gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na vise tezgi izlozila svoj proizvod prethodno vodeci racuna o ambalazi.
sve u svemu napravila dobar marketing da bi privukla sto vise kupaca.
na osnovu toga sto je kao fina povucena lepo vaspitana verna a onda se iebe redom ko pustena s lanca
Chek chek to mu ga nema veze sa ljepotom i kilazhom bitno je da se tushira redovno ?
evridejA ti si to sve vidio rodjenim ochima?
Kad mushkarac kazhe za zhenu (svoju ili tudju) bacila se u promet. Na osnovu chega on dodje do tog zakljuchka ? Ajde pa lagano i bez spama![]()
nije pravilo naravno, ali evo ti banalan primer: drugarica je petnaest god bila u braku. od toga je deset godina sebe nacisto zapustila, postala neugledna, nikakva a onda odjednom transformacija na bolje. vezbe, teretana, dijeta, solarijum, izazovnija garderobica...i mic po mic, razvod i novi frajer
i verovatno je zbog takvih primera u narodu ostala ta pogrdna uzrecica "bacanje u promet" koja se doduse neselektivno danas primenjuje na svaku zenu koja zeli malo da popravi svoj imidz, da uvede neke novine u svoj izgled itd.
jer znas kako nas narod ne oprasta kad je nekome krenulo na bolje, odma' u svemu trazi dozu zavere i intrige, mada kazem ti, znam dosta primera gde se zaista ispostavilo da je "narod" u pravu![]()
A zashto je 15 godina bila odsutna od zhivota ? A?
Dosao je do tog zakljucka na osnovu njenog ponasanja.tj. promene u njenom ponasanju.Neki muskarci kad se veza prekine ocekuju da zena ostane na tom mestu gde su je ostavili.A da oni naravno grabe zivot.I usled svoje nemogucnosti da i dalje vladaju njome,zajedljivo konstatuju da se bacila u promet.
A neki drugi su u pravu jer se pojedine zene stvarno prohebu kao pustene sa lanca![]()
Znachi chim promjeni imidz a zhena ti je odma sledi odbijanje bubrega a ako je zhena poznanika onda rukom namjestite ****** u gatjama i kretjete u napad? Ja mislim da na ovoj krsti IMA mnogo psihopata chuvajte SE zhene
zato sto je glupa kokoska ko vecina riba koja se ususka i zapusti u mirnim vodamaA zashto je 15 godina bila odsutna od zhivota ? A?
zato sto je glupa kokoska ko vecina riba koja se ususka i zapusti u mirnim vodama
zato sto je glupa kokoska ko vecina riba koja se ususka i zapusti u mirnim vodama
tako je,i onda opet nadje istog takvogJa mislim da To ima veze sa ljubavi (chesto je nema) i psihom ako je hrkalo i shmrkalo pored tebe i kad uvidish da ti njega u sushtini nidje nemozhesh povesti i pokrenuti onda ona pokushava da zhivi njegovim ritmusom i postane nesto sto ona ustvari nije on tad smatra da je u mirnim vodama dok jednog dana ona neskuzhi da hrkalo i shmrkalo nju kochi u zhivotu i tad se ona budi...
.
tako je,i onda opet nadje istog takvog
Ja mislim da To ima veze sa ljubavi (chesto je nema) i psihom ako je hrkalo i shmrkalo pored tebe i kad uvidish da ti njega u sushtini nidje nemozhesh povesti i pokrenuti onda ona pokushava da zhivi njegovim ritmusom i postane nesto sto ona ustvari nije on tad smatra da je u mirnim vodama dok jednog dana ona neskuzhi da hrkalo i shmrkalo nju kochi u zhivotu i tad se ona budi...
.
Aha,a sta je sa slucajem kad je bas zena ta koja umrtvljuje muza?
Kad mushkarac kazhe za zhenu (svoju ili tudju) bacila se u promet. Na osnovu chega on dodje do tog zakljuchka ? Ajde pa lagano i bez spama![]()
Jedna poznanica iz kraja se posle razvoda baci u promet i zatrudni za vrlo kratko vreme,Bas joj se ne da da zivi punim plucima![]()
Onda je takve naravi al takvih zhena skoro pa nema zhene vole da pokazuju To shto imaju ( kola, stan/kutju, muzha,djecu i sve shto ide sa time)