Promet

Chek chek to mu ga nema veze sa ljepotom i kilazhom bitno je da se tushira redovno ?

i stavlja parfem i sminka se...:lol:

ma ne to, nego sama rec promet upucuje na market, trziste.
baciti se u promet znaci krenuti u opseznu akciju privlacenja zainteresovanih kupaca, sto ne znaci da svaka zena svesno radi na takvoj kampanji, ali mnoge koje znam da su odjednom promenile plocu svog ponasanja, da.

nije pravilo naravno, ali evo ti banalan primer: drugarica je petnaest god bila u braku. od toga je deset godina sebe nacisto zapustila, postala neugledna, nikakva a onda odjednom transformacija na bolje. vezbe, teretana, dijeta, solarijum, izazovnija garderobica...i mic po mic, razvod i novi frajer:rotf:
i verovatno je zbog takvih primera u narodu ostala ta pogrdna uzrecica "bacanje u promet" koja se doduse neselektivno danas primenjuje na svaku zenu koja zeli malo da popravi svoj imidz, da uvede neke novine u svoj izgled itd.
jer znas kako nas narod ne oprasta kad je nekome krenulo na bolje, odma' u svemu trazi dozu zavere i intrige, mada kazem ti, znam dosta primera gde se zaista ispostavilo da je "narod" u pravu:)

Kad mushkarac kazhe za zhenu (svoju ili tudju) bacila se u promet. Na osnovu chega on dodje do tog zakljuchka ? Ajde pa lagano i bez spama :)

Dosao je do tog zakljucka na osnovu njenog ponasanja.tj. promene u njenom ponasanju.Neki muskarci kad se veza prekine ocekuju da zena ostane na tom mestu gde su je ostavili.A da oni naravno grabe zivot.I usled svoje nemogucnosti da i dalje vladaju njome,zajedljivo konstatuju da se bacila u promet.
A neki drugi su u pravu jer se pojedine zene stvarno prohebu kao pustene sa lanca :lol:

nije pravilo naravno, ali evo ti banalan primer: drugarica je petnaest god bila u braku. od toga je deset godina sebe nacisto zapustila, postala neugledna, nikakva a onda odjednom transformacija na bolje. vezbe, teretana, dijeta, solarijum, izazovnija garderobica...i mic po mic, razvod i novi frajer:rotf:
i verovatno je zbog takvih primera u narodu ostala ta pogrdna uzrecica "bacanje u promet" koja se doduse neselektivno danas primenjuje na svaku zenu koja zeli malo da popravi svoj imidz, da uvede neke novine u svoj izgled itd.
jer znas kako nas narod ne oprasta kad je nekome krenulo na bolje, odma' u svemu trazi dozu zavere i intrige, mada kazem ti, znam dosta primera gde se zaista ispostavilo da je "narod" u pravu:)

A zashto je 15 godina bila odsutna od zhivota ? A?

A zashto je 15 godina bila odsutna od zhivota ? A?

to se verovatno pitao i njen muz :lol:
otkud znam, ne secam se da su imali neke velike frke, bar ne da okolina za to zna. a sta je bilo medju njima, da li je ona brak pocela da uzima zdravo za gotovo (sto je takodje cesto slucaj) i nije se vise trudila da ga malo zavede, da osvezi sebe prvenstveno, a onda i njega potakne na akciju ili je on bio neki izvor njenog nezadovoljstva, ne znam zaista.

Dosao je do tog zakljucka na osnovu njenog ponasanja.tj. promene u njenom ponasanju.Neki muskarci kad se veza prekine ocekuju da zena ostane na tom mestu gde su je ostavili.A da oni naravno grabe zivot.I usled svoje nemogucnosti da i dalje vladaju njome,zajedljivo konstatuju da se bacila u promet.
A neki drugi su u pravu jer se pojedine zene stvarno prohebu kao pustene sa lanca :lol:

Znachi chim promjeni imidz a zhena ti je odma sledi odbijanje bubrega a ako je zhena poznanika onda rukom namjestite ****** u gatjama i kretjete u napad? Ja mislim da na ovoj krsti IMA mnogo psihopata chuvajte SE zhene

Znachi chim promjeni imidz a zhena ti je odma sledi odbijanje bubrega a ako je zhena poznanika onda rukom namjestite ****** u gatjama i kretjete u napad? Ja mislim da na ovoj krsti IMA mnogo psihopata chuvajte SE zhene

Razumeo sam da pitas za slucaj kad muskarac to kaze za bivsu zenu :mrgreen:
U buduce prvo doruckujem,pa tek onda citam teme:hahaha:

zato sto je glupa kokoska ko vecina riba koja se ususka i zapusti u mirnim vodama

Ja mislim da To ima veze sa ljubavi (chesto je nema) i psihom ako je hrkalo i shmrkalo pored tebe i kad uvidish da ti njega u sushtini nidje nemozhesh povesti i pokrenuti onda ona pokushava da zhivi njegovim ritmusom i postane nesto sto ona ustvari nije on tad smatra da je u mirnim vodama dok jednog dana ona neskuzhi da hrkalo i shmrkalo nju kochi u zhivotu i tad se ona budi...

.

zato sto je glupa kokoska ko vecina riba koja se ususka i zapusti u mirnim vodama

nekad se to desi i obostrano. oboje u braku kao da izgube volju za lično unapredjivanje u svakom pogledu, zena se zapusti i postane hladna i nezainteresovana, muskarac opusti pivsku stomacinu sa ustima punih kvarnih zuba...stvarno ne razumem kako uopste vise i mogu da uzbude jedno drugo.

Ja mislim da To ima veze sa ljubavi (chesto je nema) i psihom ako je hrkalo i shmrkalo pored tebe i kad uvidish da ti njega u sushtini nidje nemozhesh povesti i pokrenuti onda ona pokushava da zhivi njegovim ritmusom i postane nesto sto ona ustvari nije on tad smatra da je u mirnim vodama dok jednog dana ona neskuzhi da hrkalo i shmrkalo nju kochi u zhivotu i tad se ona budi...

.
tako je,i onda opet nadje istog takvog

.

Aha,a sta je sa slucajem kad je bas zena ta koja umrtvljuje muza?

U mom recniku to jos uvek znaci da je iz mirnih voda krenula u malo brze
a znamo kako su brze vode, pljus talas s leva, pljus talas s desna, ljus s preda, pljus odpozadi
i tako u krug a neki te i poklopi skroz

Kad mushkarac kazhe za zhenu (svoju ili tudju) bacila se u promet. Na osnovu chega on dodje do tog zakljuchka ? Ajde pa lagano i bez spama :)

Taj izraz obicno koriste posle raskida. I uopste ne mora da znaci da spava s kim stigne i da uopste ima nekoga. Nego nastavlja da zivi. Zamisli, nije se uvila u crno :eek: Sram je bilo!
A on bi da vlada njom i iz daleka:

Poslednja izmena:

Back