PROMENIO SE... FONT ...U NAPREDNOM EDITORU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.250
Sve je počelo...JUČE...kada sam ušao u napredni editor kako bi UBOJIO neke reči...ONAKO KAKO JA VOLIM...:)

Ali umesto klasičnog...Western Ariel-a...dočeka me neki ...FONT...sličan ...Times-u...i prilično velik za veličinu " 2 "...:eek:

Kao da je veličina " 3 "....

Koliko znam ..u ovom EDITORU...NEMA OPCIJE ILI KOMANDE ZA PROMENU..FONTA...a...OVAJ I OVAKAV ..VEĆ POČINJE DA MI ...ŽEŠĆE SNETA...:sad2:

KAKO DA VRATIM...NA STARO...:think:
--------------
Napraviću..FOTKU..ovoga dok postavljam temu..na pdf Pitanja..:lol:

napredni.jpg

Promenio sam i...FONT...u Firefox-u...bio je... default > Times New Roman - 16....u....Arial - 12 ...;)

podesavanje1.jpg

podesavanje1a.jpg

Restartovao sam ...ČITAV KOMP.....ali.....NEMA EFEKTA...:(.
------------------------------------------------------------------------------------
Po vašem ...UPUTU....> UKLONIO SAM KEŠ...;).

podesavanje2.jpg

Restartovao sam ponovo...ČITAV KOMP.....ali.....NEMA EFEKTA...:(.

:confused:² & :(²

Poslednja izmena:
Ovo je neki prilicno stari Firefox, koja je verzija? Poslednji je 6.01.

3.6.16

Probao sam... peticu...ali mi je ..BAGOVALA....pa sam se vratio na staro...ali i za ovu verziju imam ...REDOVNI UPDATE...:)
---------------------------
Dok sam na forumu ...povremeno koristim i ..Microsoft Word...u koji kopiram...sve pristigle ...POHVALE ( reputacije )...sa svim komentarima i linkovima..pa čak i sa smajlijima....;)

VRLO KORISNO....kada god poželim...mogu da vidim kada me je neko pohvalio...njegov komentar...i da ..VIDIM MOJU PORUKU... za koju sam pohvaljen...:D

To mi je sada palo na pamet....i taj ..Word...u defaut-u ima ..FONT...Times New Roman - 18....:think:

E...sada...NISAM PAMETAN....da li postoji...REALNA MOGUČNOST...da se sa ...MOG KOMPA...iz...Word-a....UČITA FONT...u...FORUMSKI ...( MOJ ) NAPREDNI EDITOR....:think:

Jer...KADA IZAĐEM...iz ...NAPREDNOG EDITORA...sve je u ..FONTU - ARIAL...:confused:...i...RELIZACIJA POUKE ...je u...ARIAL-u....:confused:

Promeniću i... DEFAULT FONT U WORD-u...U.. ARIAL...za ..PROBU....;)
-----------------------------------------------------
....NEMA EFEKTA..:sad2:.

Poslednja izmena:
Odgovor na ovu " anomaliju " je ...IZOSTAO ...ali ..NEMA VEZE..;).

Važno je da je ..PROBLEM..." SAM OD SEBE REŠEN "...:super:

Ali sada ..JA...imam...PROBLEM..:(.

Navikao sam se na ..FONT ..Times Roman...a, sada moram na...Arial...:lol:

Kao i obično...napraviću snimak.." naprednog editora "...;)

vratiose.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MOŽE :arrow:
katanacg.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back