raindog
Domaćin
- Poruka
- 3.811
:shock: :shock: :shock: pochinjem opasno da se zabrinjavam za gd -a
za promenu :?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne mogu pitati kada ne znam da planiras promene!iluzionista:Nisi pitala.![]()
a zar to mozeNina2:SINDI:Nina2:SINDI:Vanilla Sunrise:OBOŽAVAM PROMENE!!!!Bez njih sam kao luda!Učmalost,dosada,nepromenljivost,tvrdokornost...to me užasava!
Evo planiram da promenim kuću za stan,muža za ljubavnika,decu za kućne ljubimce,kola za šleper,bicikl za helikopter,evre za funte,selo za big city,nebo za more,itd.Sve bih menjala,jer promene su coooooool!!!![]()
![]()
![]()
ma to je sve sitnica! imajuci u vidu da menjas pol kao carape, to sto si nabroja-la(o) nije nista...Ispravi me ako gresim :wink:![]()
![]()
![]()
Sindi duso, uze mi rec pretece me) Bas htedoh to oko pola (severnog, juznog) da napisem
![]()
A tvoj nik je neko kanda pozajmio! Pojavila se nina 87, pa nina** nemamopojma! sta je to bre!unosi pometnju u nase redove![]()
Sta ces, plagijati![]()
SINDI:a zar to mozeNina2:Sta ces, plagijati![]()
a sta je sa autorskim pravima , bre
![]()
he, he, najvise mi se svidja sto si skromnaNina2:SINDI:a zar to mozeNina2:Sta ces, plagijati![]()
![]()
Nema potrebe za tim, stil je originalan i prepoznatljiv 8)
SINDI:he, he, najvise mi se svidja sto si skromnaNina2:SINDI:a zar to mozeNina2:Sta ces, plagijati![]()
![]()
Nema potrebe za tim, stil je originalan i prepoznatljiv 8)![]()
![]()
![]()
Pristao sam biću sve što hoćeš...SINDI:cime razocarana? :wink:
hoces li se izjasniti koji si k..., ovaj pol![]()
![]()
![]()
ok, necu praviti pitanje...zabavno je pratiti na koje teme odgovaras kao devojcica, a na koje kao hm muskarac :wink:Vanilla Sunrise:Pristao sam biću sve što hoćeš...SINDI:cime razocarana? :wink:
hoces li se izjasniti koji si k..., ovaj pol![]()
![]()
![]()
A i nemam toliko čarapa... :wink:
Vanilla Sunrise:Sindi,bre,mačko kako ne kapiraš da nas je dvoje... Vanilla & Sunrise,fersteßt du?
Inače, ti si mi omiljeni lik!:wink: