Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rozi:Da li vam se nesto lepo na ljubavnom planu desilo prvih dana proleća i šta?Promene ili ste na istom kao i zimi
rozi:Da li vam se nesto lepo na ljubavnom planu desilo prvih dana proleća i šta?Promene ili ste na istom kao i zimi
Selena:Jeste,skoro sam zaboravila kako je lepo biti slobodan!
Mislila sam da mi se to više nikada neće desiti.
guda:Selena:Jeste,skoro sam zaboravila kako je lepo biti slobodan!
juuuu zenoooo.... taman posla da pomislis da neko sme i moze da ti oduzme slobodu - to nikako! Sad se zakuni pred svima da vise neces upadati u takve zamke... Ooooooooo kako je lepo biti sam, lalalalalala![]()
![]()
![]()
juuuu zenoooo.. Ooooooooo kako je lepo biti sam, lalalalalala![]()
![]()
![]()
I ja te volim vise nego zimi........eto tako mi doslo........... 8)Devilishgirl:volim se vise nego zimi
juuuu zenoooo.... taman posla da pomislis da neko sme i moze da ti oduzme slobodu - to nikako! Sad se zakuni pred svima da vise neces upadati u takve zamke... Ooooooooo kako je lepo biti sam, lalalalalala![]()
![]()
![]()
peach:promene,i to vadikalne(sto bi rek'o onaj cika u hagu
)
avesic:peach:promene,i to vadikalne(sto bi rek'o onaj cika u hagu
)
jel to onaj sto ima najvise protiv PDV,,,,
mvzim pedeve
Steffan:guda:Selena:Jeste,skoro sam zaboravila kako je lepo biti slobodan!
![]()
![]()
Ma daj, sta se bre folirate... jedini razlog zasto volite novonastalu slobodu je zato sto su vam odjedanput svi postali dostupni..barem u vasim umovima.. :wink: however, sto vise vremena bude prolazilo to ce te se ocajnije i vapicete za muskim dodirom i posedovanjem!!
Niste vi krive, takva vam je bit.. ne mozete bez nas isto koliko mi bez vas.. :wink: patice te.. patice te jos kako!!! hahahaha
![]()
Queen_:Steffan:guda:Selena:Jeste,skoro sam zaboravila kako je lepo biti slobodan!
![]()
![]()
Ma daj, sta se bre folirate... jedini razlog zasto volite novonastalu slobodu je zato sto su vam odjedanput svi postali dostupni..barem u vasim umovima.. :wink: however, sto vise vremena bude prolazilo to ce te se ocajnije i vapicete za muskim dodirom i posedovanjem!!
Niste vi krive, takva vam je bit.. ne mozete bez nas isto koliko mi bez vas.. :wink: patice te.. patice te jos kako!!! hahahaha
![]()
Steffane, moram prizanti da se slažem sa tobom