем Ти На Гроб...Dobro, jeste da se malo gura fragment feminizma, ali to nije strašno. Ipak kod njih na kampusima ima silovanja. Neću uperiti prst ka ženama koje luduju, napiju se pa ih iskoriste loši muškarci. Ne možemo kriviti žrtvu za delo zločinca.
Ali suštinski, lepo je malo podbosti ljude da misle o važnim društvenim pitanjima. Da nije film samo: Svestim smrt drugarice.
u stvari to novo je rimejk starog kultnog filma., од новијих нпр Пљујем Ти На Гроб...
Koju Teodoru?Cekamo teodoru da se javi
Ne sviđa mi se tema ženske osvete, prosto je film zanimljiv. Ali pogledaću i to što si preporučio jer sam filmofil, ne zato što me sad interesuje ženska osveta.па ако ти се свиђа тематика женске освете, има много таквих филмова из ере експлоатације - нпр Госпођа .45, Зову Је Једноока, од новијих нпр Пљујем Ти На Гроб...
u stvari to novo je rimejk starog kultnog filma.
Koju Teodoru?
Ne sviđa mi se tema ženske osvete, prosto je film zanimljiv. Ali pogledaću i to što si preporučio jer sam filmofil, ne zato što me sad interesuje ženska osveta.![]()