Promene raspoloženja

Djovana1961

Početnik
Poruka
1
Imam dosta oboljenja, u mladosti sam bolovala od depresije. Volim da pijem i mesam lekove. Imam psihosomatske smetnje svaki dan kao sto su: dijareja, groznica, kasalj, temperatura. Stalno lezim kuci u krevetu trese me groznica. Kod lekara ne idem jer sam invalid. Lekove ne uzimam na recept vec pijem hronicnu terapiju koju koristim godinama kupujem sama lekove. Nemam podršku porodice, ne druzim se nisakim, ne krecem se NIGDE, sama sam kuci, gledam tv. Život mi se pretvorio u lekove I krevet. Imam od dijagnoza f30. 0 i f60.

Znači
F30 - Poremećaj raspoloženja
F60 - Poremećaj ličnosti i poremećaj ponašanja odraslih ljudi

Nikad, ali nikad ne mešaj lekove i alkohol. To je jednosmerna karta ka smrti. Ako nemaš podršku tvojih i invalid si, uzmi telefon u ruke i obrnu hitnu da dođu po tebe jer se ne osećaš dobro. Piješ jednu istu terapiju za koju ne znaš da li koristi ili ne. Možda ti se stanje pogoršalo.

Sama činjenica da se ne krećeš i ne družiš stvara još problema za psihu što tebi ne ide u korist. Moja preporuka je da ti odmah zoveš hitnu pomoć.

Ne moze se piti sta se hoce i kad god se hoce.Nego zovi lepo kucnu negu,ili zovi svog odabranog lekara da ti napise nalog za kucnu negu,da bi dosao doktor i da te pregleda,ispita i da ti da odredjenu terapiju,da je pijes u odredfeno vreme.Inace to sto ti radis je samoubistvo.Imaju ljudi i mnogo vece probleme,pa se bore za svoj zivot,da ga prozive koliko je to moguce.

Moj komsija je bolovao od epilepsije i strogo je zabranjen alkohol jer pije lekove. On nije slusao, popio terapiju, posle pio i preminuo. To je igranje sa zivotom.

Dobar si joj savet i ti dao. Znam i ja kako je biti depresivan. Sve je crno, u dobrom strazis lose. A tesko je ako to radis godinama i ne vidjas ljude. Covek moze totalno da skrene.

Drzi se postavljacu teme i poslusaj nase dobronamerne savete.

Imam dosta oboljenja, u mladosti sam bolovala od depresije. Volim da pijem i mesam lekove. Imam psihosomatske smetnje svaki dan kao sto su: dijareja, groznica, kasalj, temperatura. Stalno lezim kuci u krevetu trese me groznica. Kod lekara ne idem jer sam invalid. Lekove ne uzimam na recept vec pijem hronicnu terapiju koju koristim godinama kupujem sama lekove. Nemam podršku porodice, ne druzim se nisakim, ne krecem se NIGDE, sama sam kuci, gledam tv. Život mi se pretvorio u lekove I krevet. Imam od dijagnoza f30. 0 i f60.
Pa kako mi da ti pomognemo

Nadji neki hobi...

Back