Promene...

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ok...sigurno zbog "brisacih-gaca"...ok...imam i krpice...i magichne krpice....i dzogere...i sve...
ali nishta kao gace...
e...evo malog saveta za domacice...
tajna magichne krpe je u tome shto sadrzi oksid aluminijuma...
kada tu glinicu nanesete na povrshinu koju zelite da ochistite dobijete super rezultate...
eto...male tajne malih hemichara

ma stalno osecam, dolazim zato ovde, ali sve sam gora
volela bih da sam ja samo ono shto valja a ono sto ne valja da ga nema
misilm da bi mi velika promena bila da ne trcim na ovo stalno ha.

Nina2:
SINDI:
Nina2:
SINDI:
Vanilla Sunrise:
OBOŽAVAM PROMENE!!!!Bez njih sam kao luda!Učmalost,dosada,nepromenljivost,tvrdokornost...to me užasava!
Evo planiram da promenim kuću za stan,muža za ljubavnika,decu za kućne ljubimce,kola za šleper,bicikl za helikopter,evre za funte,selo za big city,nebo za more,itd.Sve bih menjala,jer promene su coooooool!!! :lol: :lol: :lol:

ma to je sve sitnica! imajuci u vidu da menjas pol kao carape, to sto si nabroja-la(o) nije nista...Ispravi me ako gresim :wink: :lol: :lol: :lol:

Sindi duso, uze mi rec pretece me:)) Bas htedoh to oko pola (severnog, juznog) da napisem ;)

A tvoj nik je neko kanda pozajmio! Pojavila se nina 87, pa nina** nemamopojma! sta je to bre!unosi pometnju u nase redove :lol:

Sta ces, plagijati ;)
a zar to moze :roll: a sta je sa autorskim pravima , bre :evil:

Vanilla Sunrise:
Sindi,bre,mačko kako ne kapiraš da nas je dvoje... Vanilla & Sunrise,fersteßt du?
Inače, ti si mi omiljeni lik! :lol: :wink:

e pa ladno bi bio tema za neko hickokov film...on je obozavao dvojne licnosti. :lol: :lol: :lol: pozdrav obadvoma, oboje ste ludi ko struje... :wink:

Back