promijena spola ?

da mogu promijenio / la bi spol ?

• Da

• Ne

• Ne znam

• Ma sve su to bolesnici !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Muskarac zeli biti majka .

Имају код кинеза још увек да се купе они електронски кућни љубимци, таман може да га увек носи са собом, да га храни, пази, успављује и тако то. А може чак и да бира коју ће живуљку да чува. Много јака ствар. ;)

Osobno poznajem tri osobe koje bi promijenile spol . Dvije zene i jednog muskarca . Muskarac zeli biti majka .

Imam koleginicu cija cerka je vec godinu dana u fazi menjanja pola u muskarca .
Vec su stigli do promene papira a dobar deo terapije je odradjen ... ali ... ima jos dosta
Nije to uopste lako .... i pricala sam sa njom ... ali sad sam umorna da prenosim detalje .
Takve osobe se jednostavno tako osecaju i to je to

Osobno poznajem tri osobe koje bi promijenile spol . Dvije zene i jednog muskarca . Muskarac zeli biti majka .

To je glupo. Cak i u krajnjem slucaju. Muskarcu prostata ostaje ceo zivot, ne moze vise da svrsi, a rupa je takva da ne moze ni da se je.be. Opet kod zena mora da koristi neku pumpicu...
A psihicki promeniti pol moze svako, samo sto je to ruzno za videti u javnosti.

Meni je drago što sam žensko :D, tako da nikada ne bih menjala svoj pol, ali mi je ok ukoliko neko to želi da učini. Ne mogu ni da zamislim koliko za osobu može biti strašno ako se njen fizički i psihički pol ne poklapaju.

lidija-vukicevic.jpg

Imam koleginicu cija cerka je vec godinu dana u fazi menjanja pola u muskarca .
Vec su stigli do promene papira a dobar deo terapije je odradjen ... ali ... ima jos dosta
Nije to uopste lako .... i pricala sam sa njom ... ali sad sam umorna da prenosim detalje .
Takve osobe se jednostavno tako osecaju i to je to

Naravno, ima dosta onih koji misle da su poznate licnosti i tako se osecaju. Treba i njima omoguciti promenu licnog izgleda. Samo mnogo je zeznuto kod reinkarnacija. Kako to izvesti?:think:

Naravno, ima dosta onih koji misle da su poznate licnosti i tako se osecaju. Treba i njima omoguciti promenu licnog izgleda. Samo mnogo je zeznuto kod reinkarnacija. Kako to izvesti?:think:

Prica je malo .... ali verovatno ista kao i mnoge druge tog tipa samo se nisam susretala sa njom ranije .
Majka je inace jeda izuzetvo atraktivna i zenstvena zena .
Cerka , kad god sam je videla u nekom pank fazonu , kratko osisana bez sminke ... jedan muskobanjast tip
ali nista neobicno i za modu u trendu ... i za vrstu ponasanja .
Ne mozemo svi biti lepi i pozeljni
Elem ... skupila je hrabrost i rekla majci ... i to su bili ogromni shokovi u porodici .
Prosla je gomilu psiho testova ... i zaista ... ona je muskarac zarobljen u telu zene . Oko 27 godina ima sada .
Nije lezbejka ... nije nista ... jedna zarobljena psiha .... sad sam vec zaboravila cifru , jer sve rade za svoje pare
ali ta promena kompletna kosta dal 10 ili 20.000 e uz naravno to da ce ceo zivot piti lekove .
I nakon godinu dana , kad sam pricala sa majkom , vidi se tuga i rastrzanost duse majke .... ali
to je njeno dete .... i tako je odlucila ... da joj/mu pomogne

Prica je malo .... ali verovatno ista kao i mnoge druge tog tipa samo se nisam susretala sa njom ranije .
Cerka , kad god sam je videla u nekom pank fazonu , kratko osisana bez sminke ... jedan muskobanjast tip
Elem ... skupila je hrabrost i rekla majci ... i to su bili ogromni shokovi u porodici .
Prosla je gomilu psiho testova ... i zaista ... ona je muskarac zarobljen u telu zene . Oko 27 godina ima sada .
Nije lezbejka ... nije nista ... jedna zarobljena psiha .... sad sam vec zaboravila cifru , jer sve rade za svoje pare
ali ta promena kompletna kosta dal 10 ili 20.000 e uz naravno to da ce ceo zivot piti lekove .
I nakon godinu dana , kad sam pricala sa majkom , vidi se tuga i rastrzanost duse majke .... ali

Pa vec rekoh, mnogi su tako zarobljeni u telu.

Zar od nedavno ne finansira država promenu pola?

Back