Promene u DS-u ...

Gasaci su nezadovoljni,nisu sigurno glasali za koaliciju sa SPS-om,znam da ce ovi koji su na vlasti ostati na noj sto duze,ali godinu dana prd sledece izbore poce ce da razmislju o svojoj politickoj buducnosti,tada ce i biti zajebancija

Ma 99 posto biraca DS-a podrzawa koaliciju weruj mi...Satro manje zlo je SPS od DSS i SRS...Ej ti bre ne znas kolika je moc masine i kolika je ljudska glupost&lakowernost...Biracima je ispricana bajka o pomirenju i manjem zlu-i oni su progutali...Idiotski,ali tako je...Pazi SPS i Palmina stranka PRO-EU stranke:hahaha::hahaha:Arkan se sad prewrce samo tako kad widi owog debelog bilmeza Palmu....

Niko od glasača DS-a nije zadovoljan što vidi ponovo G.Gajević ali će im i to oprostiti ako ukupan učinak(napredak zemlje i sl.) nakon mandata pude pozitivan.Ovako ostaje da gledaju ko će još da se iskopa iz 90-ih pod izgovorom da je u SPS-u a nije ih bilo godinama.

yebote, nosis li sliku zokija bunde u novcaniku?? prosto si opsednut tim nislijskim buvljackim malverzantom!! mislim da laci ima vise skole od vise poslovne u nisu gde je zoki bunda kupio diplomu, inace pre premijerskog mesta najveci profesionalni domet mu je bio poslovodja samoposluge u nisu.....sad je rafo trgovacki putnik za neku stranu firmu koja "proizvodi" vino, stoka smrdljiva seljacka prevarantska

ja rekoh samo da je po mom misljenju pametniji i sposobniji od vecine iz sadasnjeg vrha DSa sto ne znaci da ga obozavam i da mu se divim , i nisam na Lacija mislio u postu koji si citirao al nema veze

Ne budi prost, nema razloga. Niko od nas, koliko znam, nema ambicija da postane premijer, tako da ta vrsta prozivki nije dobrodošla.

pa nisam rekao nista uvredljivo , iako sam realno protiv neobrazovanih ljudi u politici kada pogledamo da je malo falilo da nam predesednik buide sa srednjom tehnickom jos je Zile odlican , da ne govorim ko sve ima fakultetsku diplomu u Srbiji

Slučajno sam naletela na ovaj tekst pa rešila da kopiram ovde da prodiskutujemo.

Skupština Demokratske stranke, najavljena za početak oktobra, neće biti izborna, već će se samo popuniti dva upražnjena potpredsednička mesta, saznaje „Alo!“
Međutim, po značaju, Skupština demokrata mogla bi da bude ravna „osmoj sednici“, s obzirom na to da se na njoj očekuje nastavak sukoba ljudi iz najbližeg okruženja Borisa Tadića, odnosno iz njegovog predsedničkog kabineta, sa centralom u Krunskoj, gde je sedište DS-a.
Važnost sednice ogleda se u činjenici da će se Tadić sve više okretati kadrovima okupljenim oko Predsedništva i pripremati teren za sukob sa neposlušnim kadrovima, kako u stranci, tako i sa saradnicima bivšeg gradonačelnika Nenada Bogdanovića.
Kako saznajemo, sve značajniju ulogu u stranci trebalo bi da preuzima Branimir Dimitrijević Tucko, kreator iz senke svih Tadićevih kampanja. Dimitrijević je svojevremeno bio i kreator koncepta VIS „Idoli“, koji su činili Tadićevi najbliži saradnici Srđan Šaper i Nebojša Krstić.

Da će Dimitrijević biti sve bitniji u DS-u, svedoči i to da je, iako živi u Atini, na poslednjoj sednici Glavnog odbora demokrata izabran u to stranačko telo.
Izvor „Alo!“, upućen u dešavanja u DS-u, navodi da vremenom treba očekivati još značajniju ulogu Srđana Šapera, kao i da bi početak stranačkog uspona ka vrhu trebalo da očekuju Vuk Jeremić i Oliver Dulić.
- Tadić namerava i da se obračuna sa kadrovima Nenada Bogdanovića, jer njih smatra glavnim krivcima za loš imidž DS-a poslednjih godina, naročito u Beogradu - dodaje naš izvor.
Prema njegovim rečima, Tadić nije zaboravio stranačko suprostavljanje ideji da Jeremić bude premijer.
Ovu struju je predvodio Tadićev kum Dragan Šutanovac, s kojim se politički razišao još pre godinu dana. Šutanovac se, ujedno, zamerio Tadićevim najbližim saradnicima iz Predsedništva.
Iako se spekulisalo da ministar odbrane više neće biti potpredsednik stranke, on će to, kako saznajemo, sigurno ostati do sledećih stranačkih izbora.
Problem predstavlja činjenica što je, od svih čelnika DS-a, Šutanovac jedini imao razvojni stranački put, od lepljenja plakata, do ministarske funkcije. Zbog toga, Šutanovac ima izuzetno jako uporište u stranci, a naročito među omladinom DS-a, čiji bedž i nosi na reveru sakoa.

Ljajić neće u DS
Kako „Alo!“ saznaje, SDP Rasima Ljajića neće se, kako se spekulisalo, „utopiti“ u DS, niti će on postati potpredsednik demokrata. Prema nezvaničnim informacijama, Ljajić čak razmišlja da se na sledećim izborima „isproba“ i sam izađe na izbore.​

http://www.alo.co.yu/politika/7551/DS_ce_igrati_kako_Idoli_budu_svirali

Konkretno boli me uvo za kadrovske promene u DS budući da nisam njihov član nego samo glasač ali me zaintrigiraše neka imena. Konkretno ovaj Dimitrijević je godinama radio sa mojom sestrom i ona tvrdi da je super lik. O Šaperu nažalost mislim da je idiot i ne bih mu dala 2 nacrtane ovce da mi čuva :dash: i smešno mi je potenciranje ovog malog Jeremića ... šta mislite?

S obzirom da sam simpatizer SRS bice mi interesantno gledat` to.;)

pa nisam rekao nista uvredljivo , iako sam realno protiv neobrazovanih ljudi u politici kada pogledamo da je malo falilo da nam predesednik buide sa srednjom tehnickom jos je Zile odlican , da ne govorim ko sve ima fakultetsku diplomu u Srbiji

Inače, u Srbiji samo 6 ili 8% stanovnika ima završen fakultet. Tuga. A Žile je završio neku višu, ili se varam?

ja rekoh samo da je po mom misljenju pametniji i sposobniji od vecine iz sadasnjeg vrha DSa sto ne znaci da ga obozavam i da mu se divim , i nisam na Lacija mislio u postu koji si citirao al nema veze

jaaao na mene si mislio:heart:
kad mi ti ,obozavaoc Vepra iz vojvodine kazesh da sam neobrazovaniji od 2 padeza to mu dodje skoro kompliment:hahaha:

yebali ga VIS Idoli da yebali:otkacio:
inace pravi potez bi bio kada bi se Tadic povukao sa mesta shefa stranke posto mu to bas ne ide sa predsednickom funkcijom ,mada nema nista od toga nazalost.
Takodje bi trebalo da vrate Zorana Zivkovica u vrh stranke jer bez obzira na njegovo skromno obrazovanje za ove sada je Ajnstajn, takodje bi i Goca Comic i Bojan Pajtic trebalo da se vise angazuju ,a Sundjer Bob Jeremic i VIS Idoli da se nose u pizdu materinu

Da Tadic mora da da ostavku na mesto predsednika DS- mora. To bih podrzao. Ali da od toga nema nista- nema. Ali nemoj Zivkovica, pa to je bre lopuza da ti ne bude dobro, nakrao se dok je bio premijer i sad se ladi, covek je retardiran, a za Comicku se skroz slazem.

Republika Srbija:9,8 mil. stanovnika,visokobrazovanih 4%!!!:(:(

То можда са Шиптарима са Косова који немају ни 1% високообразованих.

Иначе, раскол у ДС неће да се деси скоро. Постоје и у ДС фракције, и биће их још. Али ДС је странка прагматичних, држаће се они заједно још дуго.

То можда са Шиптарима са Косова који немају ни 1% високообразованих.

Иначе, раскол у ДС неће да се деси скоро. Постоје и у ДС фракције, и биће их још. Али ДС је странка прагматичних, држаће се они заједно још дуго.

Zašto bi se delili kada imaju vlast na svim nivoima i mogu lagodno da izguraju pun mandat.

Pa neće se cepati svakako ali *** gde ih ovaj Boris nalazi. :thumbdown::sad2:
Jesam ja za DS i sve to ali Šaper i Krstić :roll::roll::roll: nadobudni i bezobrazni - evo kad se Mlekce probudi ima garant da me podrži :lol:

Za ovog Dimitrijevića ne znam, čuh sve najlepše i nastaviću da se raspitujem.

Evo da te podrzim! Stvarno ne volim taj svojac - ni u kom pogledu...:otkacio:

Kud od cele postavke Idola da se bas njih dvojica bace u politiku? Sve nesto mislim da bi smo mnogo bolje prosli sa Vladom i Zdenkom - al' njih dvojica se, kao pametni ljudi, ne mesaju u ta sra*a:super:

Evo da te podrzim! Stvarno ne volim taj svojac - ni u kom pogledu...:otkacio:

Kud od cele postavke Idola da se bas njih dvojica bace u politiku? Sve nesto mislim da bi smo mnogo bolje prosli sa Vladom i Zdenkom - al' njih dvojica se, kao pametni ljudi, ne mesaju u ta sra*a:super:

Kako se ne mešaju? Pa, jel' ti Vlada snimao predizborni spot za LDP?!

Back